ایرانسل هیچ کدوم از شهرستانهای زنجان رو پوشش نداده عجیبه !
Printable View
ایرانسل هیچ کدوم از شهرستانهای زنجان رو پوشش نداده عجیبه !
اقا ما رفتیم امروز دفتر ایرانسل کرج سیم کارت هامو همرو با usim نسل چهارم تعویض کردم .
تو تست نسل سه که هیچ فرقی نداره . نسل چهارم افتضاحه هم افتضاحه عکس نتونستم بگیرم ، 3g سرعت حداکثر ریت دانلود 120 کیلوبایت ، 4g هم 300 کیلوبایت ، اینا الکی یه سیم کارتی میخوان دست مردم بدن و پول بگیرن ، جالبیش اینه که به نظرم اینا هم usim نیستند ، چون تو ظرفیت شماره ها 200 تا شماره هست در صورتی که سیم کارت usim رایتل 2500 تا شماره جای میگیره . فقط نمیکنم اینا سیم کارت usim داده باشن
عزیز مجانی عوض کرد؟
XPERIA Z3
در تهران چند روز پیش زنگ زدن و گفتن چون گوشی شما از 4G ساپورت میکنه ما به صورت رایگان میخوایم سیمکارتتون رو عوض کنیم. بعدش هم اومدن و سیمکارت جدید رو رایگان تحویل دادن. فعلا هم منتظر فعالسازیشم.نقل قول:
آیا اگر این بسته نوروزی 15 روزه 50 گیگی خریداری بشه حجمش به حجم بسته خریداری شده قبلی اضافه میشه؟نقل قول:
تو شهرمون تازه سیگنال 3g دریافت میشه ولی وقتی به نت وصل میشیم با edge وصل میشه!!!!
تعویض سیم کارت های معمولی با سیم کارت های نسل چهارم در مراکز اختصاصی خدمات ایرانسل به رایگان انجام می شود. دیروز به یکی از این مراکز مراجعه کردم و دو سیم کارت معمولی ایرانسل را به رایگان با دو سیم کارت نسل چهارم تعویض کردند و سر آخر هم یک سیم کارت معمولی هدیه دادند. فقط باید ژتون بگیری و به انتظار بشینی تو نوبت و بعد هم یکی دو تا فرم را پر کنی و تمام.نقل قول:
قطعا همچین کاری نمی کنند.نقل قول:
ولی من زنگ زدم 700 پرسیدم گفت فرقی با بسته های دیگه نداره و حجم و زمان تا سقف 30 روز اضافه میشه!نقل قول:
یعنی چی میشه این رو حد اکثر واسه 2 ماه استفاده کرد یا با خرید زمان میشه همین جوری ادامه دار استفاده کرد؟نقل قول: