آقای عزیز احترام خودتون رو نگهداریدنقل قول:
متلک بار میکرد و مسخره میکرد چیه؟ اصلا کسی با شما صحبتی نکرده که اینطور بی ادبانه دخالت و توهین میکنی.
Printable View
آقای عزیز احترام خودتون رو نگهداریدنقل قول:
متلک بار میکرد و مسخره میکرد چیه؟ اصلا کسی با شما صحبتی نکرده که اینطور بی ادبانه دخالت و توهین میکنی.
ما که از دانلود کردن کشیدیم بیرون با این سرعت فقط هزینه اس شبی فقط 2 گیگابایت ارزش روشن بودن کامپیوتر رو نداره بعد ماه رمضون :n05:
فعلا همین دو گیگ دانلود کننقل قول:
تضمینی نیست که بعدا درست بشه
شاید بدتر شد
شاید بهتر
سلام دوستان،صبانت پینگش چطوره؟
از دوستان کسی هست سرعت 8 یا 12 گرفته باشه و توی روز سرعتش از 1,300 بالاتر رفته باشه؟
دوستای عزیزم،
من سرویس 128 کیلو دو گیگ در ماه صبانت رو در تبریز گرفتم و علیرغم اینکه سرعت اینترنت بسیار خوبی داره، در Skype تقریبا نمیشه صحبت کرد. صدا بصورت متناوب هر سی چهل ثانیه یک بار حدود چند ثانیه قطع میشه و عملا اینترنت رو برای من غیر قابل استفاده کرده چون تقریبا تنها استفاده ام ایمیل و Skype هست.
بعضی ها میگن که مشکل از زیرساخت مخابرات هست و همه ISPها مشکل دارند. تازه به خاطر همین مشکل از یک ISP دیگه (هماراسیستم تبریز) به صبانت مهاجرت کردم و اینم که باز اینجوریه :(
بعضی مواقع مشکل نیست ولی میتونم بگم که در 90 درصد مواقع این مشکل وجود داره. یکی گفت که در شبکه زیرساخت کلا پورتهای UDP رو انگولک کردن و اینجوری شده چون تمام نرم افزارهای چت صوتی از پورتهای UDP استفاده میکنن.
البته ناگفته نماند که این مشکل نه تنها در Skype بلکه در Viber و تمام نرم افزارهای چت صوتی دیگه هم هست.
خواهش میکنم که از تجربیات ارزشمندتون بی نصیبم نذارید و بگید که آیا شما هم در شهرتون این مشکل رو با صبانت دارید یا نه و اگه دارید از کی این مشکل شروع شده (برای من از حدود 5 ماه پیش). ممنون و متشکر.
جواب شما همین مسئله هستنقل قول:
خبر جدید از اینترنت خراسان رضوینقل قول:
وی همچنین از احتمال اختلال در اینترنت استان خراسان رضوی در روز های آینده خبر داد و خاطر نشان کرد: اینترنت استان به دلیل عملیات کابل برگردان از ساعت۱۴ روز پنجشنبه۱۲ تیر آغاز و تا پایان روز جمعه به مدت ۳۶ ساعت ادامه خواهد داشت که در طی این مدت احتمال اختلال در شبکه اینترنت وجود دارد.
نقل قول:
نقل قول:
ولیکن بازم من مخلص ایشون و بقیه دوستان هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش گل من برای همینکه چنین برداشتی کسی نکنه که خدای ناکرده قصدی از توهین است در پایان عرایضم گفتم در هر صورت ما چاکر اون داداش و بقیه دوستان هستیم.بعدشم من که منظورم با شما نبود مگه شما چیزی گفتی؟؟؟!!!ولیکن اگه خیال کردید منظورم با شما بوده من که معذرت میخواهم.شما داداش گل مایی وبقیه دوستان.ما کی باشیم قصد توهین داشته باشیم :n12::n16:
یعنی هیچ راهی دوزی کلکی راه میانبری چیزی نیست که این مشکل قطعی چت صوتی رو حل کنیم؟
حالا هر راهی که بشه منظورمه!!
بد جوری لنگ موندیم :(