روزبه خوب شد که واقعا رفتی نمیدونی چی میگم تک کانکشن انگار اصلا قطعه!!! نه میشه اپدیت کرد چیزیو نه دانلود با تک کانکشن خارجی ، ویدیو انلاین دیدن که دیگه با های وب فراموش کردم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
روزبه خوب شد که واقعا رفتی نمیدونی چی میگم تک کانکشن انگار اصلا قطعه!!! نه میشه اپدیت کرد چیزیو نه دانلود با تک کانکشن خارجی ، ویدیو انلاین دیدن که دیگه با های وب فراموش کردم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
کلا" یک سال قبل که من بودم وضعش اون بود،الان که دیگه معلومه چطوره :n02:اما از سرور داخلی هم های وب دان استریمش حداکثر 12 مگ هستش که می شه سرعت دانلود 1.2.آره این راحت شدم،این شرکت جدید دان استریممو 20 مگ بسته :n01:نقل قول:
روی ۱۵ بسته شده بود ظهر ... ! در ضمن ۱۲۲۸۸ تقسیم بر هست میشه ۱۵۳۶ نه ۱۲۰۰ ... !نقل قول:
تک کانکشن هم تست میزارم شاید اینطور باشه چون با سافاری کلا ۳۰ کیلوبایت بیشتر نمیره :دی
متاسفانه درست میگید!نقل قول:
تست تک کانکشن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت رو پایین آورد ولی نه خیلی به اون صورت !
دلیل و روش حل به چه صورته؟
از چه شرکتی استفاده میکنی؟!نقل قول:
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
نه دوست عزیز،12 مگ اسمی بسته می شه اما چیری که شما تو کامپیوترت دریافت می کنی 10 مگ هستش،می تونی با speedtest یک تست بگیری معلوم شه،دان استریم 8 مگ سرعتش 6.95 هستش،دان استریم 10 مگ حدود 9 مگ و 12 مگ هم 10 مگ و خورده ای سرعت واقعی شما هستش که تقسیم بر 8 کنی می شه 1.2 :n01:نقل قول:
- - - Updated - - -
امضام و نگاه کنی متوجه می شی :n02:نقل قول:
نسخه چهارم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفع برخی مشکلات مراحل نصبم مثل بالا فقط این دفعه رو به صورت فایل backup گذاشتم . فایل اکسترکت کنید با برنامه macroexpert از منوی tools قسمت restore فایلها رو restore کنید .
نقل قول:تک کانکشنتو:n28:
منو باش با 8 کانکشن فقط 50 کیلوبایت دان میکنه:n28:
سرعت سرویست چند مگه؟
سلام >جدیدا فشفشه داشته باشی تایم رایگان دانلود کنی از فشفشه کم می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نباید کم کنه...نقل قول:
آقا یه چیزی بعد از اینکه تو تلویزیون بهشون تذکر دادن بابت کم فروشی، قیمت فشفه 15 گیگی رو بالا نبردن؟!
یادمه 15 گیگ رو میداد برای 5 روز اونم 9 تومن، حالا همین ششده برای 14 روز و 15تومن...
چطوریه؟!
나의 SM-T211 의 Tapatalk에서 보냄