سلام
من آسیاتک دارم . میشه باقیمانده حجم دوره قبل رو به دوره بعد منتقل کرد؟
Printable View
سلام
من آسیاتک دارم . میشه باقیمانده حجم دوره قبل رو به دوره بعد منتقل کرد؟
شیراز شاتل ، 1.5 قطع بود امروز
درخوسا تSLA بدید و از طریق سایت ثبت کنید
در مورد شرکت آراکسو های وبوخدماتشون اطلاعاتی دارید؟:n16:
سلام
کسی از دوستان از بیست نت اینترانت نگرفته؟؟ (یا در مورد سرعت و وضعیت اون در طول شبانه روز با توجه به ضریب اشتراکش اطلاع ندارید؟؟؟)
در مورد شرکت آراکسو های وبوخدماتشون اطلاعاتی دارید؟:n16:
دوستان حدودا 17 روز قبل درخواست جمع آوری اینترنت بیست نتوثبت کردم که بعد از کلی مراجعه حضوری و هر روز پیگیری کردن بالاخره بعده از 11 روز درخواست منو ارسال کردند و گفتند 24 ساعت دیگه کامل تخلیه میشه ولی الان دقیقا یک هفته گذشته و هنوز خطم آزاد نشده هرچیم تماس میگیرم میگن از دست ما خارجه و به مرکز مخابراتتون ربط داره با اونا هم تماس میگیرم میگن ما اطلاع نداریم و به ما مربوط نیست بدیه قضیه اینجاست کهم من از های وب اشتراک گرفتمو کلی هزینه کردم ولی باتوجه به این که خطم آزاد نشده نمیتونم از اون استفاده کنم.واقعا دیگه نمیدونم با کجا تماس بگیرم چون همه فقط از سرخودشون بازت میکنند و اصلا براشون ارزش و اهمیتی نداره که شما چقد اذیت میشید.
خواهش میکنم اگه کسی همچنین موقعیتی براش پیش اومده یا اطلاع داره من باید چیکار کنم حتما راهنماییم کنه.ممنونم.
این همه شماره دارن برای اطلاعات و راهنمایی ولی دریغ از جوابگویی.
کسی ميدونه باید به کجا شکایت کرد که رسیدگی کنند؟
برای برداشتن رانژه از روی خط شرکت ISP باید درخواست بده به مرکز مخابراتتون و معمولن یکی دو روزه مرکز مخابرت برمیداره.احتمال زیاد درخواست شما فرستاده نشده یا مرکز مخابراتتون فراموش کردن(احتمال این یکی کمه)
در مورد شرکت های وب و سرعت داتلود شبانه وروزانه اش میتونید یه کم بهم اطلاعات بدبد
والا میگن درخواستو ارسال کردیم حتی تو پنلم نوشته درخواست جمع آوری ارسال شده.حالا نمیدونم این وسط می داره دروغ میگه.
من هنوز تجربه استفاده از های وبو ندارم ولی فکر کنم بهتر از بقیه باشه من بیشتر بخاطر طرح فشفشه های وبو انتخاب کردم.
دوستان من میخوام توی سامانه پاسخگویی وزرات ارتباط و فناوری شکایت کنم بنظر شما فایده ای داره؟
از بیست بیست شکایت کنم یا مرکز مخابراتیمون؟
کسی تا حالا از این سامانه استفاده کرده؟