و هم اکنون مصرف 3 روز 31 ، 1 و 2 در حاله ای از ابهام!
مبین نت ضرر نمیکنه که!! میگه مصرف میکنن به خیال حساب نشدن پولشو باید بدن یا از حجمشون کم میشه
یا میگه میترسن مصرف کنن مثل الان ما!!!!
Printable View
و هم اکنون مصرف 3 روز 31 ، 1 و 2 در حاله ای از ابهام!
مبین نت ضرر نمیکنه که!! میگه مصرف میکنن به خیال حساب نشدن پولشو باید بدن یا از حجمشون کم میشه
یا میگه میترسن مصرف کنن مثل الان ما!!!!
برادرا اينطوري هم نيست كه بري 128 بگيري بدون مدرك, بعدش از توي صفحه مشتركين 2 مگ برداري ! همون صفحه مشتركين كه برين مداركتون رو اسكن كردن و وقتي مدرك واسه 128 به بالا ثبت نشده باشه قاعدتا طرح هاي با سرعت 128 به بالا رو نميتونيد بگيريد
این احتمالم هست. یه نفر باید امتحان کنه، خبرشو بده. ولی من کسی رو سراغ ندارم 128 کیلوبیتی باشه.نقل قول:
فکر نکنم حساب منفی داشته باشن. اصلاً بعیده اینا به خدمت دهی به کسی که حسابش منفیه فکر کرده باشن. به مثبتش به زور سرویس میدن. منفی پیشکش. باز اگر مثل ایرانسل اعتباری و دائمی داشت، میشد در مورد دائمیا همچین فکری کرد.نقل قول:
دوست دارم مورد اینترنت مجانی سیم کارتای دارای شماره ی خاص ایرانسل رو یادآوری کنم. من خودم همچین سیم کارتی داشتم، کلی دانلود کردم، اما حسابم منفی نشد. چون اصلاً همچین چیزی تعریف نشده.
در هر صورت امیدوارم حدس شما درست نباشه.
با اينكه مهر هم شده اما سرعت خيلي پايينه , گفتيم اين بچه مچه مدرسه اي ها بخوابن كه ما جغدا با سرعت بالا دانلود كنيم :31: البته اكثرا ميزارن دانلود شه و ميرن بخوابن
اگه همه اینجا سرعت بالاتر از 128 دارن، میشه یکی لطف کنه بگه این مدرک چیه؟
شخصا گواهي اشتغال به تحصيل از دانشگاه گرفتم , اكثر بچه هاي اينجا دانشجو هستن . اگه ميبيني كسي وايمكس 128 نميگيره واسه اينه كه در حد ديال آپه ! نهايت سرعت دانلودش 16-17 هست, هم ايرانسل هم مبين نت.نقل قول:
ايرانسل هم دست به كار شده مثه اينكه و ميخواد پوز مبين نت رو بزنه :31:
در فاصله ۱ مهر تا ۳۰ آذر ۹۱، هزینه ترافیک مصرفی شما کاربران اعتباری وایمکس ایرانسل از ساعت ۲ تا ۶ بامداد، رایگان خواهد بود.
حالا اين هيچي , اينو بگم دانشجو جماعت بسوزه :
۸۰ درصد تخفیف مودم USB وایمکس ويژه دانشجويان
البته توي 4-5 تا استان فقط.
نمی دونی مخابرات (ADSL) هم همین جوری یا نه؟ منظورم سرعت های بالاتره؟ برای دو مگ می گم؟نقل قول:
سرویس شبانه داره یا نه؟ منظورم همون شبانه رایگانه!
والا هرکی از مخابرات تغییر میده هیچ مدرکی نمی گیرن.مبین نت هم همینکه پول باشه فعال میشه.این مدرک همش کشکه. پول باشه داداش.
نه.128 بعضی جاها خیلی خوبه.من یه ماه داشتم.50 دانلودش بود.( اگه شانس بیارید)نقل قول:
شخصا گواهي اشتغال به تحصيل از دانشگاه گرفتم , اكثر بچه هاي اينجا دانشجو هستن . اگه ميبيني كسي وايمكس 128 نميگيره واسه اينه كه در حد ديال آپه ! نهايت سرعت دانلودش 16-17 هست, هم ايرانسل هم مبين نت.