sonixax جان حداکثر افت فریمی که مشاهده میشه(max) چقدره؟؟نقل قول:
یعنی بهتر بگم منظورم مینیمم فریمی هست که تاحالا روی هر کدوم از این کنسولها مشاهده شده...
sonixax جان حداکثر افت فریمی که مشاهده میشه(max) چقدره؟؟نقل قول:
یعنی بهتر بگم منظورم مینیمم فریمی هست که تاحالا روی هر کدوم از این کنسولها مشاهده شده...
قیمت دسته بی سیم و با سیم xbox 360 چند است؟
با تشکر قبلی
عددی که نمیتونم بگم چون توان شمردن 30 فریم برای NTSC و 24 فریم برای پال در یک ثانیه رو ندارم :31: ولی اغلب در حد کمتر از 10 فریم هستش و اون هم توی صحنه های شلوغ برای نمونه شما توی بازی GTA هر چی چیت هست سر بازی پیاده کردی و با آرپیجی افتادی به جون ماشین ها و 6 تا انفجار رو با هم بوجود آوردی ، خوب اینجا هستش که افت فریم دیده میشه ، یعنی هم شلوغی صحنه مهمه و هم میزان پروسسی که کنسول باید بکنه که در صحنه های انفجار یا آتش سوزی یا دود یا چیز هایی مثل این پروسس بیشتری لازمه .نقل قول:
ولی خود من تا به حال افت فریم آنچنانی ندیدم ، فقط یک بار بوده اون هم توی اویل 5 که به این خاطر بوده که درجا که کنسول رو روشن کردم رفتم توی بازی ، دفعه بعدی چند دقیقه صبر کردم و بعدش بازی رو اجرا کردم از همونجا و افت فریمی نداشت .
احتمالا وقتی که کنسول میاد بالا مثل سیستم عامل ویندوز تا همه ماژول ها و کلاس ها و ... رو لود کنه طول میکشه .
البته اونقدری هم که شما می گی نا محسوس نیست مثلا من جی تی ای بازی می کردم از چهار ستاره به بالانقل قول:
افت فریم کاملا محسوس بود !
حالا این یارو رزولوشن چجوری پایین میاد؟ ! :31:
لطفا سوالتون را در تاپیک مربوطه بپرسین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
مگه برنامه سنجش فریم نداره؟؟نقل قول:
پس چی بعضی از بچه ها میان میکن من توی فلان صحنه 15 فریم میگریم توی فلان صحنه 25 فریم؟؟!!!
ولی در کل خود شما یا هر کس دیگه تا حالا شده که مثلا با حداقل با تیک(نه گیر) مواجه بشید ؟؟
(البته نه به خاطر مشکلات سخت افزاری ونرم افزاری)
نقل قول:
راستش نمیدونم اونشو ، شاید توی PC باشه .
بله شده ، داشتم بازی میکردم بازی به وضع عجیبی کند شد برای چند ثانیه مثلا .
یه سوال از کسانی که Dirt 2 رو بازی کردن میخوام بدونم بازی خوبیه ؟بخرم؟
گرافیکش چه جوره؟ فقط رالیه؟
ممنون
چی بش زدی کلک انقدر برق میزنه به ما هم بگونقل قول:
مال من که بی بخاره:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاهکارهنقل قول:
تو سبک خودش عالیه
گرافیکش هم عالیه
و روی 360 بهترین نسخه ( مثل همیشه ) رو داره