نه منظورم سوریس های داراری شبانه رایگان بودنقل قول:
Printable View
نه منظورم سوریس های داراری شبانه رایگان بودنقل قول:
فکر کنم قبلاً حجم ART1 رو توی سایت فقط 9 گیگ زده بود...اون موقع شماها که می گفتین ما راحت 30 گیگ با ART1 شاتل میگیریم که.... پس چی شد؟ خالی بندی بود؟ :n08:نقل قول:
هنوزم این سرویس در سایت هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من هیچ وقت ارت 1 نداشتم و نگفتم که 30 گیگ دانلود کردم باهاش!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارت 1 داره.
دوستان یه سوال فنی :n13:
من شبا سیستم رو ساعت 11 یا 12 میزارم رو حالت استندبای
بعد با یه برنامه ای ساعت 12:59 سیستم روشن میشه ولی
وای فای لپ تاپ غیر فعال می مونه الان چند وقته میخوام بزارم رو دانلود
صبح که نگاه میکنم میبینم اینطور شده :n22:
منم نگفتم که شما گفتین :n02: کلاً منظورم بچه های شاتل بود:n02::n02:نقل قول:
بله... به نظر من هم میرسه که سرویسای ART light در واقع همون سرویسای ART قبلی باشه و سرویسای ART جدید سرعت بیشتر و محدودیت کمتری نسبت به سرویسای قدیمی داشته باشند (البته من اینطور حدس می زنم)
منم آررت 1 داشتم اگه یکم زودتر اعلام میکردن میمردن که من 30 تومن نره تو پاچم واسه 1 ماهه آرت1 !نقل قول:
من تو ماه گزشته 28 گیگ گرفتم اصلا هم سرعتم کم نشد!
اقا چرا پینگ اینجوری شده؟؟؟؟؟؟ بیا اینم از قیمت کم کردناشون :n22: سرعت شبانه هم شده 70 واسه من :n29:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل این چند مودم رو پیشنهاد کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چیزی از قابلیت وای فای تو توضیحاتش ندیدم!)
مودم های دیگه سازگاری ندارند؟
از نظر شما کدوم یکی بهتره و چرا؟(قیمت مهم نیست)
و آیا موردی هست که توصیه کنید اصلا نگیرمش؟
میخوام به کامپیوترم با سیم وصل کنم و به موبایلم با وای فای.اولویتم کیفیت و سرعتشه.مثلا موقع آپدیت گوشی قطع نشه ارتباط!
اها.:n02:نقل قول:
اره همون سرویس های قبلی هست.البته ارت 1 جدید و قدیم سرعتشون با هم فرق نمیکنه و همون 100 هست...مگر اینکه تغییرات داده باشن!
===========================
این شاتل با این سیاست گذاری سرویس های اکو شورش رو در اورده!!
اخه یعنی که چی مثلا به سرویس های 1ماهه اکو 1گیگ اضافه کرده.و قیمت رو کاهش نداده...کاربر توقع داره قیمتا کاهش پیدا کنه. نه اینکه اینا بگیرن حجم سرویس رو اضافه کنن و با اجبار کاربر با همون قیمت قبل سرویس رو بخواد تهیه کنه!!
خیلی زرنگن!!
شاید یه کاربری مثل من اصلا نخواد حجم اضافه به سرویسش اضافه بشه و فقط قیمت رو کم کنن!!مگه زوره؟؟؟:n23:
=============
الان من سرویس اکو 6مگ دارم.که قیمتش بدون مالیات35900 هست.
با کاهش 20 درصد قیمتش 28720 میشه!یعنی 7180 کم میشه ازش.
ولی شاتل با زرنگیش تنها 1گیگ به قیمت این سرویس اضافه کرده! و 1گیگ قیمتش 3600 هست.!!
این وسط 3580 تومن سود کرده و کمتر از 20 درصد قیمت رو کاهش داده!!
این بحث سازگاری و غیر سازگار بودن مودم ها را ای اس پی های سود جو برای اولین بار مطرح کردن تا مودم های خودشونو با Offer های خوب و سود دار بفروشن...بدون هیچ شک و شبه ای میتونید مدل هایی دیگر را نیز استفاده کنید.نقل قول:
این پستو در مورد انتخاب یک مودم خوب بخونید :
art light اونجوري كه مشخصه سرعتش زياد نيست مثلا 128 همون سرعت اسميش هست ، اما art اونجوري كه الان تو سايت گذاشته سرعتش 128-1024 هست.نقل قول:
پارس آنلاین هم دقیقاً همین کار رو کرده...:n15:نقل قول:
تازه پارس آنلاین هیچ تغییری توی سرویسای نامحدودش نداد به این بهونه که مصوبه فقط در مورد اینترنت حجمیه! :n08:
باز صد رحمت به قاطر شما!!! :n09:
در مورد سرویس های آرت. تا اونجا که من فهمیدم تا قبل از این تغییر (برای مثال art1 ) نوشته بود تا 9 گیگ بدون اعمال محدودیت سرعت قابلیت دانلود داره.
ولی از اونجایی که خودم هم این سرویس رو دارم به نظرم دقیقا روی 9 گیگ محدود نمیکردن سرعت رو و من فکر کنم 15-20 گیگ دانلود کردم تا محدود شدم.
حالا حدس من اینه که این سرویس های جدید art-light دقیقا مثل آرت قبلی هست با این تفاوت که اون 9 گیگ رو دقیق حساب میکنن و دیگه من نمیتونم 15 گیگ دانلود کنم.
دقیقا این حس بهم دست داده که یه فروشنده قیمت رو 10% بیشتر از قیمت اصلی بده و بعد 10% بهمون تخفیف بده.
مهدی تو که خودت گرگ بودی باج به شغال نمیدادی:n02:نقل قول:
من تو یه ماه تا 28 گیگ هم گرفتم بدون محدودیتنقل قول:
آره...منم فک میکنم همینه...نقل قول:
یعنی 128 دقیقا روی 16 دانلود می کنه بدون محدودیت...
ولی با این قیمت نمی صرفه...
آقا زنگ بزنیم بهشون اعتراض کنیم،چه وضعشه
هیچ کاهش حقیقی تو قیمتاشون ندادن،اون سرویس آرت لایت جدیدی هم که معرفی کردن هم از نظر ترافیک محدودیتش رو بیشتر کردن و هم اینکه قیمتش رو حدود 12 درصد کاهش دادن به جای 20 درصد که اگه بخوای دقیق محاسبه بکنی مقدار ترافیک کم شده رو محاسبه بکنی میبینی شاید ارزون نشده که هیچ،گرونم شده.
عجب دزدایی هستن این شرکتای اینترنت،دلم خوش بود که با 20 درصد تخفیف،یه کم پول میزارم به جای این آرت 2،آرت 5 میگیرم.
کجا میشه ازشون شکایت کرد؟
آقا منطقه به منطقه فرق میکنهنقل قول:
من تابستون آرت 4 داشتم،55 هزارتومن میدادم با مالیات اونوقت بیشتر از 31 گیگ نمیتونستم مصرف کنم.
شما خیلی خوش شانس بودی که آرت 1 28 گیگ میگرفتی بدون محدود شدن.
در واقع شما برعکس گفتینقل قول:
سرویسای آرت جدید،سرعت کمتر و محدودیت های بیشتری دارن
به نظر من یکیتون که از همه فداکارتر! نوع دوست تر! قهرمان تر! شجاعتر! و البته پولدارتره بره این سرویس ART1-light رو بگیره بعد بیاد به بقیه بگه چجوریه! :n02:
من فکر می کنم سرعت دانلود 8 باشهنقل قول:
این سرویس های base قبلا هم وجود داشتند(اون زمانا که صرفا جهت اطلاع پاشو کرده بود تو کفش سرویس های حجمی و میگفت باید نامحدود باشه)
ولی هر کسی که این سرویس هارو گرفت مثله.... پشیمون شد چون سرعتش روی 8 کیلوبایت بود
الان هم احتمالا به دلیل فشار وزارتخونه دوباره سرویس های نامحدود را اضافه کرده و احتمالا کیفیتش خیلی هم خوب نباشه
هیچ شکایتی نمیشه کردنقل قول:
آقا زنگ بزنیم بهشون اعتراض کنیم،چه وضعشه
هیچ کاهش حقیقی تو قیمتاشون ندادن،اون سرویس آرت لایت جدیدی هم که معرفی کردن هم از نظر ترافیک محدودیتش رو بیشتر کردن و هم اینکه قیمتش رو حدود 12 درصد کاهش دادن به جای 20 درصد که اگه بخوای دقیق محاسبه بکنی مقدار ترافیک کم شده رو محاسبه بکنی میبینی شاید ارزون نشده که هیچ،گرونم شده.
عجب دزدایی هستن این شرکتای اینترنت،دلم خوش بود که با 20 درصد تخفیف،یه کم پول میزارم به جای این آرت 2،آرت 5 میگیرم.
کجا میشه ازشون شکایت کرد؟
برداشته اینا از مصوبه اینه که حجم اینترنت ارزون میشه و شکایت هم فقط وقت تلف کردنه:n03:
بعضی از شهر ها که خلوت هستند بیشتر دانلود می کنند ولی در کل محدودیت همون 9 گیگ هستش ولی بعد از 9 گیگ سرعتت آرام ارام کم میشه...مثلا اول میشه 80 بعد 60 و ....نقل قول:
فکر کنم قبلاً حجم ART1 رو توی سایت فقط 9 گیگ زده بود...اون موقع شماها که می گفتین ما راحت 30 گیگ با ART1 شاتل میگیریم که.... پس چی شد؟ خالی بندی بود؟ :n08:
آقا واسه مودم .. از همه مدلهای بازار میشه استفاده کرد ؟ جالبه شاتل مودمهایی که پیشنهاد هم میکنه نداره
ساعات خوش رایگان:
6مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15امین روز محدودیت هست که به سر میبرم!!!!!!:n21:
پیرو صحبتهای تاکیدیه دوست گلم ....
اینم 4 مگش...
دوستان وضعیت پینگتون رو با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 میذارید ؟
نقل قول:Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=206ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=196ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=198ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=196ms TTL=50
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 196ms, Maximum = 206ms, Average = 199ms
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=147ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=146ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=149ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=147ms TTL=44
Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 146ms, Maximum = 149ms, Average = 147ms
نقل قول:کد:C:\Users\Mahdi>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=151ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=150ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=151ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=150ms TTL=47
C:\Users\Mahdi>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=97ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=43
C:\Users\Mahdi>ping 4.2.2.3
Pinging 4.2.2.3 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.3: bytes=32 time=88ms TTL=51
Reply from 4.2.2.3: bytes=32 time=87ms TTL=51
دوستان من سرویسم 512 شش ماه بود. الان اگر بخوام 3 ماهه تمدید کنم باید پاشم برم دفتر شاتل دوباره مراحل خرید رو بگذرونم ؟؟ چرا نمیشه از سایتش تغییر سرویس داد ؟!
فردا اخرین روز سرویسمه ، اگر مثلا 10 روز دیگه پیش فاکتور رو پرداخت کنم اینترنتم بلافاصله وصل میشه یا اینکه اونم معطلی داره ؟؟
مهدی جان خیلی واست ناراحتم :n28: به جان خودم من لب دریا برم باید آفتابه رو حتما ببرم:n21:نقل قول:
این داستان اینترنت 92 فراموش نشدنی شد . . . اون از فروزدین که اولین بار اومدم آسیاتر گرفتم و بلافاصله افتضاح تمام شد تا جایی که دیگه مرداد تخلیه کردی منم الان بهمن تخلیه کردم و اومدم شاتل که باز نیومده اوضاع خراب شد رو سرت :n14: شرمنده :n16:
الان فکر میکنی با تمدید ماه بعد اتفاق خاصی میفته:n27: خدا نکنه سراغ من بیان که بیچاره میشم و مجبورم خط دیگه رو از پارس فعال کنم :n06:
پینگ فرقی نکرده ولی نمیدونم چرا پیج دیر باز میشه !!!!!
شما مشکل ندارید ؟؟؟
ضمنا
پینگ 4.2.2.2 و 8.8.8.8 من بالای 200 هست
کمتر نمیشه ؟؟
پینگ 85.15.1.10 زیر 60 !!!!!!!!
امسال بدترین و بهترین تجربه هام با اینترنت بود:n02://ولی انصافا هر چی از اینترنت ایران بد بگیم کم گفتیم!!نقل قول:
شوما انقدر نگران نباش...تا فرصت مهیا هست استفاده ببر....بعدش یه فکری به حال isp بعدی میکنیم.:n02:
نه من مشکل ندارم...پینگ هم زیر 120 هست.نقل قول:
پینگ داخلی هم بین 12-15
========
میگم شما اگر مسیرت اذربایجان هست این dns اذربایجان رو ست کن شاید بهتر بشه:
95.86.129.42
نه دوست عزیز چرا بری دفتر؟نقل قول:
یه کاغذ برمیداری توش درخواست میدی که برای دوره آتی فاکتورت سه ماهه صادر بشه،شماره کاربریتم مینویسی و امضاش میکنی
بعدش یه عکس از درخواستت میندازی و به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مینویسی،به صورت خودکار یه تیکت برات ایجاد میشه.یه 2-3 ساعت صبر کن اگه فاکتور جدید برات صادر نشد اونوقت زنگ بزن به 23099 شماره تیکتتو بهشون اعلام کن ظرف یه ربع برات فاکتور جدید صادر میکنن.
فقط سعی کن خوانا بنویسی و عکسی که میندازی از درخواستت واضح باشه کاملا و امضایی هم که پای درخواستت میزنی باید همون امضایی باشه که باهاش قرارداد اولیه با شاتل امضا شده.مثلا یعنی اگه سرویس به نام پدرت باشه و اون قرارداد رو امضا کرده باشه ممکنه امضای شما رو قبول نکنن،البته یه حدس هستش فقط.
آقا من میخواستم اکو 6مگ بگیرم بعد عید(بعد اینکه کاهش قیمتی تو آرت 5 حاصل نشد)نقل قول:
ولی الان شما رو دیدم مردد شدم.
مصرف شبانت چقدر بوده که محدود شدی؟
ماکزیمم دانلودت ظرف یک ماه چقدر بوده بدون محدود شدن؟
ممنون بابت راهنمایی ... پس اینکه فاکتور آکانت 6 ماهه ی من صادر شده هم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟نقل قول:
ممنون.نقل قول:
تو سایت شانل یه راهنمای 57 صفحه ای واسه مودم زایکسل گذاشته.اگر اینو بگیرم:
TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8961ND
میتونم باهاش کار کنم؟هیچی از تنظیمات مودم نمیدونم بهتر نیست همونو بگیرم که راهنما داره؟ (قیافشم یجوریه:دی)
بعد از مدلایی که آنتن داخلی دارن کدوم بهتره؟
در ضمن جدا از بحث انگیزه سودجویی شاتل از معرفی مودم زایکسل ، کیفیتش چطوره؟
بالاخره بعده 5-6 بار ریست کردن مودم پینگم درست شد :n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
Pinging google.com [173.194.34.165] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.34.165: bytes=32 time=159ms TTL=46
Reply from 173.194.34.165: bytes=32 time=158ms TTL=46
Reply from 173.194.34.165: bytes=32 time=170ms TTL=46
Reply from 173.194.34.165: bytes=32 time=162ms TTL=46
Ping statistics for 173.194.34.165:
Minimum = 158ms, Maximum = 170ms, Average = 162ms
Pinging 85.15.1.10 with 32 bytes of data:
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=56ms TTL=59
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=57ms TTL=59
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=55ms TTL=59
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=56ms TTL=59
Ping statistics for 85.15.1.10:
Minimum = 55ms, Maximum = 57ms, Average = 56ms
ببخشید من پاسخ میدمنقل قول:
من زایکسل دارم مودم بدی نیست ولی از نظر شعاع پوششی اصلا خوب نیست
50 متر رو هم به زور انتن میده:n21:
خواهش میکنم.ممنون از پاسختون.هر کی که نظری داره ممنون میشم نظر بده.نقل قول:
بردش زیاد مهم نیست من برای اتاقم میخوام شعاع 10 متر هم کافیه.کیفیت و سرعتش مهمه و این که قطع و وصل نشه.(ترجیحا آنتن داخلی ولی مهم نیست)
میشه مدل مودمتون رو هم بفرمایید؟
===
راستی من یادمه اون اوایل که از شاتل سرویس گرفتم یه نفر اومد برای نصب یه سری تنظیمات مودم تو صفحه مرورگر انجام داد.بعدا هم تو راهنمای نصبش اون تنظیماتو دیدم.
اما از چند سال پیش تا الان تا جایی که یادمه هربار ویندوز عوض کردم اصلا تنظیماتی انجام ندادم و راحت هم دارم کار میکنم با اینترنت :n02: اون تنظیمات لازمه؟ فقط برای دفعه اوله؟ وگرنه چرا من مشکلی نداشتم؟:n13:
نقل قول:
اون تنظیماتی ک میان انجم میدن سره کاریه ، ی کانفیگه مودم هس فقط ،شما خودت ی سرچ تو گوگل بزنی راحت پیدا میکنی چجوریه....
و اون تنظیمات تا موقعی که مودم رو ریست سخت افزاری نکنی میمونه، برا همی حتی اگه ویندوزم عوض کنی مشکلی پیش نمیاد چون تنظیمات روی مودمه.....
این art1 که جدیدا اضافه شده و 21 تومنه چه فرقی با art1 28 تومنی داره؟
مصرف شبانم زیاد بوده..حدود 400نقل قول:
شما تهران هستی وضع شاتل تو تهران خیلی بهتره.اگر از سرور داخلی دانلود کنی امکانش کمتره محدود بشی.
سلام دوستان
من الان 512 دارم. برای دیدن ویدئو های آنلاین مشکل دارم.اگه بخوام سرعت بالا بگیرم حد اقل سرعتی که مشکل نداشته باشم چی هست ؟ می خوام پول اضافه ندم.