[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان دوست داشتنی و عزیز من وقتی برام مشکلی پیش بیاد علاوه بر اینکه سعی می کنم حلش کنم بعلاوه سعی می کنم چیزایه بیشتری در موردش یاد بگیرم مخصوصا که در مورد کامپیوتر باشه که معتادشم من از نرم افزارهایه زیادی تو این سه روز استفاده کردم برا پیدا کردن درایور هایه لپ تابم متاسفانه
جان نرم افزاری که شما معرفی کردین Driver Magician سایت ساپورترش یکم ضعیف بود ولی در نهایت تعجب نرم افزاری که همه و مخصوصا خودم فکر می کردم برا backup گرفتنه کل درایورهام رو پیدا کرد و بعدش نصب کردم Driver Genius Professional Edition دوستان حتما اینو امتحان کنید جالبش اینجاست که نسخه 2007 مشکل منو حل کرد و یک نرم افزار توپ و واقعا محشر دیگه داشتم متاسفانه ریجستر شده نبود ولی مطمئن هستم اگر کسی بتونه ریجستر شده اش رو پیدا کنه تمام مشکلات درایورهاش رو بر طرف می کنه چون سایت ساپورترش واقعا در یک کلمه محشره با اینکه برا لب تاب هایه pc هستش ولی مطمئن هستم خیلی بیشتر از اون چیزی هستش که رو اسمش زده اسم این نرم افزار محشر RadarSync PC Updater 2010 ولی دوستان هر کی پیدا کرد نامرده اگر برا دانلود نزاره و یک مطلب دیگه که ویندوز 7 رو اکثر لب تابها ساپورت می کنن ولی xp رو نه که محض اطلاع دوستان برایه اینکه تمام لب تابهایه pc هارد sata دارن xp رو ساپورت نمی کنه برایه حل این مشکل دو تا راه حل وجود داره یکی کرفتن نسخه xp مخصوص لب تاب pc که من از دوستم گرفتم و قصم خورد گفت این نسخه اش رو 50 هزار تومن خریده بود و منم ازش گرفتم و با کمال میل اگر کسی بخواد براش آپلود می کنم و نصب xp هایه معمولی یک راه حل وجود داره از قسمت بایوس بوت باید گزینه ساتا رو به ide تغییر بدین و اونوقت می تونین نسخه معمولی xp رو نصب کنین و یک مشکل دیدم یکی از دوستان داشتن بعد نصب ویندوز 7 ، 64 بیتی بعضی از درایورهاشون از بین رفته بود دوستان نسخه 64 بیتی نسخه ای هستش که نرم افزاریهایه کمی براش وجود داره و اکثر نرم افزار ها باهاش سازگار نیستن بهتره از 32 بیتی استفاده کنین بخاطر نرم افزار هایه سازگار متعددی که وجود داره و برایه اون مشکلی که درایور هاش رو نمی شناخت باید از بوت قوی استفاده کنین یعنی دیلیت و کریت کنین نه با 7 بلکه با xp یا آکرونیز اونوقه مشکلتون حل می شه من مطمئن هستم با xp حل می شه اگر نشد 100% با آکرونیز می تونین حل کنین
در آخر
جان از این پست عالی که گذاشتین و اطلاعات عالی که به دوستان می دین ازتون ممنون و سپاسگزارم