اقا كسي سيو مرحله 20 را داره بده
يه هشدار براي كساني كه از نرم افزار ويستا منيجر استفاده ميكنند هم بدم كه از ابزار هاي پاك سازي هاردش استفاده نكنيد كه سيو دويل مي كراي تون رو پاك ميكنه :13:
Printable View
اقا كسي سيو مرحله 20 را داره بده
يه هشدار براي كساني كه از نرم افزار ويستا منيجر استفاده ميكنند هم بدم كه از ابزار هاي پاك سازي هاردش استفاده نكنيد كه سيو دويل مي كراي تون رو پاك ميكنه :13:
همین پست قبلی!!!نقل قول:
================================================== ===========نقل قول:
عزیز
با کد یا بدون کد ؟!!!
اون درجه ی سختی که کاری نداره عزیزم .نقل قول:
اگه روی Legendary تا آخر رفت شما شک کن .
روانتر شدن در XP بخاطر نداشتن سخت افزار مناسب براي ويستا هستنقل قول:
اگه سخت افزار مناسب باشه مطمئنا ويستا بهتر باز ميكنه ...
بدون جوي استيم اره زياد حال نميده
نقل قول:
عزيز با گيم پد خيلي حال ميده
آنالوگ گيم پد كجا و (WASD) كيبورد كجا ...
حالا كساني گيم پد ندارند مجبورند با كيبورد بازي كنند واسه همين نميدونند لذت گيم پد چيه و چجوريه ...
اصولا بازيهاي در اين سبك همچنين اويل و فوتبال و بعضيهاي ديگه بهتره با گيم پد اجرا بشه
تراینر باز ی رو هرچی گشتم نبود بعد گفتم چیکار کنیم دیدم تنها راه بقا و باحال رفتن بازی اینه که اینجوری بشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان دومرحله رفتم از اول بازی شما به پول و اربا نگاه کنین همه تکنیکاشو سه سوت میشه خرید از اول بازی
تایید میشه . منم دارم با گیم پد بازی میکنم ولی نمیدونم چرا با کیبورد نمیشه بازی کرد .نقل قول:
عزيز با گيم پد خيلي حال ميده
آنالوگ گيم پد كجا و (wasd) كيبورد كجا ...
حالا كساني گيم پد ندارند مجبورند با كيبورد بازي كنند واسه همين نميدونند لذت گيم پد چيه و چجوريه ...
اصولا بازيهاي در اين سبك همچنين اويل و فوتبال و بعضيهاي ديگه بهتره با گيم پد اجرا بشه
سلامنقل قول:
دوست من موضوع نداشتن نیست من فوتبال رو با دسته بازی میکنم!:13:
اما این بازی با کیبورد هم خیلی جذاب هست!:40::21:
دیگه چرا لقمه رو میپیچونی.نقل قول:
سلام
دوست من موضوع نداشتن نیست من فوتبال رو با دسته بازی میکنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما این بازی با کیبورد هم خیلی جذاب هست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه 3 که زیاد جالب نبود.ارزش داره بریم 4 رو بگیریم؟روی سری 6 جی فورس نصب میشه؟
منی که با کیبورد بازی می کنم سه تا از انگشتام روی کلید های Ijkln می چرخهنقل قول:
مطمئنا" کنترل بهتری دارم تا اونی که فقط انگشت شصتش درگیره!