ecare.mtnirancell.irنقل قول:
قسمت حساب کاربري ==> اونجا مصرف کنوني و تو قسمت مصرف دوره هاي گذشته ميتوني مصرفت رو ببيني
اولي به کيلوبايت و دومي به مگابايت هست
512 تراکم کاربريش کمتره ولي مهمتر از اون آنتني هست که بهش وصلينقل قول:
Printable View
ecare.mtnirancell.irنقل قول:
قسمت حساب کاربري ==> اونجا مصرف کنوني و تو قسمت مصرف دوره هاي گذشته ميتوني مصرفت رو ببيني
اولي به کيلوبايت و دومي به مگابايت هست
512 تراکم کاربريش کمتره ولي مهمتر از اون آنتني هست که بهش وصلينقل قول:
این ایرانسل گندش را درآورده، دو شبه که با اینترنت کار دارم از ساعت 12:30 اینترنت کند میشه به ساعت یک که میرسه تقریبا قطع میشه. دیگه صفحه هم به زور باز میکنه. حالم بهم میخوره از این اینترنت.:n21:
سلام دوستان.
مودم های همراه قابلیت تعوض باطری دارن؟؟ یا پلمب شده هست؟ :n13:
واسه کسی پیش اومده بخواد باطریش رو عوض کنه؟
واسه من از ديروز به غير از بالا رفتن پينگ و پکت لاست حتي از سرور هاي داخلي ، دوباره مشکل باز کردن سرورهاي خارجي هم به وجود اومده و قطع و وصلي زيادي هم داره ازشون به طوري که اگه دانلود رو شروع کنم پشت سر هم قطع و سرعت 0 ميشه و دوباره شروع به دانلود ميکنه........نقل قول:
!!!!
آقا من چند روز دانلود فیلمامو کلا کنار گذاشتم
دیشب شبانه رو شروع کردم
الان یه اخطار خط مشی مصرف دیگه برام اومد :n27:
-
دیگه هیچ وقت نامحدود نمی گیرم
محدودتر از همیشه شدم!!!
چي بگم .....:n03:نقل قول:
همون روش رو رفتي جلو واسه دانلود ؟
دقیقا این مشکل را بخصوص امروز من هم دارم.نقل قول:
متاسفانه من هم این مشکل رو دارم بیشتر از ۳ ۴ مگابایت دانلود کنم سرعت صفر میشهنقل قول:
البته دیگه وصل نمیشه تا مدتی مگر ریکانکت کنم...
خیلی عالیه
آفرین به ایرانسل
دوستان RSSI بنده روی 69 اینا بود انتن رو جا به جا کردم رسوندمش بلاخره به 61 اخه مگه پایین تر باشه بهترO؟اون موقع 3 تا داشتم الان همیشه 4 تا دارم ؟؟باز نمیدونم
بعد سرعت دانلود اون بنده قبل جا به جایی روی 100 128 بود الان جا به جا کردم بد تر شد به ذوور 40 تا میده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کی تا حالا -69 بیشتر از -61 بوده؟! :دینقل قول:
برادر اون علامت منفی هست کنار عدد.
خطت نویز داره. ببین با چه فرکانسی وصل شدی. برو توی تنظیمات و یه طوری سر به نیستش کن