دوستان اين pall و ntcs فكر كنم
يعني چي ؟
چه فرقي با هم دارن ؟
كدوم بهتره
اين 4wave چيه ؟
بازي هاي free چي هستن ؟
كلا چه فرقي بين بازي ها هست كه براي xbox مياد ؟
ممنون
دوستان اين pall و ntcs فكر كنم
يعني چي ؟
چه فرقي با هم دارن ؟
كدوم بهتره
اين 4wave چيه ؟
بازي هاي free چي هستن ؟
كلا چه فرقي بين بازي ها هست كه براي xbox مياد ؟
ممنون
می گم اخرین قیمت مدل ارکید این کنسول چنده ؟
pal و ntsc یک نوع ریجن هستند یعنی:نقل قول:
یجن یک نوع قفل منطقه ای است که فقط باعث می شود کنسول و بازی هایش محدود به یک قاره و یا منطقه شوند مثلا بازیهایی که در ژاپن بخش میشود دارای یک ریجن منطقه ای هستند و فقط برای کنسولهایی که در ژاپن فروخته میشوند قابل اجرا است .
ریجن های مختلف
NTSC-UC: این ریجن فقط برای قاره آمریکا (آمریکای شمالی و جنوبی) است.
NTSC-J: این ریجن فقط مربوط به کشور ژاپن و کره می باشد.
NTSC-Asia: این ریجن مختص به کشور های آسیای شرقی می باشد. این ریجن همان NTSC/J می باشد و بازی های این ریجن و ریجن ژاپن یکی هستند و فقط زبان موجود در بازی فرق دارد .
PAL: این ریجن مخصوص قاره اروپا , آفریقا جنوبی , خاورمیانه, استرالیا و... میباشد .
FREE : در واقع این یه ریجن نیست FREE در بازیها به کار میرود بازیهایی که FREE باشند دارای قفل منطقه ای نیستند و همه ی ریجن ها میتوانند این بازی ها را اجرا کنند.
wave 4:یک نوع قفل هست که برای جلوگیری از اجرای بازیهای کپی ماکروسافت اونو ساخته که البته خیلی دووم نیورد
منظورتون از اینکه چه فرقی بین بازیهای xbox 360 هست چیه؟
سلام دوستان
من یک اخباری به دستم اومده که میگه LT اومده این جای بسی خوشحالیه اما چند تا سئوال داشتم
1- فریمور LT آیا دیسک های WAVE 3 رو هم میشناسه چون این فریمور هنوز نیومده بود من تو این 2 ماه همه بازی ها مو WAVE 3 خریدم و 1.61 رو نریختم تا LT بیاد
2- بهتر نیست صبر کنیم تا LT جواب بده که آیا بن میشیم یا نه و امنیت تو LIVE رو تضمین می کنه یا خیر
3-این فریمور LT رو جهت ریختنش تو دستگاهمون باید چه کاری انجام بدیم؟
ممنون از پاسخ شما
1: این فیریم ویر روی هیچ گونه قفل wave حساس نیست و بدون مشکل میشه wave3 ,4,5,6,.. را اجرا کردنقل قول:
2:این اپدیت از هر لحاظ تایید شده هست البته شما باید از بازیهایی که stealth path هستند برای live باید استفاده کنید
3:برای این اپدیت شما باید دستگاه را به کامپوتر وصل کنید و با کلی دنگ و فنگ اپدیت را انجام بدید که اگر در حین کار اشتباه کنید درایو دستگاه میسوزه و توصیه میشه با 7-8 تومن بدید بیرون تا براتون انجام بدن
شما بیشتر تو چه حالتی بازی میکردین ؟ افقی یا عمودی ؟
امکان داره آرمیچرتون از حالت calibrate در اومده که اونم قابل تعمیر هست.
من بیشتر عمودی بازی می کنم و خیلی خیلی کم افقی
بچه ها به این LT میشه اعتماد کرد یا نه ؟
آخه قبلی ها هم قرار بود Stealth باشه که نبود ، حالا به نظر شما چه دلیل منطقی و قانع کننده ای میتونه وجود داشته باشه که این یکی جواب میده ؟
سلام تو سایت ---------- نوشته lt یه کاری میکنه که دیسک اورجینال به نظر بیاد شما مگه نگفتید اگه درایو کپی خور باشه بن میشیم خوب اگه اینجوریه چه فرقی میکنه بازی اورجینال به نظر بیاد یا نه...
همه هنگ کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :27:
نقل قول:
ممنون از توضيح كاملتون
منظورم فرق بين همين ها بود چون من قبلا فكر ميكردم كه هر مدل xbox بازي هاي خاص خودش رو داره !!