omid تخد یخخسف عزیز دیگه ای جواب شما رو نو تاپیک خودش داده اونجا جوابتو بگیر ( راستی خوشبختم که همشهری هستی)
Printable View
omid تخد یخخسف عزیز دیگه ای جواب شما رو نو تاپیک خودش داده اونجا جوابتو بگیر ( راستی خوشبختم که همشهری هستی)
توصیه میکنم حتما این مانستر پک جدید که آقای آنتی گیرل گفته دانلود کنید و روی گوشیتون نصب کنید.
برای نصب این مانستر پک نیاز به Motokup V0.2 دارید و ورژن بوت لودر گوشیتون هم باید 6.82 باشه.
لینک دانلود => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سری از امکاناتی که میده =>
1- کیفیت بهتر عکس و فیلمبرداری
2- حل دستور رستارت برای برنامه های جاوا
3- حتی در حالتی که گوشی با کابل به کامپیوترتون وصله میتونید با برنامه هاش کار کنید
3- اضافه کردن زوم به زوم عکس برداری
4- صدای گوشی تقویت میشه و اگر صدای گوشی رو روی عدد 6 بذارید هیچ مشکلی برای اسپیکر گوشی
پیش نمیاد.
5- نا محدود کردن زمان فیلمبرداری
6- اضافه کردن حالت پاوس (Pause) به فیلمبرداری که بدون قطع کردن فیلمبرداری میتونید نگه داریدش و مجدد
ریکرد کنید.
7- اضافه کردن فایل منیجمنت
8- آنتن دهی بهتر
9- اضافه کردن افکت های زیبا برای حالت عکس برداری
10- اضافه کردن حالت ویدیو پرویو که در مدل های جدید باید دیده باشید
11- اضافه کردن یک مگابایت حافظه برای فرستادن ویدیو از طریق MMS
12- اضافه کردن منوی زوم به منوی آپشن گوشی
13- تغییر بسیار مهم و ویژه تعویض کردن فرمت فیلمبرداری از 3GP به MP4
14- اضافه کردن Send video به منوی پیام ها برای فرستادن ویدیو از طریق پیام
15- اضافه کردن برنامه ی Digital audio player V5.0.30
16- اضافه کردن Send postcard به منوی پیام ها برای فرستادن کارت پستال
17- افزودن جاوا لودر
18- افزودن میزان حافظه ی SMS ها به 500 عدد
19- اضافه کردن پخش فرمت gif به گوشی
20- تنظیم روشن بودن صفحه به 5 ، 10 و 20 ثانیه
21- حذف ویدیوهای اضافی موجود در گوشی
22- غیر فعال کردن تعویض خودکار پروفایل به حالت لاود Loud هنگام شارژ گوشی
23- امکان اضافه کردن شماره گیری سریع به تمام کلید ها از 1 تا 9
24- اضافه کردن Keylock که بسیار عالی میبا شد قابل توجه نوکیا داران که دارند و سونی اریکسون داران که
ندارند.
25- ذخیره 60 عدد از لیست تماسهای دریافتی و گرفته شده
26- اضافه کردن صدا و تصویرهای اضافی برای روشن و خاموش شدن گوشی
27- اضافه کردن آپشن گوناگون برای تم های گوشی
28- به اضافه ی آخرین ورژن بسیاری از برنامه های کاربردی بسیار عالی
بسیار عالی....
چیزهایی که من ازش فهمیدم اینها بود با اجازه ی بزرگان این تاپیک .:46::8:
من خودم با دانلود این مانستر پک مشکل دارم:9::34::13:ولی این مانستر پک واقعا عالیه باید از corvette عزیز که استاد من هستن تشکر کرد که لطف کرد و این مانسترو معرفی کردنقل قول:
با سلام و تشکر از عنایت تو دوست عزیز ؛
1- بوت لودر گوشیم 0.6.8.2 (دقیقا همونی که تو صفحه شبیه داس بود رو نوشتم:20:) . ممنون میشم اگه به راهنماییهات ادامه بدی .
2 - ضمنا نمیدونم مشکل چیه اما تو main menu ی من ؛ آیکنی به اسم tools نیست:41::41::41: (اینو مطمئنم چون تو همه ی منوهارو هم گشتم) ؛ ممنون میشم اگه برام موضوع رو شرح بدی و بفهمم گه این تولزه کجاست !!!
3 - یه خواهش دیگه ؛ تو یه سایت معرفی گوشیهی موتورولا خوندم که این گوشی فایلای WMV رو میخونه ؛ اگه اینجوریه پس چرا چندین فایل با این پسوند ریختم و نخوند؟؟؟؟:2::2::2:
4 - منو ببخش اینهمه سوال می کنم ؛ آیا تو این قضیه افزایش صدا واقعا صدا افزایش قابل توجه داره ؟؟؟ آیا از کیفیت صدا چیزی کم نمیشه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنی.
یا علی
یه سوال دیگه :
آیا ممکنه با مستر ریست کردن گوشی از شر این منوی مزاحم خلاص شم؟؟؟؟؟
شرمنده هاااااا
با سلام گوشی v3x معمولا با مستر ریست مشکل داره . توصیه میشه این کار رو نکنی من انجام دادم بعضی از منوها بدون آیکون شدن
افزایش صدا خیلی محسوسه و توصیه میکنم این کار رو انجام بده . تقویت فیلمبرداری رو هم انجام بده که خیلی خوبه
این پکهای جدید madness و heartless هم خوبند فقط اطلاعات خودت رو درباره فلش کامل کن بعد
برنامه XploreME v3.6 By ThaPhoeniX هم خیلی کارایی داره حتما نصب کن
منوی tools رو من هم ندارم ولی اگر برنامه یا کار خاصی نیاز داری بگو تا منوی مربوط به اون رو بگم
1. عالیهنقل قول:
2عیبی نداره ولی باید یه iconi به نام short cut باشه که بشه از اونجا اون منو رو حذف کرد
3.در این مورد اطلاعات ندارم
4.اره البته یادت باشه که باید دقیقا مثل اموزش عمل بشه وگرنه صدا خرخر میکنه volume=2 باشه حتما
فکر نکنم اخه مستر ریست یا مستر کلیر فقط گوشی رو به روز اول میبرن مثل روز اول کارخونه همه تنظیمات مثل قبل میشهنقل قول:
ممنونم از راهنماییهای تو دوست عزیز . به چشم مطمئن باش تا همه ی جوانبو نسنجم بهیچ عنوان گوشیمو فلش نمی کنم . بازم ممنون:46:نقل قول: