آخه به نظر میاد قیمتش تو ایران این همه میشهنقل قول:
آخرین قیمتی که ازش داشتم 137 تومن مدل وارداتی بود که تجهیزات کامل تری نسبت به نمونه شرکتی داشت ولی گارانتی نداشت!
مثلا تو یه کشور اروپایی چنده قیمتش؟
Printable View
آخه به نظر میاد قیمتش تو ایران این همه میشهنقل قول:
آخرین قیمتی که ازش داشتم 137 تومن مدل وارداتی بود که تجهیزات کامل تری نسبت به نمونه شرکتی داشت ولی گارانتی نداشت!
بله دقیقا! شما نصف قیمتی که بهت دادم رو حساب کن چون ما اینجا نزدیک به 110 درصد عوارض بابت ماشین وارداتی پرداخت میکنیم!نقل قول:
آخه به نظر میاد قیمتش تو ایران این همه میشه
[QUOTE=poria_mc;4581629]13.950 تحویل فوری اصولا اسمش روشه اما بعضا اگه تو هفته ای که خرید میکنید تیراژ تولید پایین باشه ممکنه تا یه هفته هم طول بکشه تا ماشین دستتون برسه! راجع به رنگهای خاص هم یادمه یه زمانی 350 اضافه تر میگرفتن! اگه هنوز هم مبلغی اضافه تر بخوان بگیرن همینقدره!
مسئله همینجاست
من توی نمایندگی خوندم 13.600 البته راجع به رنگ مسی چیزی نپرسیدم ... قیمت صفرش هم توی بازار اصفهان 14.150 بود دیروز...
خواستم بدونم این اختلاف قیمت دلیلش چیه ؟ و اینکه این تحویل یک ماه واقعاً یک ماهه است به همین قیمت یا نه؟؟؟
اون 13.600 همون تحویل یه ماهه اس! اینجا تخویل فوری همون قیمتی هستش که من دادم! دلیل تفاوت قیمت بازار با کارخونه خم تو اینه که بیخودی یه ماه پولت نمیخوابه! ولی تو کارخونه هایی مثل کرمان خودرو که ماشین رو بروز تحویل میدن معمولا بازار ارزونتر از کارخونه در میاد!نقل قول:
من توی نمایندگی خوندم 13.600 البته راجع به رنگ مسی چیزی نپرسیدم ... قیمت صفرش هم توی بازار اصفهان 14.150 بود دیروز...
خواستم بدونم این اختلاف قیمت دلیلش چیه ؟ و اینکه این تحویل یک ماه واقعاً یک ماهه است به همین قیمت یا نه؟؟؟
میگم به نظرتون این ال 90 کی ارزون میشه؟
معلوم نیست!نقل قول:
میگم به نظرتون این ال 90 کی ارزون میشه؟
بستگی به بازار داره!
سلام
اقا GEN 2 اتوماتیک چنده؟
tanx
فکر کنم 25 تومننقل قول:
اقا GEN 2 اتوماتیک چنده؟
اگه ممكنه قيمت :
Samand LX EF7
سلام