من 4فصل با من یو رفتم خیلی خسته کننده بود!
با لیورپول هم رفتم فصل سوم بعلت کمبود پول گیم اور شدم : دی
ولی رئال هنوز جذابه!
Printable View
من 4فصل با من یو رفتم خیلی خسته کننده بود!
با لیورپول هم رفتم فصل سوم بعلت کمبود پول گیم اور شدم : دی
ولی رئال هنوز جذابه!
بستگی داره طرفدار چه تیمی باشی .
سرمایه یونایتد الان حدود 700 میلیون یورو هستش.همشم به خاطر اینه که بازیکنای 85 به بالا رو فروختم و بازیکنای با استعدادی که اورالشون بین 78 تا 83 بود رو گرفتم (البته تازه کار هم بودن)
من الان این کرک رو دانلود و جایگزین کردم ولی نه تنها اون مشکل حل نشد که یه سری مشکلات دیگه هم اضاف شد! مثلا 3-4 تا از بازیکن ها رو توی ترکیب تیم نشون نمیده! چیکار کنم من؟!نقل قول:
مشکل شما چیه ؟
من که از پست قبلیتون چیزی متوجه نشدم
کاملا و با جزئیات بگید مشکلتون رو تا راهنمایی کنم
سرمایم 1میلیارد و 200میلیون! 6تا بازیکن اورال بالای 96 فروختم از سن 27تا 33سال! 4بازیکن اورال از 78-83 خریدم!نقل قول:
سرمایه یونایتد الان حدود 700 میلیون یورو هستش.همشم به خاطر اینه که بازیکنای 85 به بالا رو فروختم و بازیکنای با استعدادی که اورالشون بین 78 تا 83 بود رو گرفتم (البته تازه کار هم بودن)
اما با من یو نمیتونستم همه ی leave to coach ها رو برنده باشم! ولی با رئال همه رو برنده میشم بغیر از تک و توکی 2-3تا!
سیستم بازیم 4,3,3 هست! cb-cb-rb-lb-dmf-cmf-amf-lwf-ss-cf
ببینید توی Master league ترکیب پیشفرض تیم من 2-4-4 هست حالا من وقتی میخوام تغییرش بدم میرم تو قسمت Club House بعد گزینه Game Plan، سپس Set Formation و Select Formation رو میزنم و مثلا 3-3-4 رو انتخاب می کنم. بعد میام بیرون و Exit رو میزنم... ولی وقتی دوباره میرم توی قسمت Game Plan دوباره ترکیب تیم همون 2-4-4 هست! نمی دونم متوجه شدید منظورمو یا نه؟ کامل تر از این نمی دونم چطوری بگم...نقل قول:
منم 3-3-4 هستمنقل قول:
ولی خب اصل بازی کردنه و اون leave to coach رو فکر میکنم برای بازیهایی گذاشتن که قبلش قهرمانی شما مسجل شده باشه (تو لیگ).شما با بازی کردن میفهمی که بازیکن جدیدی که گرفتی چقدر با تیم سازگاری داره و آیا میتونه با بازیکنانت هماهنگ بشه . هم چنین اگه بازیکنی در تیم مقابلت باشه که قصد خریدش رو داشته باشی هم میفهمی که چطور بازیکنیه. به نظر من از این لحاظ Pes 6 خیلی بهتره چون در اون بازی یادمه باید بازی می کردیم و همینم قدرت گیمر و تسلط گیمر رو بازی رو بیشتر بکنه .اگه دقت کرده باشید مستر لیگ سخت ترین Level رو از نظر مسابقات داره.
از دوستان كسي نبود؟نقل قول:
دوستان خسه نباشید
یه سوال دارم اگه یادتون باشه تو 2009 یه قسمت تو مستر لیگ داشت که نشون میداد مثلا این بازیکن کلا این تعداد گل زده آیا تو 2010 داره همچین چیزیو من که پیدا نکردم؟
نه وجود نداره! توی 2009 یه قسمتی هم بود که ریویو های فصلهای قبلتو نشون میداد که اونم نداره! یه قسمت دیگه ای هم تو 2009 بود که روحیه بازیکنا رو تغییر میداد که اونم نداره!
همین دیگه : دی