واقعا ممنونم و شرمنده که اینقدر سوال میپرسمنقل قول:
من نمیگم نمیتونه و کم میاره بحث من سر همین مونتاژ فیلمه یه فیلم با کیفیت HD ببر تو Final Cut Pro ببین تو Render گیری کم نمیاره آخه فیلم های HD کیفیت شون خیلی بالاست و خیلی سنگینن هر دقیقه 230 مگابات اگه کم نیاره و اینکارو به راحتی انجام بده دیگه عالیه و نرم افزارCinema 4D مثلا دوستم لپ تاپ Asus داره Core 2 Dou وقتی با این نرم افزار چنذ تا پلاگین میاره هنگ میکنه ولی با After Effect که خیلی سنگینه راحت کار میکنه. واسه بازی هم بگم من زیاد اهلش نیستم فقط PES بازی میکنم که اونم فکر کنم واسه مک باشه و اگه بگیرم فکر نکنم نیازی به نصب ویندوز باشه مگر نرم افزار Office که دوستان میگن نرم افزارهای مک مشابه داره و مشکلی نیست نرم افزارهای آهنگ سازی ام که Reason کار میکردم ورژن 5 اونو تو یه سایت واسه دانلود گذاشته تحت مک عالیه . هرچند که یه نرم افزار غول آهنگ سازی هستش تحت مکApple Studio Magic Pro که واسه نصبش 9 تاDVD لازمه ، اگه پرنچ مارک رو بگیری که عالی میشه و دیگه واقعا شرمندم میکنی.rating و review کامل ازش ندیدم تو سایتهای خارجی.
اگه آدرس سایت سراغ داری بذار.
آخه من خیلی وسواسیم و تا مطمئن نشم چیزی رو نمیخرم از طرفی وزن 13 خیلی کمه و ممنم زیاد حمل میکنم و باتریشم که دیگه نظیر نداره مشکلم سر CPU شه که با تست شما دیگه خیالم جم میشه .هاردم که External 1TB میگیرم حله رممم که الان خوبه بعدا میشه تا 8 گیگ ارتقا داد.اگه یه سایت بود و این مدل رو با یه core i7 از برندهای دیگه مقاسه میکرد و review کامل ازش بود واقعا عالی میشد و من می فهمیدم تقریبا تا چه حدیه. اینم بگم من کارامو اگه لازم بشه یه نرم ا فزار رو 10 روز طول بکشه دانلود بشه، دانلود میکنم و سراغ ویندوز نمیرم(هر چیزی را بهر کاری ساختند آخه مک هنگ تو کارش نیست)خوب زیادی حرف زدم . درمورد بازی هم میدونم که کم نمیاره و حرف شما درسته ولی شنیدم داغ میکنه تو ویندوز البته نه مک.
بازم ممنون که وقتتو میذاری و با حوصله جواب میدی.