با سلام
موقعي كه بازي smack down 2010 را در psp باز ميكنم سيستم خاموش ميشه
psp slim m33-6
2-اين اموزش وصل شدن به اينرنت در دانشگاه ما است چه جوري اون را در psp پياده كنم؟اصلا ميشه؟
کد:http://www.qiau.ac.ir/Services/Whelpe/Whelp-Xp.pdf
با سلام
موقعي كه بازي smack down 2010 را در psp باز ميكنم سيستم خاموش ميشه
psp slim m33-6
2-اين اموزش وصل شدن به اينرنت در دانشگاه ما است چه جوري اون را در psp پياده كنم؟اصلا ميشه؟
کد:http://www.qiau.ac.ir/Services/Whelpe/Whelp-Xp.pdf
اقا من یه سری از mp3 هام رو هرکاری میکنم psp ام نمیخونه
اولین بار که ریختم گفتم شاید بعد از اینکه دستگاه رو از کامپیوتر جدا کردم اونها هم پاک شدن (قبلا بارها توی k750 برام اتفاق افتاده بود)
ولی بعد دیدم نه همشون توی رم هستن
بعد گفتم شاید فایلها مشکل دارن بخاطر همین با استفاده از ریپر مخصوص psp فایلها که mp3 بودن رو دوباره به mp3 تبدیل کردم ولی باز هم مثل سابق پوشه اش توی psp میاد ولی مینویسه که هیچ فایلی توش موجود نیست
از جواب های کاملی که دادین خیلی ممنونم:31:نقل قول:
کسی جواب نمیده؟؟؟ الو.... الوو....الووو....الوووووووووووووووووووووونقل قول:
سلام به برو بکس
دوستان قیمت های جدید psp رو لطف می کنید (تو بازار تهران)
3000
و go
راستی این go کپی خور شده؟
راستی چند تا سوال دیگه هم اضافه می کنم
این 3000 که می گن کپی خور موقت قضیش چطور ؟؟؟ هر بار که دستگاه رو خاموش کنی می پره و باید دوباره کپی خور کنی؟؟؟ (آسونه یا دنگ و فنگ داره؟؟؟ بدون pc هم میشه این کارو کرد اومدینم و pc در دست رس نبود)
و قضیه این که همه ی بازی های جدید رو دیگه نمی شه اجرا کرد چی؟؟؟ قبلا اینجوری نوبد (یه چند و قتی هست دیگه تاپیک رو دنبال نمی کنم خبر ندارم ممنون می شم یه توضیحی بدید)
و این که الان بخر ورژن فریمور دستگاه چنده؟؟؟؟
و در آخر به نظر شما برای psp ته چه سالی بازی منتشر می شه (بازی های زیبا نه بچگونه) و هر بازی بیاد به psp 3000 هم می خوره درسته ؟ اینجور که نیست فردا نه پس فردا سونی یه کاری کنه رو 3000 اجرا نشه فقط رو go اجرا بشه
با تشکر
اگه پی اس پیت از این کپی خور دائمیا هستش فریم ویر 5.5GEN-D2 براش اومده اما اگه 3000 یا 2000 با مادربورد جدید هستش نه هنوز نیومده .نقل قول:
سلام.
یه خبر جدید که خیلی ها رو خوشحال میکنه . اینجور که معلومه گروه GEN تا آخر هفته می خواد یک فریم ویر جدید برای PSP های 3000 و 2000 های جدید بیرون بده .
اینم لینک مطلب :
کد:http://www.qj.net/Custom-Firmware-5-03GEN-for-HEN-B-arriving-next-weekend/pg/49/aid/135484
اوج قدرت کنسول پلی استیشن تو god of war دیده میشهنقل قول:
شما تمام سوالات تکراریه ...نقل قول:
اگه psp 3000 رو بطور کامل خاموش کنی کپی خورش میپره ولی اگه رو استند بای بگذاری مشکلی پیش نمیاد اگه فایلهاش تو مموریت باشه لازم نیست به pc وصل کنی
فعلآ با این روش جدیدی که اومده تقریبآ همه ی بازی هارو میشه اجرا کرد
اگه خریدی دقت کن ورژنش پایین تر از 5.03 باشه
سونی حالا حالاها از 3000 پشتیبانی میکنه نگران نباش
اقا نگفتید مشکل این mp3 ها از کجا میتونه باشه
مخاطبین این پستم همه هستند
دوستان حداقل 24 ساعت صبر کنند بعد پست خود را تکرار کنند
شاید کسی جواب سوال اونها رو بلد نیست شاید هم اون کسی که بلده سوال دوستان رو ندیده
نظم تاپیک به هم ریخته
سلام
دوستان این اپلی ها چی میگن؟؟؟؟؟
نایب رییس اپل phil schiller در تازه ترین اظهاراتش گفته که ipod ,iphone دستگاهای دستی پیشتاز هستن و psp و ds چه از نظر بازی و چه از مدیا قابل رقابت با ایفون و ایپاد نیستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی نیست بگه بازی هایی که برای پی اس پی می سازن کجا و بازی هایی که برای موبایل میسازن کجا!!
اصلا کی میاد ۷۰۰ ، ۸۰۰ تومن پول بده که باهاش بازی کنه!؟
این اپل هم زیادی به خودش مغرور شده