سرعت اینترنت مخابرات واقعی بود, و در مورد مصرف منصفانه گویا اینطوری حساب می کنند که بعنوان مثال من که سرعت 4 مگ با حجم 120 گیگ گرفتم, حدود 80 گیگ مصرف داخلی میتونم داشته باشم و 40 گیگ خارجی
به عبارتی حجم داخلی دو برابر حجم خارجیه
Printable View
سرعت اینترنت مخابرات واقعی بود, و در مورد مصرف منصفانه گویا اینطوری حساب می کنند که بعنوان مثال من که سرعت 4 مگ با حجم 120 گیگ گرفتم, حدود 80 گیگ مصرف داخلی میتونم داشته باشم و 40 گیگ خارجی
به عبارتی حجم داخلی دو برابر حجم خارجیه
بعد از تعرفه های جدید سرعت های وب فاجعه اس.خیلی هم قطع و وصل میشه
ما مرکز مخابراتیمون ولیعصره.دو روزه سرویس ۸ و ۱۶ مگ هم از توی پنل حذف شده
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
دوستان کرمانشاهی.
شرکت دیده بان نت رو هم میتونید برای خرید اینترنت درنظر داشته باشید. شهر کرمانشاه رو پوشش میده. من سرویس گرفتم و راضی کنندست.
ای کاش کرانی کمی از خودش خجالت میکشید! این شرکت کرمانی همون مجوزی رو داره که حسابگر داره.... این به اینجا رسید با ارزون کردن ترافیک و حسابگر ....:n08:
سرعت دانلود و پینگش خوبه ؟نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
توی سرعتهای پایین که خوبه. من چون خطم بیشتراز4-5 مگ نمکشه نمیتونم درباره سرویس 16 مگ نظری بدم.نقل قول:
ولی پینگ خوبه.
همشهری های عزیز سرعت وایرلس تک نت یا همون حسابگر چطور هست؟
ارزش خرید داره؟
خیر. وایرلسش هم مثل سایر خدماتش گرون و کم کیفیته.نقل قول:
سلام
من میخواستم اینترنت ADSL بگیرم کدوم شرکت بهتره از نظر سرعت پینگ و .... من مرکز بعثت هستم
ممنون
عزیز اینکه کدام شرکت بهتره بستگی به دوری و نزدیکی شما از مرکز مخابرات، مودمی که استفاده میکنید، سیم کشی داخلی ساختمان داره.نقل قول:
هرچه به مرکز مخابرات نزدیک باشید اینترنت شما کیفیت بهتر و نویز کمتری داره و سرعت بالاتری میتونید بگیرید. بعضی مدل های مودم کیفیت پایینی دارن و روی خط نویز میندازن. سیم کشی تلفن شما اگر از داخل خرطوم و از کنار سیم های برق رد شده باشه که بازم نویز میفته رو خط اینترنت.
منم مرکز بعثت هستم. همه ی ISP های کرمانشاه رو تست کردم. برای من هیچ کدام مثل شاتل نبودن. بقیه همه به نوعی میدزدن ولی شاتل نه.
راهنمایی بیشتر خواستی بگو در خدمتت هستم همشهری.
:n16:
من از های وب استفاده میکنم مرکز ولیعصر سرویس 8 مگ که سرعت دانلودم 900 کیلو هست. باید 16 میگرفتم ولی خط لامصب نمیکشه