ببينيد شما يك اكانت دارين ، كه فقط از طريق خط رانژه شده وصله ! حالا اگر بخواين مثلا جاي ديگري كه اون خط هم رانژه هاي وب باشه با اكانت خودتون وصل بشيد ، يعني از دو جاي مختلف اتصال همزمان داريد !نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
ببينيد شما يك اكانت دارين ، كه فقط از طريق خط رانژه شده وصله ! حالا اگر بخواين مثلا جاي ديگري كه اون خط هم رانژه هاي وب باشه با اكانت خودتون وصل بشيد ، يعني از دو جاي مختلف اتصال همزمان داريد !نقل قول:
والا با اسياتك كه جواب داده خودم چك كردم شما هم قبل از خريد تست كنيد ؛)نقل قول:
سلام. میگم من تازه امروز این مودم های هوآوی شرکت های وب به دستم رسیده. بهم بگید دستگاهاش چطوریه از نظر انتن دهی و کیفیت؟؟؟؟ :n37::n27::n37:
سلام. میگم من تازه امروز این مودم های هوآوی شرکت های وب به دستم رسیده. بهم بگید دستگاهاش چطوریه از نظر انتن دهی و کیفیت؟؟؟؟ :n37::n27::n37:
مودمش برای خونه کوچیک اوکی ولی اگر خونتون بالای ۷۰-۸۰ متر هست و افراد خانواده بیشتر از ۲ هست اصلا از مودم خودشون استفاده نکنید!نقل قول:
- - - Updated - - -
مودمش برای خونه کوچیک اوکی ولی اگر خونتون بالای ۷۰-۸۰ متر هست و افراد خانواده بیشتر از ۲ هست اصلا از مودم خودشون استفاده نکنید!نقل قول:
آقا همسایه ما میخواد بخره ، یعنی میگی بهش بگم نخر؟!نقل قول:
چه مودمی برای مصرف خونگی که حدودا 100 متر باشه و حدودا 4 تا 5 نفر بخوان استفاده کنن رو پیشنهاد میکنید؟!
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
D-Link 2740 کافیه ولی بازم اگر بیشتر هزینه کنن 2750 دیگه عالیه !نقل قول:
۱۰۰ متر اوکیه اگه بطونی نباشه ! کلا نگاه یعنی همینجوریم ببینی هرچه پول بدی آش میخوری و مودم مفتیه کاملا وضعیتش معلومه ;)
D-Link اوکیه ، ZyXEL داشتم اوکی بوده کلا به جز این دو تا چیزی تست نکردم ، الان D-Link2750u دارم که واقعا فوق العادست !! تو ۱۶۰ متر داخل خونه که کاملا پوشش میده ، از طبقه دوم تا پارکینگ با گوشی چک کردم ۲ آنتن از ۳ آنتن پر میشه !
اگر یه چیزه درست حسابی بخوان بهترین پیشنهاد همین 2750 u هست که ۱۰۰ تومان قیمتشه
اونی که های وب میده رایگان نیست، 85 تومن میگیره و یه مودم میده، مطمینی رایگان میده؟!نقل قول:
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
روی بعضی پلن ها رایگان میداد ! پس شما اگر پلنی رو میخواین که مودم رایگان نداره ۱۰۰٪ بهتره مودم D-Link بگیرید، بهتر از Huawei هست :)نقل قول:
به نظرتون های وب بگیرم یا پارامیس رایان گستر؟:n13:
پارامیس شبانه داره؟ :n02: