مثل اینکه کسی دلش نمیخواد من رو راهنمایی کنه:41:نقل قول:
Printable View
مثل اینکه کسی دلش نمیخواد من رو راهنمایی کنه:41:نقل قول:
سلام
دوستان مودم وایرلس Linksys 120N یا Tplink W8950ND رو که هردو سری N هستن توصیه میکنن ؟
برای وصل شدن به Iphone 3GS تو خونه میخام .
ممنون
سلام دوستان
ببخشید تا 30 تومن چی پیشنهاد میشه ؟
یه دو پورت خوب پیدا میشه ؟
ممنون
ببین دوست عزیز شما این مراحل رو به ترتیب انجام بده من مطمئنم که مشکلت حل میشه :نقل قول:
مودم رو ریست کن و با کابل به سیستمت وصل کن ( دقت کن که کارت شبکه وایرلست به مودمت کانکت نباشه )
به کارت شبکه ات دستی ip بده و وارد تنظیمات مودمت شو در حالت bridge کانفیگش کن
بعد هم یه کانکشن بساز و یوزر و پسورد رو وارد کن و کانکت رو بزن
دوست عزیز شما روی local area connection دبل کلیک کن و بعد روی details کلیک کن و یه عکس از هردوشون بگیر اینجا بزارنقل قول:
میخوام بدونم کارت شبکه ات به مودمت وصله و IP گرفته ؟
مثل این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد آنتی ویروست هم مطمئن شو که اگه نسخه smart security هست ترافیک شبکه رو block نکرده باشه
دوست عزیز این مدل tplink امکانات خیلی خوبی داره و با اون قیمت کاملا ارزش خرید دارهنقل قول:
ولی یادت باشه اگه برای کار خونه میخوای یه مودم 45 تومنی هم کارت رو راه میندازه
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
همینطور که به این دوستمون هم گفتم با توجه به قیمتش مودم خوبیهنقل قول:
البته یادمه یکی از دوستان اینجا این مودم رو گرفته بود و باهاش مشکل داشت ولی فکر نمیکنم مورد خاصی باشه
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
اگه یه مودم ارزون قیمت میخوای dlink 2520u که قیمتش 20 تا 25 تومنهنقل قول:
یه پورت lan داره یه پورت usb
نقل قول:
از اونجایی که آیفون از استاندارد 802.11 b/g پشتیبانی میکنه پس فرقی نمیکنه که مودمت از سری n باشه
بهرحال اگه قراره هزینه کنی بهتره Tplink W8961ND بگیری
دوستان من دیروز مودم دی لینک2730 گرفتم و در دو حالت تنظیم کردم هم بریدنگ هم پی پی ای پی ای در حالت پی پی ای پی ای که تنظیم مکردم یکبار چراغ اینترنت سبز میشد یکبار دیگه قرمز بعد 2 3 تا صفحه باز میکرد اینترنت می خوابید صفح لود نمیشد با مودم تی پی8811 امتحان کردم اینترنتنم مشکلی نداشت.با وایرلسم وصل میشدم 1 صفحه باز میکردم باز دیتا می خوابید رسیو پایین بود دیگه صفحه باز نمیکرد.
دوستان مشکل از کجا بوده راسی سروریس من اسیا تک در شهرستان هست.
اینم بگم رفتم مودم رو تو سایت رسمیش رجیستر کنم ثبت کنم که گفت همچین مدل مودی نیست.!!!!!
اما برد وایرلس رو رو فرکانس جی امتحان کرو تا 3 طبقه پایین می رفتم خوب انتن میداد.
تی پی لینک8901 هم این مشکل رو داره؟
من تو مودم دی لینک2730 VPI va VCI رو دقیق می دام یکبار روشن میشد چراغ اینترنت یکبار هم قط میشد قرمز میشد .گفتم شاید مشگل از خط و ای اس پی هست مودم تی پی8811 رو وصل کردم مثل ساعت کار کرد برام.به نظرت مشکل از کجاست؟
اخه اگه وی پی ای و وی سی ار رو اشتباه زدم که نباید وصل میشد به اینترنت.وصلم میشد چند صفحه باز میکرد دیگه بالا نمیومد صفحات.با وایرلسم وصل میشد یوزر پس می دادم چراغ اینترنت هم روشن سبز بود اما باز تو لپتاپم صفحه باز نمی شد یا می شد هم 1 2 صفحه باز میشد دیگه باز نمیکرد.مشکل سخت افزاری مدم هست یا نرم افزاری؟
دیگه گیج شدم . دیروز مودم رو فروختم رفت اعصابم به هم زده بود.حالا دوستان تی پی لینک8901 هم همچین مشکلاتی رو داره؟اگه داره بگین بچسبم به این مودم تی پی8811 خودم که ماهه تا حالا اذیتم نکرده
سلام خدمت دوستان من ميخام بر روي دو سيستم از طريق مودمTPLINK8611 از اينترنت استفاده كنم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
دوست عزیز مشکل از خود شما بود نه مودمنقل قول:
شما با کانفیگ مودم در دو حالت bridge و PPPoE مودم رو دیونه کردین !
نقطه ضعف مودمهای dlink اینه که در دو حالت کانفیگ بشن
البته برای همه مودمها هم تنظیم در دو حالت غیر منطقیه و باعث مشکل میشه