دیگه شورشو در آوورده این بیست نت برا من که عملا اوپن چی پی ان udp فقط وصل میشه و هیچی دیتا نمیده به هیچ دردی نمیخوره. چند روزه اینجور شده فک میکردم موقته. دیگه اعصابم خورد کرده! باید چکار کنیم؟نقل قول:
Printable View
دیگه شورشو در آوورده این بیست نت برا من که عملا اوپن چی پی ان udp فقط وصل میشه و هیچی دیتا نمیده به هیچ دردی نمیخوره. چند روزه اینجور شده فک میکردم موقته. دیگه اعصابم خورد کرده! باید چکار کنیم؟نقل قول:
دوستان جديدا واسه شبانه بيست نت بايد مودم رو ساعت ١ روشن خاموش كنيم ؟!!! يا فقط واسه من اينجورى شده ؟؟
Sent from my iPad using Tapatalk
من دیدم سرعت نصف هست مودم خاموش روشن کردم سرعت برگشت به حالت اولیه.البته بگم این کار ساعت 6 انجام دادم !نقل قول:
واسه من کلا لینک وصله اما سرعت صفر هست ولی وقتی روشن خاموشش می کنم درست میشهنقل قول:
سلام در متن مشخصه دو کامپیوتر یا اپ دارای یک ای پی مشابه هم هستند سرویس dhcp خودش ای پی رو اتوماتیک تغیر میدهنقل قول:
اگر به صورت مکرر با این ارور برخورد کردی در کانکشن خود ip/ver4 رو دستی تغیر بدین به 192.168.1.4 و ساب نت ماسک 255.255.255.0
مخابرات طرح های بهاره که دارای شبانه رایگان هم هستن رو آورده باز البته 1 ساله هستن.
ولی خب تعرفه های خوبی هستن به خصوص قیمت هاشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش مخابرات جز هزینه زیادی که مینداخت و دزدی که میکرد هیچ مشکلی نداشت.
مشکل اینجاست این طرح فقط پیش پرداخت هست و حالت پس پرداخت نداره!نقل قول:
منظور اینه که 12 ماه رو یه جا باید بدیم درسته؟نقل قول:
کاملا !!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
در مورد اینکه باید کل هزینه رو یک جا داد یا مثلا توی 2-3 نوبت هم بشه اطلاعی ندارم