مثلا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوسته عزيز خدايي راهنماييت خوب نيست و سنگينه كمي براي كساني كه اولين بار ميخوان انجام بدن(عكس باشه همراه با ادرس)خيلي بهتره!!!! من از كدوم مسير برم تو قسمت فركانس ؟از كجا فركانس مزاحم رو تشخيص بدم ؟فركانس بيخيود رو چي كار كنم؟نقل قول:
براي همينه ميگم پست موقت بزنيد كاره بچه ها لنگ نمونه
راجع به CINR به طور قطع ديگه ميتونم بگم که يعني "ميزان کيفيت/شدت/عملکرد به نسبت نويز" و هرچي بيشتر باشه بهتر هست.نقل قول:
CINR به طور کلي معمولا بين 10 تا 30 هست و هرچي به 30 بيشتر باشه بهتر هست. (واسه من الان 25 هست)
CINR reuse 1 مقداري راجع به سطح عملکرد و جابه جايي بين ديتا و همون سرعت هست که برای داشتن کيفيت مناسب سيگنال بايد عددی بالاي 15 باشه در غير اينصورت احتمال مشکلي به نام Tower Hopping پيش مياد. (واسه حدود 21 هست) Twoer Hopping يعني که مودم از دکلي که وصل هست به دکل ديگه ميره.
CINR Reuse 3 مقداري هست کع نشون ميده که کانکشن شما چطوری برقرار شده و اين عدد معمولا بايد 4-3 دسيبل بيشتر از مقدار R1
همه اين مقادير بايد نزديک تر به 30 باشن و براي حداکثر کيفيت بايد بالاي 25 باشن.
اگه مقدار R3 حدود 5تا يابيشتر از R1 باشه باعث تداخل امواج ميشه يعني که چند مسير بين آنتن و مودم به وجود مياد* و درنتيجه سردرگميش ميشه که اين باعث ميشه مودم از اين آنتن به اون آنتن بپره (اگه همين کوفتي رو اين پشتيبان هاي 707 به من گفته بودم من 5 ماه اول دائم پرش آنتن نداشتم)
*اين وضيعت اصطلاحش multipath هست يعني امواج غير از آنتن به مودم (فرستنده به گيرنده) بر اثر بازتاب از سطح چيزهاي ديگه مثل آب يا ساختمان سازه ها و... هم به مودم ميرسن که باعث سردرگمي مودم و درنتيجه (به خاطر قاطي کردن منبع اصلي سيگنال) تعويض احتمالي فرکانس و آنتن ميشه.
اينم چند تا منبع که هم خارجي و هم داخلي هستن و صدالبته معتبر :
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه موبايل اگه نصب کنيم 2g و 3g و wifi رو خوب نشون ميده اما واسه 4g که wimax هم شبيه اين هست خب گوشي توانايي دريافت سيگنال نداره.نقل قول:
توي سايت خودش هم رفتم واهس نشون پوشش 3g و2g خوبه و نشون ميده (هرچند با زوم کم) ولي وقتي ميري رو نمايش دکل ها کلا چيزي نشون نميده و واسه 4g هم که اصلا چيزی نيست چون چند جاي پرت که همونجا هم سيگنال خيلي ضعيف نشون ميده.
کد:http://opensignal.com/
من مودم فضاي خارجي دارم که فرق ميکنه با مودم هاي داخلي ولي تا حدي ميتونم کمک کنم.نقل قول:
ميري صفحه تنظيمات مودم و همونجايي که CINR و RSII هست. سمت چپش يک قسمت داره نوشته BS ID که اين ميشه ID يا همون شماره واسه شناسايي آنتني که بهش وصلي. و همونجا يک رديف ديگه هم داره که نوشته Frequency که فرکانسي هست که از اون طريق به آنتن وصل شديد. فرکانس مزاحم و بيخود نداريم. واسه حذف آنتن بايد فرکانس اونو حذف کني.
خب حالا شما يک جا يادداشت کن با اين فرکانس به چه آنتني (BS ID ) وصل هستي و CINR و RSII چطوري هست. بعدش هم يک فايل رو واسه دانلود از يک سايت درست مثل تست سرعت شرکت هاي ديگه و ببين چه سرعتي ميده و راضي هستي يا نه. (حتما فرکانس رو نگه دار واسه خودت) براي پيدا کردن بهترين آنتن ها اين کار رو بايد براي تک-تک فرکانس ها تعريف شده توي مودم انجام بدي.
خب حالا واسه اين کار بعد از يادداشت فرکانس و آنتنش و ... بايد اون فرکانس رو حذف کني و بري سراغ فرکانس بعدی که من مودم داخلي نداشتم اما ظاهرا توی همون قسمت که مواردي که گفتم هست ، يک جدول فرکانس ها هم هست که ميتوني فرکانسي رو که امتحان کردی حذف کني.
اینم سرعت من بین 120 تا 135
نقل قول:
بله
دیشبم گذاشتم دانلود بشه
امروز هفت صبح اس ام اس و ایمیل اومد که سرویس تون به ضریب اشتراک بالاتر تغییر یافت!
منم همون موقع شروع کردم به دانلود به قصد ترکوندنشون !!!!!!!!!:n24:
ولی الانم سرعتم مثل قبله!
کم نشده!:n13:
از همین جا، خداوند را سپاس می گویم!:n02:
بله. باتری مودم های همراه درست مثل باتری موبایل با برداشتن درپوش پشتی در دسترس قرار می گیره. می تونین اگه باتری خراب شد یا به یه باتری یدکی واسه سفر یا استفاده های طولانی روزانه در جاهایی که به برق دسترسی ندارین نیاز داشتین با مراجعه به دفاتر ایرانسل باتری به قیمت 50 هزارتومن بخرین. من اواخر اسفند یه باتری جدید خریدم و جایگزین باتری قبلی کردم که پس از دو سال استفاده باد کرده بود.نقل قول:
مودمم رو یه ریست کردمنقل قول:
سرعتم کم شد!
اینترنت 1مگم شد 128 !:n30:
پ.ن.
دیوانه شدم !!:sq_6:
با یه ریست دیگه، به سرعت اول برگشتم!
اقا شب ها چرا اینجوریه O:
من صبح 132 تا داشتم الان 50 تا 60 تا میده:|
یک اسکرین هم از وضعیتم گرفتم تو این وضعیت اینو میده بببین بدش چیه :|
من حس میکنم اصلان ربطی به rssi و cinr نداره کلان دسته خودشونه :|
جالب اینجاست وایمکس ایرانسل بهترین هم شد در سال پیش :|
وضعیت دوستان چطوره؟؟
برای من هم وضعیت شب ها چند وقته که بد شدهنقل قول:
غير از مساله الان و کلا 1 ماه گذشته و اينکه کلا همه isp ها معمولا چند روز بد دارن ، ايرانسل سرويسش کاملا منطقه اي و شانسي (شلوغي و بار شبکه ...)هست که يعني يک جا خوب و يکجا بد هست الان ممکن هست يک آنتن ديگه خوب باشه تو همون منطقه شما و ممکن هست کاملا داغون باشه.نقل قول:
البته الان که مشکلات کاربرها از يکجا شروع ميشه و به مرور توي مناطق ديگه هم به وجود مياد من خودم چند روز پيش واسه 3-2 روز سرعت و همه چيز اينترتم فاجعه بود اما واسه بقيه مشکلي نبود يا حتي 2 روز پيش که حتي واسه سرورهاي داخلي هم حتي براي بازکردن سايت مشکل داشتم.
الان من مشکلي ندارم و سرعتم خوب هستش...