نقل قول:
سلام به aliali85
به نظر من اين پيشنهاد خيلي خيلي اشتباه است
چون بهترين روش استفاده از شماره زني همان حالت اتوماتيك است
اگه شما 100 تا نكته نوشته باشي و شماره دستي زده باشي و بعد مثلا بفهمي كه اين نكته شماره 5 مال اينجا نيست و بايد پاك بشه اون وقت تا اخر عمرت بايد بشيني و شمارهها رو درست كني تا ترتيبش رعايت بشه يا حتي برعكس كه ممكنه بيشتر اتفاق بيفته مثلا 100 نكته وارد كردي اونم بصورت دستي شمارهزني شده و بعد متوجه ميشي كه يه نكته بين 3 و 4 جا انداختي اون موقع است كه ميگي اي كاش بيل گيتس يه راه حلي براي اون گذاشته بود و .......
تازه اين مشكل ابتدايي اين مورده
استاندارد در شمارهزني ها هميشه به زيبايي متن كمك ميكنه مثلا :
- مقدار فاصله شمارههاي موردنظر از حاشيهها
- مقدار فاصله متن موردنظر از شمارهها يا حاشيهها
- فونت يكسان شمارهها
و .......
اومديم و شمارهزني عددي گذاشتي اونم 200 تا ، بعد استادت گير داد و گفت بايد بصورت شماره زني نباشه و بايد فقط علامت باشه (مانند * يا - يا ......) اون موقع بشين تا پايان وقت پروژهات بصورت دستي شماره ها رو پاك كن و بجاش دوباره دستي يكي يكي علامت وارد كن :19: :31:
و ...........
بازم بگم اندر مضرات شمارهزني دستي و خوبي محسنات شمارهزني اتوماتيك :)
دوست من شما اگه از يه كاري با ارزش و به دردبخور توي ورد يا .... خوشت نمياد دليل نداره پيشنهاد رد براي اون بدي . مطمئن باش شركت مايكروسافت توي برنامه ورد هرچند اشكالاتي كم و بيش باقي گذاشته توي اون برنامه ولي اونقدر هم كه فكر مي كني بي در و پيكر نيست كه اين موارد رو الكي گذاشته باشه:18:
اتفاقا يكي از بهترين و كاملترين مواردي كه توي ورد وجود داره همين قابليت شمارهزنيهاي اتوماتيك اوناست
فكر كنم اگه آدم راه حل مسالهاي رو بلد نيست نبايد صورت مساله رو پاك كنه يا اونو به ديگران توصيه كنه
موفق باشي
دوست عزيز من يه پيشنهاد دادم براي حل مشكل mosadr كه برداشت من از مشكل ايشون اين بود كه كارشون تايپ شده هست و داره صفحهآرايي ميكنه ـــ عموما كارها پس از ويرايش نهايي صفحه بندي ميشوند يعني اينكه شماره ها ديگه تغيير نميكنند ـــ و اين مشكل هنگام صفحه آرايي براي ايشون به وجود اومده اون هم توي يك كتاب يا جزوه 500 صفحهاي كه دم به دقيقه مشكلش تكرار ميشه پس به نظر من اين راه حل خوبي براش بود به اين دليل كه من خودم تجربه اين كار رو داشتم. در جواب اين فرموده شما كه : 1000 تا نكته داريم كه آخر سر متوجه ميشويم نكته شماره 5 بايد پاك بشه و بين نكته 3 و 4 يه نكته جا افتاده و بايد اضافه بشه آرزو كنيم كه اي كاش بيل گيتس راه حلي براي اون گذاشته بود بايد بگم كه قبل از اينكه شما خودتون از آرزوتون خبر داشته باشين بيل گيتس آرزوي شما رو برآورده كرده و اون هم استفاده از قسمت ماكرو ها هست كه با چند خط ساده ماكرو و فشردن يك يا دو كليد در كمتر از 1 دقيقه مشكل شما حل خواهد شد و نيازي نيست عمرتان را بيهوده تلف كنيد.
راجع به استاندارد شماره زني هم بفرماييد كه اين استاندارد توسط كدام مؤسسه يا شركت تعيين شده و معيار تعيين اين استاندارد چيست؟؟ آيا شما به كارهايي كه از قبل آماده شده و يا سليقه ميگوييد استاندارد؟؟ البته تا اونجايي كه من پست ها رو مطالعه كردم شما از كارهاي خودتون با نام استاندارد ياد ميكنيد چون پستهايي رو ديدم كه دوستان نظر دادن و شما تمام نظرات اونها رو رد كردين و نظريه استاندارد خودتون رو مطرح كردين
از صحبتهاي شما در مورد شماره زنها من برداشتم اين بوده كه شما فقط كارتان مربوط به پايان نامه يا پروژه ميباشد بد نيست با ديدي بازتر به مسائل نگاه كنيد مثلا فكر كنيد كه فردي كه دارد از شما اين سؤال رو ميپرسد فقط دانشجويان نيستند افراد ديگري نيز هستند كه مثلا ميخواهند كتاب، مجله، نشريه و... كار كنند پس اگر فرض كنيم كه شخص مورد نظر ما براي يك ماهنامه كار ميكند اينجاست كه فقط با يك نفر سر و كار ندارد و با چندين نويسنده، مدير اجرايي، سردبير، مديرمسئول و ... سر كار دارد كه هر كدام سليقهاي دارند و به قول شما 200 تا شماره رو به صورت دستي زديم و هر كدام از اين افراد در هر مرحله دستوري صادر كردند كه نفر اول گفت شماره ها را به صورت * بزن شما ميزنيد بعد نفر دوم ميگويد * را به ـ تبديل كن خب شما ميتوانيد باز هم از ماكرو استفاده كنيد.
پس اينها مضرات نيستند و گاهي اوقات از جمله در مشكلي كه براي mosadr پيش آمده محسنات هستند
در مورد مشكلات شماره زني اتوماتيك هم بحثي نميكنم چون سالهاست كه اين مسئله رو از ذهنم پاك كردم و نيازي نميبينم كه مسئله رو باز كنم اگه شما راضي هستين ازش استفاده كنيد ولي به دو مورد اشاره ميكنم يكي همين مسئلهاي كه دوستمون مطرح كردند و دوم اگر ذهنم درست ياري كنه محدوديت خاصي براي تنظيم فاصله بين شماره و عدد دارد. يعني به اندازه دلخواه نميتوانيد تنظيم كنيد.
در ضمن از ديگر مشكلات اتوماتيك ميتوانيم به مشكل پاورقي دوست عزيزمون GnuHDL اشاره كنيم اخيرا روي آن بحث شد
و اما گفته بودين كه اگه من از كاري خوشم نمياد پيشنهاد ردش رو ندم!!!! بايد بگم كه وقتي ميخواي كس ديگهاي ازتون تبعيت كنه بهتره اول خودتون پيش قدم بشين!!!!! پس چرا خود شما دارين از اين كار دفاع ميكنين؟؟ چون خوشتون مياد؟؟؟؟ دوست عزيز پيشنهاد رو براي خوش اومدن يا بد اومدن نميدن بلكه سليقهاي هست كه هر كسي داره و يا دلايلي كه براي شخص من يا شما منطقي هست. بنابراين به عنوان يك راهكار جديد به فرد ديگهاي ارائه ميشود مثلا من با دلايل خودم و شما با دلايل خودتون پيشنهاد رو به آقاي mosadr ميدهيم حال اين فرد است كه تصميم ميگيرد از پيشنهاد من استفاده كند يا شما يا تلفيقي از هر دو و يا ....
مورد بعد اينكه ميكروسافت سعي كرده اشكالات را به صفر نزديك كند البته نه براي ما ايرانيها كه خودتون بهتر ميدونيد چه جوري از نرم افزارهاشون استفاده ميكنيم!!!! پس براي متون انگليسي سعي كرده تا حد امكان اشكالي باقي نذاره كسي هم نگفته كه ميكروسافت بي در و پيكر هست و بي خودي هزينه كرده و به قول شما چيزي رو الكي گذاشته باشه
و اما ميرسيم به بلد نبودن مسئله!!!!
اگر سطر آخر متني كه من در پاسخ به مشكل ايشون فرستاده بودم رو مطالعه بفرماييد گفتم
اگر توضيحاتي كه دوستان دادن مشكلتون رو حل نكرد آنگاه ....
احتمالا از نظر شما راه حل اون چيزي هست كه شما ارائه ميدين و عنوان استاندارد هم بهش ميچسبونين!!!!!
شما كه لالايي بلدي پس چرا خوابت نميبره؟؟؟؟؟ چند مورد رو ذكر كنم براتون كه صورت مسئله رو پاك كردين؟؟؟
دوست عزيز در پايان به اين نكته اشاره كنم كه دانستههاي خودتون رو به رخ ديگران نكشيد و بيشتر به اصل مطلب بپردازيد نه مسائل حاشيهاي. مانند قوم بنياسرائيل هم به نظرات ديگران ايراد وارد نسازيد (مثلا نظر دوست عزيزمون shahdi در مورد فارسي كردن پاورقي) دوستان اگر نظري ميدهند صرفا در حد توانشان براي رفع مشكل ديگران هست كاري نكنيد كه اشخاص از ترس اينكه مبادا گفتهشان ايراد داشته باشد يا اشتباه باشد نظراتشان را مطرح نكنند چون گاهي اوقات فرد فقط نياز داره كه در كمترين زمان جواب مشكلش رو بگيره و به نوعي ماست ماليش كنه تا بعد سر فرصت مشكل رو اساسي رفع كنه پس نظر دوستاني كه دانستههاي كمتري دارند هم براي رفع مشكل فوري ارزش داره حالا شما بهتر بلدي ايراد نداره هر وقت كه شما تشريف آوردين نظر خودتون رو مطرح كنيد اينجوري روي مسائل بيشتر بحث ميشود و بهتر است يعني تقريبا تمامي راهحل هاي ممكن مورد بحث قرار ميگيرد.
دوست عزيز خواهشم از شما اين هست كه اين بحث رو ادامه ندهيد اگر خواستيد روي مسائل حاشيهاي بحثي داشته باشيم همراه با ديگر دوستان قرار ملاقاتي تنظيم ميكنيم و روي اينگونه مسائل حاشيهاي بحث ميكنيم چون مسائل حاشيهاي بسيار زياد است و مطرح كردن آنها در اين تاپيك بحث اصلي را منحرف ميكند و دوستان تازه وارد را سردرگم و خسته.
پيروز و سر بلند باشيد