چطور با مودم وایرلس لینک سیس WAG120N سیستمهایی که دارن از اینترنت وایرلش استفاده می کنن رو به هم وصل کنم و بتونم دیتا ردو بدل کنم ؟
Printable View
چطور با مودم وایرلس لینک سیس WAG120N سیستمهایی که دارن از اینترنت وایرلش استفاده می کنن رو به هم وصل کنم و بتونم دیتا ردو بدل کنم ؟
دوتا سیستم هست که روی هردو ویندوز 7 وصله.چطور بین این دوتا سیتم از طریق وایرلس فایل شرینگ رو راه بندازم؟
سلام.نقل قول:
اگه هر دو سیستم کارت شبکه وایرلس دارن باید طبق راهنمای زیر شبکه ی Ad-hoc راه بندازی:
از Access Point هم میتونی استفاده کنی.کد:http://www.kombitz.com/2009/02/09/windows-7-how-to-create-an-ad-hoc-network/
یکی لبتاپ هستش و یکی هم کارت شبکه دارهنقل قول:
خب پس تو هم مثل منی.نقل قول:
یک Access Point بخر.با کابل وصلش کن به سیستمت و از اون ور هم Access Point میده به لپتاپ.
اگه اینترنت هم میخوای، کابل اترنت مودم ADSL رو بزن به Access Point و حالا هر دو سیستم هم اینترنت دارن و هم File Sharing .
من واسه اینترنت از مودم TP-Link w8901g استفاده می کنم.نقل قول:
ولی یه کارت دیگه هم دارم برای فایل شرینگ. که مدلش Tp-link wn321g ازین USB هاست.
با ad-hoc میتونم فایل شرینگ کنم ؟ چجوری ؟
راهنماش رو دادم که.نقل قول:
من ad-hoc رو ایجاد می کنم ولی مشکلاتی هست.نقل قول:
1.کامپیوتر ها همدیگر رو نمی بینند.(فایروال و انتی ویروس غیر فعاله)
2.گاهی کامپیوتر ها همدیگر رو میبینند ولی وقتی فایل شر شده رو میخوام باز کنم پیغام میده که حق دسترسی ندارین
من خودم تا به حال از ad-hoc استفاده نکردم. ولی دلیل گیر دادن به حق دسترسی ، روی پوشه Properties بگیر و به تب Security برو و Everyone رو Add کن و بهش Full Control بده.نقل قول:
موفق باشی.
سلام
من دو تا کامپوتر با ویندوز
xp و7
رو به هم شبکه کردم.
از ویندوز 7 راحت میتونم به اکس پی وصل بشم توش فایها رو کپی کنم یا پاک کنم.
ولی از کامپیوتر با ویندوز اکس پی نمیتونم به کامپیوتر با ویندوز 7 وصل بشم
فایروال ویندوز 7 رو هم از کار انداختم ولی بازم درست نشد
لطفا کمکم کنید