نه منفی تو مبین وجود نداره.هر وقت پول کافی باشه فعال میشه.یه قرون کمتر باشه فعال نمیشه.نقل قول:
اگه بخوان پول بگیرن هزارتا بهونه میارن که بگیرن.
Printable View
نه منفی تو مبین وجود نداره.هر وقت پول کافی باشه فعال میشه.یه قرون کمتر باشه فعال نمیشه.نقل قول:
اگه بخوان پول بگیرن هزارتا بهونه میارن که بگیرن.
این کدوم مدل مودم هست ؟نقل قول:
نقل قول:
طرح دمو یعنی چی ؟ چه سرعت و حجمی ؟ هزینه نصب چی ؟
كلاً از بالا دستور دادن كه اينترنت 128 به بالا به كاربر هاي خانگي ندن ! اكثر شركت هايي اي دي اس ال هم نميدن. مگه اينكه يه از طرف شركت خصوصي نامه بگيري يا دانشجو باشي. راه هايي ديگه اي هم هست كه من نمي دونم والا.نقل قول:
منم فك ميكردم همين كه پول باشه كافيه ولي تا يه هفته طرح دمو ام فعال بود تا گواهي رو فرستادم رفت رو طرح خودمنقل قول:
احتمالش خيلي كمه كه حساب منفي بشه . من خودم اگه نزديكاي پايان طرحم بود دانلود ميكردم 24 ساعت ولي 2.5 گيگ دارم فعلا. تو اين بي پولي به ريسكش نمي ارزهنقل قول:
نه دمو فرق داره.شما باید 128 میزدی میرفت رو طرح بعد میرفتی رو 512 در ضمن این سیستم تازه فعال شده قبلا اینطوری نبود. ( البته چون فک کردم شما قبلا فعال کردی )نقل قول:
اتفاقا همون موقع كه روي دمو بود 1 گيگ دانلود كردم به جاي 128 مگابايت :31: هنگ كرده بود سيستمشون انگارنقل قول:
با سلام دوستان .
این مبین نت چرا این طور شده سرعت دانلود یک مگابایت که من دارم به 50 فقط میرسه در حالی که قبلا 130 اینها بود ضمنا من سیگنال 75 درصد و rssi 70 و بقیه مشخصات هم بالا هست ولی این سرعت دانلود پایین هست واقعا مبین نت پایین اورده یا مساله ای دیگر دخیل است ؟
این سوال دیگه من رو هم جواب بدین ممنون می شم: شبانه هم داره یا نه؟
بله داره، ساعت 2 تا 8 صبح!نقل قول:
اما می بینید که همه ناراضی اند!