خوشحالم تونستی نصب کنی..نقل قول:
الان موندم این راک بوکسو نصب کنم.کسی اینجا نصب نکرده؟واقعا برنامه ی کاملی,
Printable View
خوشحالم تونستی نصب کنی..نقل قول:
الان موندم این راک بوکسو نصب کنم.کسی اینجا نصب نکرده؟واقعا برنامه ی کاملی,
سلام دوست مننقل قول:
من تو شيراز قيمت كردم از 240تا270 متغيير بود.
والا منم خیلی دوست دارم نصب کنمنقل قول:
البته نصب کردم ولی اجرا نکرد
البته اجرا میکنی یه صفحه سیاه میاد و 1 ثانیه بعد بسته میشه
نمیدونم چرا
نقل قول:
توی اکس پی من که یه دراور اضافه میشه مثل دراور cنقل قول:
خوب منم دایل آپمنقل قول:
تازه فکر نکنم برای A1200 بیشتر از 20 مگ بتونی برنامه روی اینترنت گیر بیاری . حدود 10-20 تا برنامه !
همون 20 مگی که من آپلود کردم اکثر برنامه های بدرد بخورو بعلاوه یه سری بازی داره
البته یکی از بچه ها که دانلود کرده بود یه سری از برنامه هاش روی گوشی اون کار نکرده بوده
ریسک هزینه دانلودش به عهده خودتونه ولی از لحاظ ضرر هیچ ضرری برای گوشیت نداره
خفمون کردی ها (دی) تو همون پست کلا نوشتم چه برنامه هایی اضافه میشه . جوون مادرت همون پست رو حد اقل یه بار بخوننقل قول:
خودت ببیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آقا جون هیچی از گوشیت پاک نمیشهنقل قول:
اس ام اس هات که توی حافظه گوشیت هست
فیلم میلمات که تورمته . با اونا هم هیچ کاری نداره
1 بار دیگه بیشتر نمیگم
Root رم یعنی شاخه اصلی رم .
Root درایو c یعنی شاخه اصلی دراور c
Root درایو e یعنی شاخه اصلی دراور e
Root درایو f یعنی شاخه اصلی دراور f
Root درایو g یعنی شاخه اصلی دراور g
Root درایو h یعنی شاخه اصلی دراور h
Root درایو o یعنی شاخه اصلی دراور o
Root درایو m یعنی شاخه اصلی دراور m
...
z
خوب حالا Root رم تو کدوم دستمه ؟
پس این فایل توی امضای من که 20 مگه رو دانلود میکنه . از حالت فشرده در میاریش . شاخه ای بنام >system از توش بیرون میاد که Hidden هست (Hidden یعنی مخفی قابل توجه ) یه همچین شاخه ای هم توی Root رم هست اونو پاک کن و اینی که دانلود کردی کپی کن اونا .
من تا 1 ماه دیگه نمیام توی کلوپ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان در مورد برنامه راك باكس كه يكي از اعضا اونو معرفي كرد متاسفانه تمام مراحل نصب رو از بچه ها دريغ كرد و موارد رو ناقص و دست و پا شكسته نوشته بهمين علته كه هيچكدوم به نتيجه نميرسين اخه بايستي همراه اين برنامه يه فايل 8.5 مگي هم دانلود كنيد و مراحل نصب رو به يه صورت ديگه نصب كنيد
موفق باشيد
بهمين علت زياد پي نصب اين برنامه نباشيد
آره ديدم خوبه.نقل قول:
خودت ببین
نقل قول:
نه آقا جون هیچی از گوشیت پاک نمیشه
اس ام اس هات که توی حافظه گوشیت هست
فیلم میلمات که تورمته . با اونا هم هیچ کاری نداره
من يکی از 4 قسمت رو دانلود کردم. همشو که دانلود کردم اونوقت خبر ميدمنقل قول:
پس این فایل توی امضای من که 20 مگه رو دانلود میکنه . از حالت فشرده در میاریش
======================================
خيلی ممنونم از توضيحات خوبت. ایشالا تو انجمن بازی ها بتونم کمکی بهت بکنم.
منتظر جواب بقيه سوالاتم هستم .
يک سوال ديگه : چطوری ميشه روی يک پوشه مثلا پوشه ويديو در مموری کارت پسورد گزاشت.؟
========================================
فريم ور خودم رو نگاه کردم اینه : R532C2_G_11.31.25P
خوبه يا عوضش کنم؟
با سلام خدمت همه ی دوستان و سروران
خوب ، من موفق شدم در عرض دو روز جانگداز ، 112 صفحه ی این تاپیک رو بخونم :21: ( فکر کنم باید یه جفت چشم تازه برای خودم بخرم ) .
دلیل این پشتکار ، عزم بنده برای خرید این گوشی بود که دو سه شب پیش توی ده بیست تا مغازه ی جمهوری دیدم و قیمت گرفتم از 235 تا 250 تومن .
اما با خوندن این 112 صفحه ، یکی دو تا نکته به ذهنم رسید که می نویسم ، شاید کسی اهمیت داد .
برای اون دوستایی که از صدای این گوشی یا دوربینش یه خورده دلخورن ، باید عرض کنم اهمیت این گوشی در دنیا ( البته منظورم از دنیا ، آسیای جنوب شرقیه ) به اینه که موتورولا برای ایجاد امکان کیبردهای چینی و کلا زبان های یاجوج و ماجوج ! از لینوکس توی این گوشی استفاده کرده و دلیل خیلی از نواقص خنده داری که توی این گوشی مشاهده می کنین ( منظورم کارهای ساده ایه که توی خیلی از گوشی های دیگه موضوع حل شده ایه ولی توی این گوشی باید برای انجامش دویست بار کلیک کنین ) همین استقرار لینوکس روی پلتفرم سخت افزاری A1200 بوده .
نقل قول:
Motorola is shipping its Linux-based A1200 smartphone to distributors in China, where the phone will be sold under a "Ming" model-name, according to a hardware blog at TheRegister. Ming means "bright, clear, open and clear-sighted," TheRegister reports, reflecting the phone's translucent cover and open-source operating system.
The A1200 has a slimmer, more compact form-factor than previous Linux smartphones from Motorola. It runs MontaVista Linux on an Intel XScale PXA270 processor. The A1200 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in January at a media event in Beijing, where clothing designer Vivienne Tam led a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] who modeled the A1200 and several other new Motorola phones.
The A1200 has a compact, keypad-less design with a clear plastic flip lid that enables it to have only one LCD, a 2.4-inch QVGA (320 x 240) TFT touchscreen display with 262K colors. The device weighs only 95 grams, or about 3 ounces.
A version of the A1200 has been registered with the FCC, suggesting Motorola may also plan to distribute the phone in the US. The US A1200 will be a GSM/EDGE phone operating on the 850/1800/1900MHz bands, and will have a bluetooth radio, and a built-in 1.3-megapixel camera that doubles as a business-card scanner. One clever feature is a mirror just below the camera lens, to assist with self-portraits.
بنابراین ، خریدن A1200 برای کل انداختن و این جور شوخیا ، یه نوع اتلاف وقته . ارزش لینوکس و کلا اوپن سورس رو دوستانی می دونن که با بحث کپی رایت و اصلا نهضت اوپن سورس و آزادی ناشی از اون آشنایی دارن .
دقیقا به همین دلیل ، انتظار من از این تاپیک این بود که حرکتی در جهت رسیدن به خط فرمان و یا حتی توسعه ای برای این سیستم عامل و رفع ایرادهاش دیده بشه در حالی که بیشتر پست ها به طرح مسائلی مثل خوشگلی و خز شدن و این جور مطالب اختصاص داده شده بود .
مزید اطلاع دوستان واژه ی مینگ به معنای " درخشان " ، " پاک " و " باز " است . ( امان از دست چینی ها )
البته در این میان بعضی از دوستان هم زحمت کشیده ان و در جهت ویرایش هایی که به سمت و سوی اوپن سورس هست مطالبی گذاشته ان که در این جا از همه شون تشکر می کنم :11:
ای بابانقل قول:
شما بلدی چرا دریغ میکنی
بگو شما نصب کردی ؟
8 مگ که دیگه چیزی نیست . اگه میتونی توضیح بده
یا اینکه آمورش انگلیسیشو آدرسه بوده دوبله کنم بزارم اینجا
یا علی
هنوزم که صفحات پیشو نخوندی !!!نقل قول:
قبلا گفته شده روی پوشه پسورد نمیزاره
قفط روی کل رم پوشه میزاره که اونم بدرد بخور نیست . چون دفعه اول که میزی توی رم باید پسورد بد از سری های بعد دیگه نمیخواد
فریمور شما 25P هست
اگه اشتباه نکنم همین MOSHAVER AMIN خودمون هم 25P داشت که فریمورش آپ کرد به 53P
من خودم فریمورم 53 بود الان آپ کردم به 24Xp30 الان هم خیلی راضیم . ببین دیگه نپرس آدرس دانلود آموزش و همه حرفها توی صفحات پیش هست . خودم هم توضیحشو تو صفحات حدودا 100 گذاشتم
یا علی
yee_pesarens جان یه نگاهی به پیغام خصصیتون بنداز!!!!!!!:10: