سلام
دوستان برای شیمی 3 بهمن بازرگانی کتاب تستو بگیرم یا آموزش؟
کنکوری نیستم خرداد نهایی دارم ، از نظر آموزشی چقد فرق دارن؟
@مممججج
حسابان فقط نشر الگو ( انرژی اتمی )
سلام
دوستان برای شیمی 3 بهمن بازرگانی کتاب تستو بگیرم یا آموزش؟
کنکوری نیستم خرداد نهایی دارم ، از نظر آموزشی چقد فرق دارن؟
@مممججج
حسابان فقط نشر الگو ( انرژی اتمی )
بهمن بازرگاني فقط و فقط تست و DVD آموزشيش خوبه.نقل قول:
كتاب آموزشيش همون درسنامه هاي كتاب تست هستن و يه خورده تمرين براي امتحان نهايي كه هيچ شباهتي به سوالات امتحان نهايي ندارن.
بقیه DVD های مبتکران که تو سایتش داره 3 تومن (!!) میفروشه خوبن؟نقل قول:
به هيچ وجه خوب نيستن !نقل قول:
من امسال لیسانسم را گرفتم.
سربازی هم معاف هستم
فکر اینکه بشینم واسه کنکور 94 بخونم حسابی ذهنم را مشغول کرده. چون هیچ علاقه ای به این رشته فعلی ندارم
جدی تصمیم را گرفتم شروع کنم به خوندن. برای رشته دندون پزشکی
اما یکمی گیج و سر در گم هستم.واسه این هفته نوبت مشاوره تحصیلی گرفتم.
فقط کمکی که از شما می خوام اینه که چه کتابهایی را بخونم. چه آزمونهایی را شرکت کنم؟
این درصد من توی کنکور 89 بود:
زیست: 35%
ریاضی و فیزیک: 8%
شیمی: 45%
عربی: 0 %
انگلیسی: 86%
ادبیات و دین و زندگی هم یادم نیست ولی نسبتا خوب و حول و حوش 40 تا 50 درصد
حالا شما واسه هر کدوم از دروس چه کتاب تست و آموزشی را پیشنهاد میکنید؟؟؟؟ :-)
آموزشی چه کتاب یا dvd را تهیه کنم؟
دوستان اصفهانی چه مشاور تحصیلی را پیشنهاد میکنن؟
نقل قول:
مشاور رو بيخيال. من مشاور هستم خودم و به شاگردام هم گفتم قرار نيست كاري كنم واستون كارم فقط راهنمايي در دروس اختصاصي و زبان و ايجاد انگيزش و مشاوره تغذيه و ... هست. همه اين ها رو شما ميتونين از همين تاپيك از بچه هاي با تجربه پارسال و امسال به دست بيارين.
براي عربي بايد كتاب عربي به زبان ساده تاليف اياد فيلي انتشارات مبتكران رو تهيه كني و تا عيد تمومش كني بعد عيد هم يه سري كتاب مبحثي ديگه معرفي ميكنم براي حرفه اي تر شدن در عربي.
ادبيات هم كتاب قرابت معنايي انتشارات دريافت و كتاب آرايه هاي ادبي انتشارات كلك معلم رو بايد تا آخر تابستون تموم كني ( نهايتا تا آخر آبان ) تاريخ ادبيات و لغت و املا رو هم به مرور درس به درس با برنامه آزموني كه ميدي.
زيست كتاب دوجلدي گاج رو تهيه كن بعد از اينكه كتاب درسي رو خوندي شروع كن به تست زدن ببين اگه نميتوني تست بزني بايد DVD آموزشي تهيه كني يا كلاس يه معلم خيلي خوب بري. رياضي و فيزيك و شيمي هم همينطور.
شيمي رو كه قطعا بايد DVD هاي تدريس مهندس بازرگاني رو از سايت انتشارات مبتكران بگيري چون هم ارزون هستند و هم عالي تدريس شدن. بعد اينكه اونا رو ديدي تستاي كتاباي مبتكران يا خيلي سبز رو ميتوني بزني براي شيمي.
راستي اگه شما ليسانستون رو روزانه سراسري گرفت باشين بايد براي ادامه تحصيل در پزشكي و دندون و دارو شهريه سنگيني پرداخت كنين.
ممنون علیرضا جاننقل قول:
خیلی لطف کردی.
کلا عربی خیلی ضعیف هستم. از امروز شروع میکنم از عربی به زبان ساده می خونم :-)
زیست را مشکلی ندارم واسه خوندن. اما ریاضی و فیزیک را یکم مشکل دارم. برای این دو درس چه آموزش هایی را تهیه کنم؟ آموزشهایی که تو تلویزیون تو برنامه پرواز کنکوری ها تبلیغ میکنه چه طوره؟
بله من دوره روزانه بودم. طبق اون چیزی که پرسیدم باید شهریه شبانه را برای دوره لیسانس پرداخت کنم.
سلام...نقل قول:
اگر میخوای عربی رو بالای 80 درصد بزنی همین امروز عربی جامع خیلی سبز خانم غزال موسوی رو تهیه کن ... و شروع کن به خوندن ... مطمئن باش بعدش خندت میگیره که چرا نمیتونستی عربی بزنی ... من عربی انسانی رو یه 61 و یه 62 درصد زدم اختصاصی هم محمد برغمدی خیلی سبز میخوندم البته برای عربی خیلی هزینه کردم گل سر سبدش اینا بودن ... :n16:
سلام
چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین ، رشتم ریاضیه
1. برای عربی 3 یه کتاب میخوام که تمرینای کتاب درسی رو حل کرده باشه + کلیه جملات کتاب رو ترکیب کرده باشه ( اعراب ) + تستای تالیفی + کنکور خوبی داشته باشه ، آموزشش مهم نیست احتمالا دبیر خوبی خواهم داشت.چه کتابی رو معرفی میکنید ؟ خیلی سبز خوبه ؟
2. فیزیک 3 ! یه کتاب با آموزش خوب و سوال تشریحی خوب ( در سطح نهایی نه بالاتر ) و تست خوب برای کنکور میخوام.
3. هندسه 2 و جبر و احتمال کتاب لازم دارن ؟ لطفا معرفی کنید
4. کتابای "گام به گام" که تمرینهای کتابو حل کردن رو توصیه میکنید؟من امسال به خاطر امتحانات نهایی میخوام یکی از اینا بخرم و تا حالا از این کتابا نداشتم و جزوه دبیر رو میخوندم ، حالا که برای امتحانات نهایی باید تمرینای کتاب رو کاملا بلد باشم از کدوم انتشارات بخرم؟
5.برای شیمی 3 کتاب تست بهمن بازرگانی رو خریدم ، برای امتحانات نهایی یه کتاب کوچیک خوب میخوام که فقط سوال داشته باشه ... بنی هاشمی خوبه؟
6. برای حسابان هم الگو رو خریدم ، سوالای تشریحیش در سطح نهایی هستن یا بالاترن؟بنی هاشمی برا حسابان بگیرم؟
ممنون
دوستانی که میگن برای زیست نشر الگو خوبه. امروز رفتم بگیرم. دو نمونه داشت. یکی سفید یکی آبی.
سفیدها آموزشی و آبی تستی. من کدوم را تهیه کنم؟
آموزش و تست فیزیک چی بخرم؟
آموزش و تست ریاضی چی بخرم؟