سلام
آقا 6روز بیشتر تا قرار نمونده خواهشن همگی تصمیم بگیرید که بیاین تا ی قرار تاریخی بشه که تو تاریخ و سرگذشت پی سی بنویسند
موفق باشید
Printable View
سلام
آقا 6روز بیشتر تا قرار نمونده خواهشن همگی تصمیم بگیرید که بیاین تا ی قرار تاریخی بشه که تو تاریخ و سرگذشت پی سی بنویسند
موفق باشید
Mohammad جان عكسايي كه توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته بيدي واسه من قابل رويت نبيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل از سيستم من بيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا لينك عكسا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
;)
سلام دوستان من
خوب هستيد
من اومدم بپرسم ورود به اين قرار براي همه آزاده ؟
با تشکر
نه ! هر کی می خواد بیاد باید 5000 تومن بریزه به حساب من تا بهش کارت بدمنقل قول:
سلام فربد جان
بسيار خوشحالم که با حس طنز شما آشنا شدم
اگر شما به اولين صفحه اين تاپيک بريد و نام اعضايي که اومده بودن رو نگاه کنيد نام Friend رو ببينيد و ببينيد که بدون پنج هزار تومان اومده بود ولي چون من الان هشت ، نه ماهي از فروم دور بودم تصميم گرفتم بپرسم که حضور من مشکلي نخواهد داشت ؟
با تشکر
مشکلی نیست فرند جاننقل قول:
ولی خب شما آیدی داری مگه؟
بن شدی که!
سلامنقل قول:
مشكل از سيستم شماست...:)
سلام
از این ورا!
بیا عزیز دل....
مافیا بابا بنده خدا رو ول کن!:laughing: هی دنبال بهونه ای که یکیو بن کنیییییییا:laughing: :happy: :tongue:نقل قول:
بابا پاشو بیا من به تو 5000 تومان میدم. اینقدر ناز نکن پاشو بیا. :biggrin:نقل قول:
منتظرتم. یعنی منتظر تمامی دوستان پی سی ورلدی هستیم.