نمیدونم این اختلال ها چه زمانی قراره تمام بشه هر روز یک داستان جدیدی داریم خدا را شکر من یک سرویس دیگه دارم دوستانی که فقط مخابرات سرویس دارند واقعا خدا صبر بده بهتون...
Printable View
نمیدونم این اختلال ها چه زمانی قراره تمام بشه هر روز یک داستان جدیدی داریم خدا را شکر من یک سرویس دیگه دارم دوستانی که فقط مخابرات سرویس دارند واقعا خدا صبر بده بهتون...
پی چی ان من هر چند الان پینگش داغون شده و خیلی هم دیر کانکت میشه ، اما حداقل کانکت میشه ..نقل قول:
خدا لعنت کنه هر کی باعث و بانی این وضعیت فی.لتر.ینگ.ه احمقانهس . احتمالا نرم افزار جدید از چین یا روسیه وارد کردن . شایدم خودشون نشستن یه چیزی مثل همین پلوتوی مزخرفشون واسه فیلترینگ نوشتن که این وضعیت رو درست کرده !
سلامنقل قول:
دقیقا منم توی همین رنج هستم و گاهی اوقات به ندرت میره 255 هر کاری میکنم هم رنج عوض نمیشه(20 روز گذشته رو هم چک کردم لامصب همین رنج هست و ندرت رفته 255 ولی قبلا اینجوری نبود و هر بار رنج های مختلف میداد)
جالب اینکه بعضی ای پی های این رنج دیگه وحشتانک داغون هستن حتی بعضی سایتای فارسی مثل سافت 98 یا وین فون رو باز نمیکنه و باید ای پی عوض کنم یا یه ای پی بهتر گیر بیاد (بماند که اون بهتر خودش چی هست)
دوستان یه سوال مودم قبلی که من داشتم (لینکسیس) وارد پنل مودم که میشدم دو تا گزینه کانکت و دیسکانکت داشت راحت به وسیله همون ای پی عوض میکردم اما الان مودم ایسوس گرفتم همچین گزینه نداره ایا راه کوتاهتری به جز خاموش و روشن کردن مودم توی ایسیو ها سراغ دارید؟ یکی دو مدل دیگه هم دیدم این گزینه کانکت و دیسکانکت رو دارن ولی شانس ما این ایسوس نداره
نقل قول:
لازم نیست مودما خاموش روشن کنید.
من نمیدونم مودم ایسوس این قابلیت را داره یا نه ولی شما میتونید کابل تلفن را چند ثانیه از پشت مودم خارج کنید دوباره بزنید جا من خودم همین کارا میکنم.
نقل قول:
درود
در مودم asus شما میتونید روی قسمت wan برید و یکبار از اون پایین روی apply کلیک کنین
مدل مودم من n12u_c1 هست و اینکار رو میکنم و چراغ لینک روشن میمونه و اینترنت قطع و وصل میشه
دیگه نمیره از اول لینک رو وصل کنه که طول بکشه
ولی بازم فایده نداره من بارها شده روی 255 هستم بعد میام میبینم خودش شده 254
بدون وی چی ان که سایتهای مجاز هم باز نمیکنه ، با وی چی ان هم وضعیت پینگ به این صورت در میاد :
time=1018 ms, average=1018 ms
time=1028 ms, average=1023 ms
time=343 ms, average=796 ms
time=287 ms, average=669 ms
time=666 ms, average=668 ms
time=1022 ms, average=727 ms
time=1009 ms, average=767 ms
time=613 ms, average=748 ms
time=730 ms, average=746 ms
time=650 ms, average=736 ms
time=344 ms, average=669 ms
time=1023 ms, average=668 ms
time=628 ms, average=697 ms
time=962 ms, average=764 ms
time=1023 ms, average=800 ms
:D
من هم مودم ایسوس دارم، برای connect و disconnect کردن وارد پنل که میشم رو قسمت internet status که کلیک میکنم یه جدول میاد سمت راست صفحه که دکمه pause داره که همون disconnect هست و بعدش تبدیل میشه به renew که همون connect.نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
درودنقل قول:
مودم من ایسوس هست اون جدول میاد ولی دکمه pause نداره اصلا
مدل شما چی هست ؟
پینگ من الان خوب شد و گوگل شده 110 میلی ثانیه
سلام
من 3 روز پیش طرح حرفه ای ها یک ماهه را فعال کردم. طرح زرین را هم خیلی وقته که دارم. امروز از مخابرات زنگ زدن واسه وصل کردن حرفه ای ها. ولی بم گفتن نمی تونی همزمان 2 تا طرح با یک مودم داشته باشی. می خواستم بدونم واقعا اینطوریه؟ یه چیز دیگه اینکه گفت واسه تنظیمات مودم و اینا 19 هزار تومن هزینش می شه و از اونجایی که من طرح یکماهه انتخاب کردم اگه خواستم که باز تمدیدش کنم باید هر ماه به هر ماه اینا بیان واسم مودم را کانفیگ کنن؟
سلام..... اصلا اینگونه نیست ...بگوید حضوری خودتون پسورد و پوزر را دریافت می کنید (تا 19 هزار تومان از شما نگیرند ) ..... و احتیاجی هم به کانفیگ نیست فقط باید یوزر و پسورد طرح حرفه ایی را جایگزین طرح زرین کنید .....نقل قول: