سلام /
من هنوز آهنگ جديد رو گوش نکردم اما به نظرم کسي که از دور دستي بر آتش داره بايد اينو در نظر بگيره که ادبيات نقد کردن اون هم در فن کلاب خيلي مهمه و اگر خيلي تهاجمي باشه مطمئنا احساسات رو تحريک ميکنه و هرچقدر هم نقد درست و به جا باشه اما باعث رفتار هيجاني و گارد طرف مقابل ميشه .
مثلا همين واژه ي روضه خوان ؛ من هم وقتي برخي آهنگهاي خراطها مثل تيغ و شاهرگ ٢ يا کارتن خواب رو ميشنوم ياد صبحگاه هاي دبيرستان بوعلي و تلاوت قرآن خراطها ميفتم که بعضا همسايه ها رو هم پشت پنجره ميکشوند در اون موقع صبح ؛
به نظر من هم نقدهايي وارد هست به خراطها و نحوه ي خوندنش اما حتما چيزي داره که تونسته اينهمه مخاطب جذب کنه و براي من اين مسئله قابل احترامه , و البته من نبوغ رو در تحرير هاي خراطها بعضا ميشنوم ...
تکنيکي تر نگاه کنيم حداقل خراطها در دايره ۴ تا آکورد مينور تو يه گام گير نکرده مثل خيلي از مدعيان پاپ امروز , الان موسيقي ايران رو نگاه کني شده شروع با مي مينور و لا مينور و اون وسطا يکي دوتا ناپرهيزي هم ميشه محض تنوع , تنظيم ها و ملودي ها و ... هم که نگيم بهتره .
مضافا اينکه شخصا خراطها گوش کردن رو بسيار بهتر ميدونم تا گوش دادن به ۶/٨ هاي امروز که برخيشون رو هم به اسم رپ به خورد گوش ما ميدن که من در اين باره مرحوم جلال همتي رو ترجيح ميدم گوش کنم تا امروزي ها !
موفق باشيد
Sent from my E15i using Tapatalk 2