مرسی سرمست جون .عکسش که نیومد. بیلتره.
ولی چه فرقی با کابله اصلیه ایفون داره؟؟؟؟؟؟؟
خب اونم همزمان شارژ میکنه و اطلاعات سینک میکنه.؟؟؟؟!!!!!!!!!!
Printable View
مرسی سرمست جون .عکسش که نیومد. بیلتره.
ولی چه فرقی با کابله اصلیه ایفون داره؟؟؟؟؟؟؟
خب اونم همزمان شارژ میکنه و اطلاعات سینک میکنه.؟؟؟؟!!!!!!!!!!
آقا من یه آیفون 8 2جی دارم تر تمیزه - اینویزبل شیلد هم روش نصبه به نظرتون چند بدم می خوام یه 16 سفید بگیرم.
قیمت 8 2جی دسته تو تمیزش الان چنده ؟
قیمت 16 سفید چنده؟
ممنون.
رضا جان خیلی ببرن 500.
اخرین قیمت 3 جی سفید 830-850
با سلام خدمت دوستان عزیزم :10: من از اول تاپیک تا صفحه های 33 خوندم اما در این موقع زمانی خواستم به سوالم دوستان جواب بدن ممنون میشم:11: قضیه 400 بار شارژ شدن باتری های ایفون بکجا رسید و در مورد bluetooth هنوز با مشکل مواجعه هست؟ برای ارسال آهنگ و غیره به بقیه گوشی ها؟ و در مورد فیلم برداری هنوزم این امکان وجود نداره ؟ و اگه بخوام 3g بخرم چه نکاتی اعم از ورژن و آنلوک باید در نظر بگیرم و اگه بگین ساخت کجا و فرق اصلی با غیر اصل و اینکه چجوری می تونم بفهمم آنلوک سخت افزاری نشده بهم بگین یه دنیا ممنونتون میشم و راسته که میگن نمیشه با IP ایران آپدیتش کرد و اگه آپدیت کنیم شاید به مشکل مواجه بشه 3g? :20: البته به همین زودی ها می خرمش اما با وجود این مشکلاتی که گفتم یکم دودلم :13:
سلام برادر رضا.
خواستم بهت بگم نخونی تاپیک رو ولی یادم رفت. حرفای ضد و نقیض زیاد توشه.
چیز مهمی نیست. عین بقیه ی گوشی هاست.
اگه چند صفحه پیشو بخونی میبینی که گفتم بعد از چهار صد بار شروع به ضعیف شدن میکنه. شما اگه خیلی مصرفت بالا باشه و روزی یک بار شارج کنی یکسال (اپشنالش یک سالو نیم)دوام داره. تازه اگه باتریت خراب شد میتونی از تهران به قیمته 30-40 تومن بخری.
بلوتوث داره به جاهای میرسه. بالاخره بعد دوسال به چیپ بلوتوث دسترسی پیدا کردن و الان میتونه دستگاه های دیگه رو پیدا کنه و بزودی خبر مسرت بخشی میشنویم.
فعلا تنها راه ارسال فایل از طریقه وای فای هست.
فیلم بردای میکنه عین باقلوا. با فرمت ام پی 4.
فیلمش خیلی از عکسبرداریش بهتره.
نکته ی دیگه ای نداره . فقط خوب نگاش کن که خط و خش نداشته باشه و ال سی دیش سالم باشه.
کلیه ی محصولات اپل در کالیفرنیا طراحی و قطعات از کشورهای مختلف خریداری شده و
در چین سرهم میشه. اگه نمیشد قیمت محصولاتش دوبرابر میشد.
هر وقت تصمیمت قطعی شد میگم.
شکر خورد هر کی گفت نمیشه اپدیتش کرد.
اصلا گیریم با ای پی ایران نشد.
پس خدا اینهمه چیز شکن و وی پی ان رو برا چی افریده؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ELVIS جان واقعا ممنون بهترین جوابی که میتونستم بگیرم شما دادید :11: و از نگرانی در آوردید :20: البته بنده مزاحم شما خیلی شدم و شما خیلی قشنگ بنده رو راهنمایی کردید :10:
راستی توی سایت Gsmarena زده بود که نداره فیلم برداری !!! به خاطر این پرسیدم. آیا برنامه ای چیزی باید نصب کرد یا نه به صورت پیش فرض میتونیم از این امکانات استفاده کنیم ؟
اون ویدیو رویو که دوستان لطف کرده بودن گذاشته بودن دیدمش فکر میکنم قدیمی باشه لینکی ندارید از youtube که فیلم برداری این گوشیو نشون بده ؟
با تشکر فراوان از آقا سینا :11:
خواهش میکنم.
به صورت پیش فرض خیلی کمبود داره و به لطفه برنامه های 3rd پارتی قابل استفادس.
کیفیت فیلمبرداری بستگی به نرمافزاری داره که ازش استفاده میکنی و ممکنه یک فیلم کیفیت داشته باشه و یکی هم نداشته باشه.
یوتیوب هم مرجع خوبی نیست چون ادم کیفیت واقعی رو نمیبنه.
دوستان اگه کسی تونست یک نمونه از فیلمای ضبط شده با برنامه ی cycordr رو اینجا بذاره.
من شب میذارم (الان دارم میرم دانشگاه، امتحان :دی)
نقل قول:
سلام عزیز
عکسشو یه جا دیگه آپ کردم این کابله یه دکمه داره که وقتی میزنی بالا میتونی فقط گوشی رو شارژ کنی و وقتی بزنی پایین انتقال اطلاعات این برای این خوبه که یک دفعه موقعی که داری شارژ میکنی اطلاعاتت نپره و حواست نباشه.
فکر کنم گیگل جان رو تو دانشگاه گروگان گرفتن. زنگ بزنیم پلیس.
دی: