همه را یکجور توهم گرفته !!!
همین طوری داشتم تاپیک ها رو نگاه میکردم، یه چیز جالبی توی همیشون مشترکه اونم انگار کاربرا همه در گیر یه جور توهم اند ؟! ( تا الان شما متوجه این قضیه شدین ؟! )
به عنوان مثال : طرف رفته اینترنت 8 مگ با ترافیک ماهانه 3 گیگ گرفته، تند ، تند میاد تست سرعت SpeedTest میزاره ! آخه یکی نیست بگه تو الان با این 3 GB و با این سرعت چند دقیقه میتونی از محتوای مفید اینترنت بدون دقدقه استفاده کنی ؟!!
یک سری ها در این ها گیر واگیر اینترنت ایران، سندروم چغد شدگی گرفتن ( البته این اسمی که من روی این افراد گذاشتم ) یعنی طرف بعد از اینکه این سرویس های اینطوری میگره بعد از یه مدت میاد به نتیجه بالا میرسه که گویا به جای اینترنت روزانه اینترنت شبانه بهش فروختند ! برای همین میاد که کار هاش رو میزاره توی ساعات رایگان انجام میده، خوب قاعدتا این تغییر رفتاری تاثیر مستقیم و جدی اش رو صبح (فردا) طرف میزاره ( بیخوابی، کم خوابی، کم طاقتی ، حواس پرتی و ... خیلی مواردی که ما به خاطر برهم زدن نظم ساعت بایولوژیک بدنمون بهش دچار میشیم )
حالا دسته سوم از همه جالب تر اند، اونها کسانی اند که هر دو مورد بالا رو تجربه کردند و نهایت به این نتیجه رسیدند که نه آقا این طوری نمیشه باید یه کار دیگه کرد! اینها خسته از همه جا و همه چیز ، رو میارند به دانلود های بی هدف در ساعت های رایگان، براشون مهم نیست که فایل ای که میگرن اصلا به دردشون میخوره یا نه؟!، اصلا فرصت میکنند ببینند یا نه؟! این فراینده دانلود براشون مثل یه مسکن میمونه که یکم درد ها شون رو برای مدتی از یادشون ببره،
به این خیال که چون من برای چیزی که برای ش پول دادم باید حداکثر استفاده رو ازش ببرم و نباید بگذارم لااقل از طرف ISP سرم را کلاهی بروند، در صورتی که ....
این ها را نوشتم که بگویم، دوستان مشکل از جایی دیگریست، بیجهت خود را درگیر این بازی ها نکنید، و در این داستان اینترنت ایران زامبی نشوید،
من خوشحال میشم دیدگاه های شما رو هم در این باره بدونم،
:n16: