سلام ❊
دوستان من دنبال یه عطرم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب هر جا می گردم نیستش ...
کسی می دونه کجا پیدا می شه کردش ؟
اگه هم باهاش اشنایی ذارین می تونین شبیه به اینو معرفی کنین ؟
Printable View
سلام ❊
دوستان من دنبال یه عطرم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب هر جا می گردم نیستش ...
کسی می دونه کجا پیدا می شه کردش ؟
اگه هم باهاش اشنایی ذارین می تونین شبیه به اینو معرفی کنین ؟
من تست کردم ولی هنوز موفق به خریدش نشدم خیلی عطر خاصیه مثل بقیه کارهای هرمس کیفیت و ماندگاری خوبی دارهنقل قول:
ابتدا با ترشی و طراوت خاص لیمو و ترنج شروع میشه بعد از مدتی حالتی ادویه ای به خود میگیره و در نهایت چوبی میشه
درود
دوستان اگه ممکنه چند تا عطر مردونه مناسب فصل برای مراسم عروسی معرفی کنید برای سن 30 سال
ممنون
سلام. چیزایی که الان به ذهنم میاد بلو دشنل - مونت بلان لجند - آگوئیست پلاتینیوم شنل - دی اند جی د وان جنتلمن - پولو رد وایت اند بلو - بلک ایکس اس - تغ هرمس .نقل قول:
البته اگه میخواید رایحه ای در سبک تغ داشته باشید ولی مثل تغ خز نشده باشه سولو لوه (Solo Loewe) مناسبه اما سولو رایحش ادویه ای تر و تغ چوبی تره.
سلام دوستان
با دست پر از قشم برگشتم.
فروشگاه "آرامیس" که سه شعبه توی قشم داره که دو تاش توی طبقه همکف و اول پاساژ ستاره و یه دونش توی سیتی سنتر (طبقه همکف) هستش که اونی که توی سیتی سنتر هستش، تنوع عطراش (به خصوص عطرای نیچ) سرسام آوره.
قیمت هاش هم با توجه به اینکه اینا به صورت عمده از دوبی وارد می کنن، خیلی ارزونتر از تهران بود. کارتش رو گرفتم که هر موقع عطر خواستم باهاشون تماس بگیرم و قیمت کنم و اگه ارزونتر در اومد، از اونجا سفارش بدم برام بفرستن. گفت هزینه ارسالش به تهران هم برای هر عطر، 7 هزار تومنه که اگه تعداد عطرهای سفارشی 3 تا باشه، هزینه ارسالش 15 هزار تومن در میاد که طی سه روزه کاری به دست مشتری می رسه.
اونجا "بلک افگانو" از برند "ناسوماتو" رو تست کردم که بوی تریاک و حشیش می داد. فوق العاده بود... فقط بدیش این بود که تستِ پاشیدن عطر روی دست رو برای هیچ کدوم از عطرا نمی داد و فقط می شد از در شیشه، عطر رو بو کرد که خوب، تستِ ناقصیه.
راستی با یه برند جدید نیچ دیگه هم آشنا شدم به نام نیکُلا فینتی (Nicola Finetti) که دو تا شیشه عطر طلایی و آبی رنگش رو داد تست کنم که آبیش (عطر خنک) بی نظیر بود... بوی بهداشت می داد :))
رفتم تو سایتش، فقط مدل لباس بود. اینه که نتونستم عکسی از این دو تا شیشه عطر پیدا کنم. البته خیلی شیشه ساده ای داشتن.
در ضمن، دوستان اگه شماره تلفن فروشگاه آرامیس قشم (به همراه شماره موبایل فروشندگان اون) رو خواستن تا قیمت بپرسن و ...، می تونن بهم پیغام خصوصی بدن تا بهشون بدم.
فعلاً تا بعد، یا حق...
سلام. رسیدن به خیر.نقل قول:
من شنیدم عطر فروشیای قشم عطراشون اصل نیست و های کپین و از این حرفا. به نظر شما عطرایی که دیدی اورجینال بود؟ یعنی نشانه و ابهامی از فیک بودن درش نبود؟ چون من میخوام به یکی از آشناها سفارش بدم برام عطر آزارو کروم لجند بیاره با اینکه قیمتش پایینه ولی اگه عطر دوهزاریم باشه آدم دلش میخواد اورجینال باشه و باخیال راحت استفاده کنه.
مثلا قیمتاش چجوری بود؟ همین بلک افغانو چند بود؟
سلام. قربانت:)نقل قول:
راستش طی این همه گردش و جستجو، من فقط عطرفروشی آرامیس (با سه شعبه) و عطرفروشی فریال (Freeal) -که عطراشو از تهران میاره قشم... خخخخ- رو دیدم که عطراش اصل بود.
در مورد آرامیس، من به شما اطمینان صد در صد میدم که همه رو از دوبی (کارای اصل) میاره.
قیمت هاش در مورد بعضی عطرا، بالا و پایین داشت. عطر بلک افگانو رو به نظرم 712 می داد که جای چونه هم داشت. در ضمن من توی تهران جایی رو سراغ نداشتم که این عطر رو داشته باشه و بنابراین قیمت هم نداشتم ازش.
در مجموع، کارای آنتیک زیاد داشت و قیمت ها هم حتما از تهران پایین تر بود. چون به هر حال اونجا به دوبی نزدیکتره و واسشون صرف می کرد که به قیمت بدن.
به هر حال امیدوارم خرید خوبی داشته باشی.
سلام
یه ادکلن مردانه با حدود قیمت 40-50 تومان برای هدیه دادن میخوام، لطفا راهنمایی ام کنید و بفرمائید پیشنهاد میکنید از کجا تهیه بشه؟
من Derrik رو از یه فروشگاه اینترنتی دیدم و به نظرم بد نیومد (هرچند نظر خاصی هم بهش ندارم)، با تخفیف 10 هزار تومانیش میداد 55 تومان، بیشتر که سرچ کردم توی فروشگاه اینترنتی های دیگه تا 35ت همون رو پیدا کردم :n04:
از روی ظاهرم که دقیقا مثل هم هستند یعنی همون 35ت رو بهم 65 هم بدن نمیدونم کدوم به کدومه :n02:
چند تا از بهترین عطرهای سرذ و گرم رو از لحاظ پخش بو عالی معرفی میکنین
سلام دوستان یه ادکلن میخوام در حد 180 -200 و نه بیشتر
میخوام اینترنتی خرید کنم و نمیدونم چه سایتی جنسش اصله
اقا از این بوا میخوام که یکی تو خیابون رد میشه بوش میاد:n19:
رایحه و بوش و اینا مهم نیست فقط خاص باشه خوب باشه، راستی اینجا هوا گرمه ادم عرق میکنه،خوزستانه دیگه:n02: