رفاتك فقط پهناي باند adslش از پارس انلاينه پهناي باند وايرلسش از جاي ديگس
Printable View
رفاتك فقط پهناي باند adslش از پارس انلاينه پهناي باند وايرلسش از جاي ديگس
چطور میگی؟نقل قول:
فکر نکنم.
اینا مال محدودشه، محدودش هم نسبت به ترافیکش کمی گرونه، باید ببینم این یکساله هاش چجورین، قیمتشون مفته :n02:نقل قول:
البته باید به فکر یه هارد شبکه دیگه هم باشم با این اوصاف :n10:
دوشواری؟ انشاا... که نداره :n02:نقل قول:
فرشاد همه مون داریم سر و سامون میگیریم غیر تو و علی :n09: میخوای آستینا رو بزنم بالا؟نقل قول:
از چه نظر.....نقل قول:
از نظر همون پینگ... سرعت و پینگ برام خیلی مهمه.نقل قول:
تا 200 قابل تحمله.:n01:
دوستان امروز رفتم درخواست تخلیه دادم بالاخره :n02: پشتیبانی گفت برا چی میخوای تخلیه کنی گفتم دانلود شبانه گفت اگه فقط به خاطر اینه گفتن تا 2هفته دیگه امکان بازگشت شبانه هست چون خیلی درخواست تخلیه زیاد شده تو این مدت
سروش جان من خیلی به فکر علیم بهتره اول برا اون آستین بالا بزنی اخه داره به راه های کج کشیده میشه مخابرات منحرفش کرده بیچاره رونقل قول:
الان کجا میری؟لقمان؟نقل قول:
به نظرم اگه های وب پورت خالی نداره 1ماه لقمانو امتحان کن چون هزینه رانژش هم 5تومنه ولی های وب فکر کنم 15 تومن باشه اونوقت اگه خوب نبود برو های وب
نه بابا یا پارس انلاین یا های وب :n06:الان پول دستم اومده میخوام ببینم اگه پارس 512 محدودش خوبه یکساله بگیرم تازه گفت اگه ناراضی بودی فسخ میکنی باقی پول رو بهت میدن و اینکه خط رو 9 مگ میبندن و هیچ تفاوتی تو سرویس 512 و 1مگ نیستنقل قول:
دوستان راجع به راصد توضیح میدید؟ نامحدودشون با سرعت اسمی ارائه میدن یا بالاتر؟ سرویس های محدودشون چرا اینقدر گرونه؟ ۱مگ با حجم ۱گیگ ۳۹۸۰۰؟!!! ممنون میشم پاسخ بدبد هیچ شرکتی سرویس ارائه نمیده نه آساتک نه پارس نه شاتل فک کنم همین مونده فقط