CorePlayer1.32نقل قول:
اگه میشه یه نرم افزار باحال بدون این دنگ و فنگا بهم معرفی کنید که بشه باهاش اکثر فرمتای صوتی و تصویری رو خوند
Printable View
CorePlayer1.32نقل قول:
اگه میشه یه نرم افزار باحال بدون این دنگ و فنگا بهم معرفی کنید که بشه باهاش اکثر فرمتای صوتی و تصویری رو خوند
به به
سلام دوستان
میبینم که آقا مهدی باز برگشتن به فروم :D
مهدی جان خوش اومدی داداش.
ممنون از جوابات
سلام دوستان
من اینگوشی رو انتخاب کردم و دقیقا هر چیزی که برام مهم بود این گوشی داره بجز شکل ظاهری... حالا 2 تا سوال دارم که اگه اولیش مثبت باشه حتما این گوشی رو میخرم....
1- این گوشی جای آویز بند با عروسک ...را داره؟(یعنی همان سوراخی که بند عروسک از آن رد میشه)
2-قاب این گوشی به رنگ های دیگه هم قابل تعویض(بجز بنفش و مشکی)اگر جواب مثبته بعد از تعویض قیافش ضایع نیست؟؟
لطفا به سوالاتم نخندید به هر حال سلیقه شخصی دیگه...آخه گوشیش مردونه است ساده ساده
نقل قول:
میشه بگی چه جوری میشه رمز 12345 رو عوض کرد؟
1- اره داره ولی زیر گوشیه و بالاش نیسا میتونی بری تو موبایل فروشی ها بپرسینقل قول:
2- والا نمیدونم....
settings/genral/security/phone and sim card/loke codeنقل قول:
فکر کنم ادرس دقیق داده باشم:31::31::31::31::31::31::31:
سلام به شما دوست خوبم وتبریک میگم بخاطر این انتخابتون ،البته قیافش اینجوریا هم که شم میگید نیست ، کوچولو ونمکیهنقل قول:
1) بله ودر قسمت پایینی گوشی هستش ، اگه لازمه میتونم از هر زاویه ای که خواستید براتون عکس بذارم .:10:
2)اتفاقا" قابهای دیگه به گوشی جفت وجورترند .من یه تمام مشکی انداختم ورنگ های مختلفش تو بازار موجوده ، حتی صورتی وآبی آسمانی برای مخالف ها . :40:
قسمت setting/phone setting/general/ security/phone and.../ lock codeنقل قول:
موفق باشید :40:
یا علی
خوب بنده هم بعد از سه چهار روز دوری از فروم برگشتم ...
مهدی نتونستی 5.15 رو هک کنی ...؟
خوش اومدی عزیزم .نقل قول:
نهمنتظر اومدن hello0x 1.06 هستم
یعنی با 1.03 و ... نشد ...؟
فریمور سر سختیه ها ... :دی