همشون رو نه. تامین نمیکنن. خارجی هاش. و usb ها و یکی دوتای دیگه رو تامین میکنه هواوی. ffm معلوم از کجا اومده!
بیا بابا کشتی منو :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توضیحات :دی
با این کاری که کردم 1- مودم در حالت روتر هست(اکسس پوینت بگیم بهتره) 2- نانو بریج هست(یعنی فقط میگیره و میده تو کابل. پخش امواج نداره) 3- روتر هم اینترنتو میگیره و با کابل و وای فای پخش میکنه!
ببین. نگرفتی! من با روشن کردن فیلتر مک آدرس مودم کیفیت اینترنتم با وای فای تغییر میکنه. در حالی با کابل یه مقدار ثابته! افتاد؟ یعنی من با کابل بالا برم پایین بیام 260 تا سرعت دارم با پینگ زیر 1. اما با وای فای این خبرا نیست!
مشکل من بلاک کردن نیست. اگر قرار بر بلاک کردن بود که راحت مک نانو رو نمیدادم. اونم اصلا وصل نمیکرد!!!!! نه اینکه وصل کنه اما با سیگنال ضعیف. فیلتر مک آدرس که بذاری هر دستگاهی که مک آدرسش مطابق با داده های مودم نباشه قادر به وصل شدن به اینترنت نیست. درست؟! پس یعنی اصلا به دستگاه وصل نمیشه. درحالی که مال من با سیگنال ضعیف تر وصل میشه. میتونم به منوی کانفیگ مودم برم. اینترنت هم دسترسی دارم. اما نه با کیفیت قبل.
این مشکل رو موقع hidden کردن SSID هم دارم. موقع هیدن کردن هم کیفیت اتصال افت میکنه. در حالی که با روتر خودمwr941 چنین مشکلی ندارم.
مشکل پینگ ندارم. همین الان گرفتم میانگین 2 بهم داد.
آقا بذار راحتت کنم. هروقت 4 تا فنگ میندازم رو مودمه قاطی میکنه! :دی
الانم که دارم حس میکنم وای فای داره مسوزه. خیلی هم عالی!
والا به خدمتت عرض کنم که 120 متره. بعد دیواراش در حد کاغذ. یعنی بقلیه میره دسب به آب فک میکنی نشسته وسط اتاقت!!!! :دی کلید پیریز میزنن صداش میاد. چند روز پیش عقده ای شده بودم. یه ولوم اساسی دادم به سیستمم(600 وات rms) همسایه پایینیمون اومده زنگ زده میگه جون عزیزت صداشو کم کن. لوسترای ما داره میلرزه :دی
هیچی دیگه. کمش کردم. منم از همه جا بی خبر. عاخه تا قبل از این کسی زیر پا ما نبود.
خلاصه. گفتم که دیواراش کاغذیه. اما پای چنین چیزایی که میاد وسط انگار خونه هه رو ضد امواج رادیو اکتیو ساختن! اصن یه وضع فاجعه ایه!
بعید میدونم. چون اصن اینجاها مودم خارجی رو نمیفروشن!!!!! نمیدونم مجوز فلان کوفت و زهرمار از مخابرات میخواد!
والا منم باهاش مشکلی نداشتم. فقط یکم خیلی زیادی سوسوله. یه چی سرش پیاده کنی زود قاطی میکنه
الان 30-31 میمونه. فکر آفتاب 40-50 درجه تیر و مردادو کردی عایا؟ :دی من سر همون نگرانم. آفتاب تیر و مرداد و سرمای افتضاح دی و بهمن(البته من نمیدونم محل سکونتتون کجاست. کلی گفتم :دی)