نمیشه ادرس گذاشت که تبلیغ میشهنقل قول:
میتونی به پاپ استریو و پایونیر شاپ مراجعه کنی
نمیشه ادرس گذاشت که تبلیغ میشهنقل قول:
میتونی به پاپ استریو و پایونیر شاپ مراجعه کنی
اصل زیر 1 تومن پیدا نمیشهنقل قول:
سعی کن چینی داری میگیری یا سیلکس بگیری یا مارشال چون نمایندگی پس از فروش بهتری دارن کیفیت جنس سیلکس از مارشال یه خورده بهتره سیرا بوسترو ... غیره هم هست کلا چینی زیاد توصیه نمیشه
همون سیلکس یا مارشالو نگاه کن هر کدوم که با سلقیتون بیشتر جور بود انتخاب کنید
ولی توجه کن قابلیت وصل شدن به دوربین عقبو داشته باشن بلوتوث داشته باشن gps هم اگه داشتن که چه بهتر کیفیت جنس رو خودت دست بزن نگاه چه جوری هست اینارو برا انتخابت اولویت قرار بده همین طور فرمتای که میتونن بخونه برا ویدیو یا اهنگ و تعداد خروجی های rac شانسی هستن اگه خوب در بیاد برات صد سال کار میکنه اگه دقت نکنی تو خریدش ممکنه دردسر برات درست کنه
سلامنقل قول:
مدل و برند قطعات رو واضح بفرمائید ،یا لینکی ازشون بذارید، حتما راهنمایی های خوبی میگیرید
علی جان از توجه و پاسخ شما خیلی ممنونم. سوال بنده هم همینه که پس چرا فقط میشه یه جفت باند رو به وسیله امپ درایو کرد و اگه بخواهیم 2 جفت باند رو مثلا با یه امپ 4 کاناله درایو کرد باید از تبدیل 1 به 2 استفاده شود؟؟نقل قول:
با سپاس فراوان
موفق باشید
فداتنقل قول:
من باز متوجه نشدم خب پخش 4 تا خروجی مجزا میفرسته آمپ دو کانال هم 2 تا خروجی مجزا آمپ 4 کانال هم 4 تا آمپی که دوتا خروجی صدا میفرسته دیگه از کجاش بگیریم برا یه جفت دیگه باند؟:n13:
سلام خدمت حسین جان و همه عزیزانم.امیدوارم برقرار باشید.نقل قول:
مدتیه به خاطر بازسازی ساختمان پدرم منزل نیستم و دسترسی به اینترنت هم ندارم.لذا فرصت نمیکنم خدمتتون باشم. همینجا از همه شما سروران عزیز پوزش میخوام.
آمپ 8105 کنوود براش مناسبه. قیمتش هم حدود 370-80 فکر کنم باشه دقیق نمیدونم.
7205 هم بریجش 500 وات میده میشه از اون آمپ هم برای درایو کردن ساب بهره ببرید.
به این مدلها این دش میگن.نقل قول:
ارزونهاش که همه چینی و آشغالن. هزینه نکنین بهتره.
پایونیر هم زیر 1300 نیست.
حدود 2 تومن بدون ساب میشه یه سیستم قابل قبول تهیه نمائید.نقل قول:
انشاءالله با رتبه بالا قبول بشی گلم.نقل قول:
عرض کردم حدود 370-80 باید باشه.
اصلا هزینه نکن.اگر 6975 دست دوم قدیمی گیر آوردی بگیر. ولی V2 رو خیر.نقل قول:
420 تومن 30 تون بزار روش 1073 بگیر.چه کاریه.
مسلمه .شما آلپاین رو با پایونیر مقایسه میفرمائید.:n02:نقل قول:
470 تومن 7016 خیلی عالی و با کیفیتنقل قول:
8019 هم خواستی 590 تومن.
مدل کامپوننت؟نقل قول:
305c ؟؟؟عجب سابیه.اونموقع نسبت به قیمتش معرکه بود.
مدل کامپ رو مشخص نمائید.
خازن؟!!کی گفته خازن بگیری؟اونم 8 قلابی.
خازن برای سیستمهائی استفاده میشه که دارای پیک سنگین هستن.ساب قوی دارن و...
شما اکسسوری خوب و برق قوی داشته باشید اصلا نیاز به خازن ندارید.
سراغ این چینیها نروید که پشیمان خواهید شد.نقل قول:
نقل قول:
مخلصم علی جاننقل قول:
منظور بنده این هست که اگه 4 خروجی داره پس میشه 2 جفت اسپیکر رو درایو کرد !!! اما طبق فرمایش استاد حمید نمیشه . اگه بفرمائید کار خروجی rca چی هست ممنون میشم شاید بنده دارم اشتباه می کنم
از کمک شما بی نهایت سپاسگزارم
هر خروجی rac وصل میشه به یه آمپ اون آمپ بستگی داره چندتا خروجی برای باند داره
الان این آمپو نگاه یه ورودی rc داره گیریم پخشم 3 جفت خروجی rc داشته باشه ولی چون این آمپ یه دو کانال با ورودی یه ارسی هست فقط یه آرسی بهش وصل میشه و میتونه 2 تا خروجی برا باند داشته باشه یعنی یه جفت آمپو درایو کنه باز من نفهمیدم جای مبهم براتون کجاست!شرمنده ذهن من خوب گیرایی نداره:n03:
هر خروجی ار سی پخش خب به یه همون اندازه امپ وصل میشه الان این آمپ دو کانالو در نظر بگیرید که یه جفت ورودی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه پخش حتی سه جفت خروجی هم داشته باشه خب این آمپ یه جفت ورودی و یه جفت خروجی داره چیز بیشتری ارائه نمیده مگه اینکه سه تا از این آمپا باشه
باز من جای مبهمشو نفهمیدم میدونم جوابم اون چیزی نیست که شما منظورتونه چون ذهن من نگرفته هنوز قضیه رو شمرنده:n03:
من کی دوتا پست زدممممممممممممممممممممممم ممممممممممممم!!!!!!!!!
علی جان از راهنمایی شما و وقتی که صرف می فرمائید بی نهایت ممنونم
منظور بنده هم همینه که مثلا حتی با داشتن تک rca و یه امپ 4 کاناله میشه 2 جفت اسپیکر رو درایو کرد در صورتی که این قضیه با مطلبی که حمید خان فرمودند در تناقض هست
موفق باشید