به نظر من 512 بگیر همه چیز که دانلود نیست page باز کردن هم هست.نقل قول:
Printable View
به نظر من 512 بگیر همه چیز که دانلود نیست page باز کردن هم هست.نقل قول:
بچه های شاتل دو تا سوال دارم:
1-مودم بی سیم که 99000 تومن شرکت قیمت زده چه مدلی است؟
2-کارت تخفیف 10000 تومنی شاتل هنوز استفاده میشه؟( اگر می شد و کسی داشت یک پ خ به من بزنه)
2- بله استفاده میشه . من دارم . PM بدهنقل قول:
ببینم مگر برای هر منطقه کارتش فرق نمی کنه؟؟؟نقل قول:
کرج می تونه به تهران بده؟
مارک مودم بی سیمه Paradyne هست.یکی از مدل های زیرنقل قول:
کارت تخفیف هم بله هنوز استفاده میشه.هر کسی فقط میتونه از همشهریش بگیره.اگه اصفهان هستید من در خدمتم.:46:کد:http://shatel.ir/content/view/272/142/lang,fa_IR/
سلام مودم در حد 30 تومن کی داره ؟
اگه میشه مدل هاتونو بگید شما که مشکل نداری منم همون جوری بگیرم
شاتل کاش 512 سرویس اکو رو راحت میداد
من هر چی با طرف صحبت کردم گفت اصلا نمیشه
خوش به حال ما.اصلا از ما نپرسیدن چه کاره ای.رفتیم گفتن چه سرویسی می خواهید.گفتیم eco 512 تا گفتیمنقل قول:
کاغذ را دادن دستمون.:40:
یه دونه شماره شناسنامه خواست که اونم گفتیم یادمون نیست گفت باشه مشکلی نیست.:40::40:
ممنون:40::40:
دوستان شاتل برای هر سری شارژ کردن باید برای سرویس 512 گواهی اشتغال به تحصیل ببریم؟یا نه همان یک بار کافی هست.
مثلا من که ترم آخرم برای شارژ مجدد باید چیکار کنم؟
منم شاتل استفاده می کنم حدود 3 ماه از سرویس 128 ART1 استفاده می کنم و ازش واقعا راضی هستم به چند دلیل:
1-برادر من 128 داتک داره که به زور بهش سرعت 11 میده ولی من سرعتم 20-19 میرسه و هر دو تو یه منطقه هستیم!!!!
2-همونطور که دوستان اشاره کردند بیشتر اوقات سرعتش ثابت هست و نوسان نداره و قطعی کمی هم داره با توجه به اینکه جایی که کار می کنم پارس آنلاین دارند و به وفور قطعی داره و یکی از نشونه هاش اینه که موقعی که میزنگی پیشتیبانیش پیغام منشی میده که اشکال مخابراته و همکاران در حال رفع مشکل هستند!!!
3-از پشتیبانی شاتل هم نسبتا راضی هستم و البته مثل بیشتر شرکت ها معطلی داره ال با پشتیبانی تماس بگیری!!
4-سیستم پرداخت اینترنتی شاتل بانک ملی رو هم ساپورت میکنه و این واسه من خیلی خوبه البته نمیدونم شرکت های دیگه هم ساپورت میکنن یا نه
یکی از دوستان پرسید شاتل چه مودم بی سیم رو میفروشه ؟ وایرلس بیلیون
یه نکته برا دوستانی که نصبشون رو تلفنی انجام دادن اینه که میتونن طی یه نامه با ذکر شماره کاربری به شاتل بگن (billing@shatel.ir) که ما نصب رو تلفنی انجام دادیم و بعد شاتل نصف هزینه نصب رو برمیگردونه و طی سوالی که از شون کردم که چرا اینجوریه گفتن نصف هزینه نصب برا مخابراته که خط رو رانژه میکنن !!