لینکای من از یه سایت خارجی بود و از hotfile بود سرورش فکر کنم،6 پارت بود.
Printable View
لینکای من از یه سایت خارجی بود و از hotfile بود سرورش فکر کنم،6 پارت بود.
موقع ِ آنزیپ مشکل دارید یا موقعی که میخواید اینستال کنی ؟نقل قول:
چون اگه بد آنزیپ شده باشه ، اون فایل ِ ایزو رو اصلا" نمیتونی با دیمن تولز ، ازش درایو مجازی بسازی و ماونت کنی
عزیز،من وقتی نصب میکنم،حدود 2-3 ثانیه طول میکشه نصب این AWAIKING!نقل قول:
چیکار کنم؟یعنی درسته؟2 گیگ هست،وقتی هم میرم تو بازی هیچ چیزی اضافه نشده(هنوز اول بازی هستم تا سیو پیدا کنم)
نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم بدونم اشکال از کجاست پچ 1.03 که توی پوشه نصب هست خرابه یه بار دیگه پچ 1.03 رو جداگانه دانلود کن و بعد بزار جای پچی که الان توی پوشه نصب هست درست میشه
من موقع اکسترکت کردن مشکل دارم و میگه 3 و 8 و 11 خرابا در صورتی که 3 بار هم دانلودشون کردم و همش همین ارورو رو میده مسولای سایت bazidownload هم میگن فایل اشکالی نداره منم تا به حال ندیدم کسی به این مشکل بر بخوره
ممنون،لینک دانلود پچ رو داری؟نقل قول:
_
سرورش خوده bazidownload هست؟
نقل قول:کد:http://www.bigdownload.com/games/dragon-age-origins/pc/dragon-age-origins-v103-patch/
دانلود کردم،ولی فقط همین پچش یه 2-3 دقیقه وقت میبره،بقیه اطلاعاتش رو 2-3 ثانیه ای میریزه،درسته به نظرتون؟نقل قول:
شما الان رسیدی به جایی که من هسستم یعنی یکی از فایل های ما خرابه و کپی نمیشه اگه بتونید از موقع نصب فیلم بگیرید و بررسی کنید چه فایلی ایراد داره و اون دوست عزیز که بازی رو دانلود کرده اون فایل رو برای ما بزاره مشکل ما حل میشه در غیر اینصورت باید دوباره دانلودش کنیمنقل قول:
نصب شد،ولی جالبه که بازیش بالا نمیاد:دینقل قول:
اپن که میکنم،یه صفحه سیاه میاد و دیگه هیچ....
سلام
دو تا مرحله جانبی از Orzummar یا همون شهر کوتوله ها میگیرم :
1- یه دختر کوتوله که میگه میخواد بره جادوگری یاد بگیره و من باید با یکی صحبت کنم!
2- از قسمت Dust Town یه نفر به قیمت 40 سکه طلا بهم یه مشت Lyrium میده که میگه میتونم بفروشم به یکی توی Circle of Magi
هردوتا رو باید برم به Circle of Magi انجام بدم ولی اونجا که هیچکسی نیست!