پینگ رفته بالای 200تایم اوت هم زیاد میده:n04::n04::n35::n35::n35::n35::n35::n35:
Printable View
پینگ رفته بالای 200تایم اوت هم زیاد میده:n04::n04::n35::n35::n35::n35::n35::n35:
های وب یک طرح رگبار داره که سه ماهه هست و یک مودم وایرلس رایگان هم داره به قیمت 45000 تومن .نقل قول:
پارامیس رو نشنیدم ولی های وب دارم راضیم مشکلی نیست ! یه کم تایم اوت میده وقتی آنلاین بازی میکنم :)نقل قول:
چه بازیی میکنی؟!نقل قول:
لگ که نیستی؟!
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
نقل قول:سرعت دانلود شبانه و روزانه چطوره؟
پینگت چی؟
پینگ جدیدا افتضاح شده ! ولی من چون بازی میکنم با شاتل تفاوتی ندیدم ، سرعت دانلود اگر نیترو نگیرم بین ۸۰۰-۱۰۰۰ کیلوبایت ، که من اکثر اوقات نیترو میزنم میره دور و ور ۱۳۰۰ تا ۱۵۵۰ :) در همه حالت چه روز چه شب ;) البته من شاید مرکز مخابراتیم خلوت باشه !در روز و شب فرقی ندیدم ! سرویسم هم بسته های ویژه هست :) بازم میگم تستی بگیرید رو حرف من نخرید چون همه چی بسته به مرکز مخابراطی و میزان پهناشون هست ;)نقل قول:
PC :نقل قول:
CoD 4
CS : GO
PSN :
CoD BO2
CoD AW
لگ خیلی احساس نمیکنم ولی بعضی وقتا مجبور میشم سوییچ کنم به شاتل :(
بیشتر وقتا اوکی بودم :)
محتوای مخفی: http://img.upload724.com/images/19636407618446033959.png
سرعت دانلود سرویس ۸ مگ ساعت ۴ ظهر :)
لطفا از سرور خارجی با تک کانکشن هم تست بزاریدنقل قول:
برای من که تک کانکشن خارجی فاجعست نمیشه یه برنامه از appstore اپدیت کرد یا googleplay !!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته امیر در مورد تست ایشون باید یک نکته ای و بگم،های وب حداکثر دان استریمش 12 مگ هستش که سرعت دانلود می شه حداکثر 1.2،این سرعت لحظه ای هستش که به خاطر لود شدن سرورای دانلود اتفاق می افته،های وب واقعا" بین شرکتا بدترین تک لینک و دارهنقل قول: