فردا كه مخابرات تعطيله ولي شنبه ميرم با مسئولش صحبت ميكنم ببينم چي ميگه آخه خودش ادعا ميكرد سرعت ما واقعيه و تا همون 110 كه دوستان هم ميگن جواب ميده حالا واسه چي از 16 بيشتر نميشه نميدونمنقل قول:
Printable View
فردا كه مخابرات تعطيله ولي شنبه ميرم با مسئولش صحبت ميكنم ببينم چي ميگه آخه خودش ادعا ميكرد سرعت ما واقعيه و تا همون 110 كه دوستان هم ميگن جواب ميده حالا واسه چي از 16 بيشتر نميشه نميدونمنقل قول:
باز هم میگم برای اینکه ارزش 128 کیلوبیت بر ثانیه ( حداکثر 16 کیلو بایت بر ثانیه ) نامحدود رو خوب درک کنین سری به چندتا وب سایت متعلق به شرکتهای pap بزنین تا موضوع روشن شه.
دوست عزيز سرعت شما مشكل نداره و نبايدم از 16 بالا بره چون امر طبيعيست.اونكه ميبينيد ميگه 100 ميگيره بدون كه 100% از صبانت سرويس داره و صبانت هم براي جلب مشتري اينكارو ميكنه يعني به شما اسمن 128 ميده ولي در عمل 512 يا 1024نقل قول:
واقعا تو عصر سرعت بالا نقل و انتقال اطلاعات اين حرف خيلي ....نقل قول:
همه دنبال سرعت بالا تر و كيفيت بهتر هستن اونوقت شما.... من اگه شب كه رايگانه 2 ساعت بيدار بمونم به اندازه ي كله روز اون آقايي كه از مخابرات گرفته ميتونم دانلود كنم
اصلا اين ها به كنار ميدوني با اين تفاوت چقدر بازده ي كار اون اقا از من پايين تره ... اصلا اگه محدوديت 1گيگ هم داشته باشه بازم ارزش داره از نظر وقت و كارايي و ....
عجب...نقل قول:
يه سوال !! پس چرا اينا تبليغ نميكنن كه ما مثلا داريم 1024 ميديم
دقیقا" درست میگی سرعت خیلی پایینه پشتیبانی هم نداره و ما راه دیگه نداریم چون کافو ما زوریه<نوری>یعنی عملا" کسی پاسخگو نیست حسام جان اگه خبری شد به من هم بگو:10:
چون اينجوري درشون تخته ميشه چون نبايد به خانگي همچين سرعتي اريه دهند:10:نقل قول:
نقل قول:حرف شما درست ولي يارو خودش گفت سرعت ما در حد 110 كيلوبايت بر ثانيه هستنقل قول:
خودم شنبه ميرم خرشو ميچسبم غلط كرده مرتيكه ي فريبكار هر چند فوقش ميگه نميخواي نخواه به قول دوستمون ما هم كه فيبر زوري هستيم كاري نميتونيم بكنيم
يعني هيچ كي هم نمي فهمه !!!نقل قول:
چرا ولي به روي خودشون نميارن چون به هر حال پول چايي مخابرات و... هم محفوظهنقل قول:
حرف دوستمون رو شديدا تائيد ميكنمنقل قول: