رنگ گوشيد چيه vivasoft جان؟:20:آخه يه نفر ديگه اينو گفته بود...رنگ گوشيش قرمز بود...نقل قول:
مگه رنگ cگوشي شما هم تغيري كرده؟:13:نقل قول:
بله متاسفانه اگه مواضبش نباشین رنگ دکمه C و منو زود میرن این خودش یه ضعفه داخل این گوشی.
Printable View
رنگ گوشيد چيه vivasoft جان؟:20:آخه يه نفر ديگه اينو گفته بود...رنگ گوشيش قرمز بود...نقل قول:
مگه رنگ cگوشي شما هم تغيري كرده؟:13:نقل قول:
بله متاسفانه اگه مواضبش نباشین رنگ دکمه C و منو زود میرن این خودش یه ضعفه داخل این گوشی.
حالا که صحبت ایرانسل شد منم یک سوال دارم
هست که میگن با خرید یک سیم کارت دائمی یک سیم کارت دائمی دیگر هدیه بگیرید آیا میشود اون سیم کارت دائمی که میدن را ببریم بفروشیم ؟ کسی میخره ؟ اگر میخردن در چه قیمت است
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر نكنم از كيفيت هدفون باشه...
هدفونت رو با يه گوشي ديگه امتحان كن...
با خريد يه اعتباري يه اعتباري ه ديگه هديه ميگيري...نقل قول:
من نشنيدم كه با يه دائمي يه دائمي ديگه بدن... با خريد يه دائمي ميتوني معادل 50000 تومان از تمامي امكانات شبكه رايگان استفاده كني...
ولي او اعتباري كه مي دن رو ميتوني ببري بفروشي...
صداش در مقایسه با کا750 و دبلیو 850 چطوره ؟
از نظر اسپيكر خارجي كه نمي شه اصلن مقايسشون كرد .( 5700 خيلي كيفيت اسپيكرهاش بهتره و در ضمن صداي استريو داره)نقل قول:
از نظر هدفون باسش كمتره به طوري كه كاملا حس ميشه ولي واسه من و خيليا باسش كافي بوده و همچنين كيفيت صداي هدفونش تقريبا در همون سطحه... ( همون كه گفتم فقط يه كم باسش كمه...)
بچه ها اگه اسپیکرهای کامپیوترتون قوی هستند مثل من گوشیتون رو به اسپیکرهای pc وصل کنید!!!!وحشت میکنید!!!!از کارت صدای روی کامپیوتر قدرتش بیشتره!!!باس در حد تیم ملی برزیل در سال 2002!!!!!!دایی من چون میخواد این گوشی رو بخره هر روز میاد خونمون یه 1 ساعتی به گوشی ور میره!!امروز نوبت ازمایش چیپ موزیک بود!!!!وحشت میکنیم!!!چی میشد یه هندزفری قوی توی جعبه ی این گوشی میزاشتن!!!!بعد از یک ساعت تست گوشی رو اسپیکرهای کامپیوتر متوجه شدیم که تنظیم استریوی گوشی خاموش هست!!!!!وقتی استریوی گوشی رو on کردیم من و داییم رفتیم!!!به عبارتی پرواز کردیم!!!!میخوام گوشی رو باز کنم و کیت اصلیشو در بیارم بعدش به یه طریقی به مادربورد کامپیوتر وصلش کنم تا از زندگی بیشتر لذت ببرم!!!!!تازه میتونم سی پی یوی گوشی رو هم به یه طریقی روی مادر بورد سوارش کنم تا سی پی یوی کامپیوترم از 3500 به 3869 مگاهرتز تغییر کنه!!!!!درود بر نوکیا و 5700!!!پوز زمین میزنیم!!!!!صاحبان گوشیهای دیگه بیان اینجا!چون میخواهیم پوز زمین بزنیم!!!توی دفترچه ی این گوشی در مورد وصل کردن این گوشی به باندهای قوی(از اونها که توی عروسیها میزارن)توضیح داده!!
حمید جان میشه از امضای زیبایی که داری در امضای خودم هم استفاده کنم؟؟؟؟!!!
در ضمن بچه ها من وقتی گوشیمو توی کیف مخصوصش میزارم و اونو رو میز کامپیوتر در مقابل خودم میزارمش میدونید یاد چی می افتم؟؟؟!!!!یاد یک لامبورگینی گالاردوی زیبای خفته می افتم که منتظر یک استارته!!!!!:8::8::19::31::8:
اشتباه نکنی که اصلا مشکل از هدفون نیست...من هدفون اینو روی N91 چک کردم گوشم داشت می ترکید !! هدفون رو توی دستم گرفته بودم صداش می اومد !!! دیگه حساب کن چه قدرتی داشتنقل قول:
من از کیفیت هدفون این گوشی زیاد راضی نیستم این دستم یه کا 750 داره به مراتب تو مگا باس صدای نرمال تر و پر بیسی میده
شما برای گوشیتون هدفون نخریدید(بنظرم از کیفیت پایین هدفون این ایر تو پکشه) بنظرتون چه هدفونی بخرک کریتیو 630 خوبه
امروز هم با W800 داداشم تست کردم....چه باس نازی داشت....یه ساعت عقدمو روی گوشی داداش کوچیکم خالی کردم !
من فکر نمی کنم مشکل از هدفون باشه...خودم یه هدست هیوندای اصل کره دارم که جز برترین هدست هاست...تنها هدستی بوده تا به الان که تفکیک صداش کم نشده...بهترین هدست می گن تو ایران جنروس هست...من تمام مدل های جنروس رو دارم..همشون بعد از چند ماه تفکیک صدا می یاد پایین اما این هدست اصلانقل قول:
چی میشد یه هندزفری قوی توی جعبه ی این گوشی میزاشتن!!!!ب
رو گوشی صدبار تست زدم..فرق چندانی نداشته
ممکنه با اپدیت جدید صدای این گوشی تو هدفون خیلی بهتر بشه..چون چیپست سخت افزاری این گوشی خیلی قوی تر از این حرفاست....
باید صبر کرد
سلام ميكنم به تمام بروبچ كلوپ 5700
بعد از 3 هفتست كه اومدم تو اينترنت
و ميينم كه كلوپ 5700 به هزار پست رسيده ولي مشكلي كه هست اينه كه هنوز استيكي نشده
دوست داشتم كه وقتي ميام ببينم كه كلوپ استيكي شده ولي ميبينم كه اينجا هيچكس به كلوپ گوشي خودش اهميت نميده
به هر حال...