شما 2 راه دارید:نقل قول:
1- سرویس فعلی رو بسوزونید و سرویس ماه بعد رو فعال کنید (هرچقدر روزش مونده باشه لز بین میره پس این روش برای سرویسهای یک ماهه بکار میره)
2- ترافیک اضافه بخرید برای روزهای باقی این سرویس
Printable View
شما 2 راه دارید:نقل قول:
1- سرویس فعلی رو بسوزونید و سرویس ماه بعد رو فعال کنید (هرچقدر روزش مونده باشه لز بین میره پس این روش برای سرویسهای یک ماهه بکار میره)
2- ترافیک اضافه بخرید برای روزهای باقی این سرویس
بله، برای درک میزان محدودیت سیم مسی در vdsl که تا چه حد سرعت رو کاهش میده مثال زدمنقل قول:
سلام دوستان،من سرویس 1 ماه 16 مگ خریدم ولی سرعتم روی 5یا 6 مگ هست،زنگ زدم گفت برد مسافت داری و تا همین قدر بیشتر کشش نداره:n14: گفت خطت رو روی 4 مگ فیکس میکنم که پایدار باشه الان دوباره تست سرعت گرفتم 3.7 مگابیت بود تازه از سرور داخل:n14:،همین هزینه رو میتونستم برا سرویس 4 مگ کنم و خیلی کمتر در میومد. به خدا خیلی دزد هستنالان یعنی این هزینه ای که برای سرویس کردم هیچ شد؟چیکار کنم؟راهی نداره؟لطفا راهنماییم کنید:n14:
کلا کارشون همینه که 16یا 8بخری بعد بگن .....................نقل قول:
خیلی ها رو دیدم از شرکتهای دیگه روی همون خطی که شاتل گفته 4مگ میکشه دارن 16تا 20مگ استفاده میکنن
راهش اینکه برید مابقی پولتونو پس بگیرید وهمون 4مگ رو بخرید
سلامنقل قول:
منطقیش اینه که با سرعت کمتر شروع میکردی
بهتر حالا از پارامتر های مودم ی اسکرین بگذارین
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
این قسمت منظورتونه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بله همین قسمتنقل قول:
خطتتون شدیدا نویز داره
رو ۴ مگ هم که تنظیم کرده همینقدر نویز داره
اینکه کلا adsl رو بیخیال شید یا اینکه تغیر بدید از شاتل به مخابرات
فاصله اتون تا مرکز چقده؟
از سر خطت هم همینقدر کشش رو داره؟
من خودم حجم زیادی مصرف نمیکنم(الانم سرویسم فیرلایت 16 هست،40 تومن،فیر 4 مگ هم 40 تومن ولی با حجم خیلی بیشتر) بیشتر سرعت برام مهمه،سامانه 195 شکایت کنم فایده نداره برای افزایش سرعت؟نقل قول:
توی گوگل مپ نگاه کردم 1.5 کیلومتر بود:n03:
نه دوست عزیز این بخاطر اینکه یا سیم کشی خونتون مشکل داره یا اینکه از مرکز مخابراتی خیلی دوریدنقل قول:
اگه سرعت عالی تر میخوای باید یبار هزینه سنگین بکنی به شاتل همون زنگ بزنن بپرس ببین بگو پوینت تو پوینت میخوام یه ۱۵ تومن یه کارشناس میگیره میاد برا بررسی اگه تو شهر باشید میاد یه بررسی میکنه ببینه میتونن بهت وایرلس بدن یا نه یه خرج بکن برا وایرلس ولی در ازاش سرعت بالای ۲۰ مگابیت رو کم کم ازشون میگیری تو بهترین حالت و عشق بخواد بده ۱۰۰ مگابیت هم دادن تو اپارات دیدم گرفته بودن
یا برید رو وایرلس دیگر ارایه دهنده ها یا بی سیم مثل تی دی و ....
خلاصه رو سیم مسی به شما نمیشه کیفیت مطلوب اینترنت رو رسوند