خوب برو بترکون دیگهنقل قول:
علی یه اکانت توی 21 برامون گیر بیار بیاییم بترکونیم ! : دی
راست میگی از اول برو که ببینیم چجوری میترکونی
Printable View
خوب برو بترکون دیگهنقل قول:
اتفاقا تا اونجایی که اطلاع دارم اکانت خالی هست.یک اکانت هم هست که واسه یک ماه خالیه.یعنی گفته میرم یک ماه دیگه میام.نقل قول:
همه که مثل شما حرفه ای نیستند.:13:نقل قول:
نمی دونید چه حالی داره روستا از افرادی بگیری که دشمن هستند.اوج کیف.ادم احساس می کنه خیلی قوی شده.:31:
ولی نه من الان 6 تا نیوک واسه این روستا خخرج کردم.در حالی که می تونم 4 یا 5 تا بربرین با همین 6 تا بگیرم.کنار من پر بربرین هست.زیاد.بربرین های امتیاز بالا که چون توشون نیرو هست کسی طرفشون نیم ره.ولی یه روستا که گرفتم اندازه همه اون بربرین ها می ارزه.ساپورت ها که می رسند میل می زنم به افرادی که ساورت فرستادن واسه این ک.... بسوزه میگم مرسی از ساپورت های خوبتون.بازم ساپورت بفرستید.خیلی حال می ده وقتی احساس می کنی یه ملت رو شکست دادی :دی:27:
یه دونه از این روستاهات رو بده ما بچرخونیم خوبنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط Gam3r [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا تا اونجایی که اطلاع دارم اکانت خالی هست.یک اکانت هم هست که واسه یک ماه خالیه.یعنی گفته میرم یک ماه دیگه میام.
نقل قول:
نوشته شده توسط mahdipotter [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب برو بترکون دیگه
همه که مثل شما حرفه ای نیستند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونید چه حالی داره روستا از افرادی بگیری که دشمن هستند.اوج کیف.ادم احساس می کنه خیلی قوی شده.:دی
ولی نه من الان 6 تا نیوک واسه این روستا خخرج کردم.در حالی که می تونم 4 یا 5 تا بربرین با همین 6 تا بگیرم.کنار من پر بربرین هست.زیاد.بربرین های امتیاز بالا که چون توشون نیرو هست کسی طرفشون نیم ره.ولی یه روستا که گرفتم اندازه همه اون بربرین ها می ارزه.ساپورت ها که می رسند میل می زنم به افرادی که ساورت فرستادن واسه این ک.... بسوزه میگم مرسی از ساپورت های خوبتون.بازم ساپورت بفرستید.خیلی حال می ده وقتی احساس می کنی یه ملت رو شکست دادی :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی راست میگه، یکی رو بده بچرخونه ببین چی میشه :دینقل قول:
مهدی جان صبر کن.الان هر روستام دسته یی از بچهاست.بدبخت اونها پول هم دادن.صبر کن مهلت بازیشون تموم بشه اگه شارژ نکردن دوباره حسابشون رو می دم به تو یکی از روستاها رو.:31:نقل قول:
علی جون، پس کی نوبت من میشه. ما که با هم اسپید بازی کردیم. اگه دستم باشه خیلی برات توپش میکنم.نقل قول:
فقط تو ورلد 41 هست دیگه؟
علی اگه اکانت خالی هست بده بازی کنیم دیگه بی مرام !
رنک و پوینت و روستاهاش چقدره ؟
پریمیوم داره ؟!
بابا تو مه 200 تا روستا داری یعنی همشون دست یکی هست؟اونم با پول؟چه در آمدی داری شمانقل قول:
مهدی جان صبر کن.الان هر روستام دسته یی از بچهاست.بدبخت اونها پول هم دادن.صبر کن مهلت بازیشون تموم بشه اگه شارژ نکردن دوباره حسابشون رو می دم به تو یکی از روستاها رو.:دی
شما هم نوبت گرفتی؟نقل قول:
علی جون، پس کی نوبت من میشه. ما که با هم اسپید بازی کردیم. اگه دستم باشه خیلی برات توپش میکنم.
فقط تو ورلد 41 هست دیگه؟
مهدی تو الان داری خودت رو به خنگی میزنی یا مارو گیر آوردی ؟!
علی هر روستاش دست یه نفره و ماهیانه هزار تومان ازشون اجاره میگیره ، تو هم وقتی بزرگ شدی از این کارا میتونی بکنی ... یعنی خدود 200 هزار تومان ماهیانه به حساب علی واریز میشه !
:18::18::18::18:نقل قول:
به منم یاد بده چجوری در عرض 1 سال 200 تا روستا گرفتی؟البته اگه باز این آقا محمد مارو اسکل نکرده باشه:19:
حتما بخوانید :نقل قول:
ببین مهدی جان حدودا باید 2-3 سال بازی کنی تا بتونی این تعداد روستا رو تو یه زمان خاص بگیری که بشه ازش پول درآورد.
من یه خارجیو میشناسم که خرج زندگیشو اینجوری میده.
الان 2.5 هست که تو ورد 4 بازی میکنه و حدودا 750 روستا داره میگه ماهیانه 1 دلار(کم پول میگیره که همیشه مشتری داشته باشه) هر روستایشو اجاره میده و هر کی آموزش خواست همزمان با بازی میشه ماهی 2 دلار.
البته هرکی با اون یه روستا هرچی روستا نوبل کنه مجانی بازی میکنه و دیگه پول واسه روستای جدید نمیده.
منم بازیو پیش اون یاد گرفتم(اول معمولی بازی میکردم یاد نگرفتم بعدش 2 ماه رفتم با یکی از روستاهاش بازی کردم. البته باید انگلیسیت خوب باشه که بفهمی چی میگه.)
الان هم ورد 41 بازی میکنه اونجا هم داره روستا میگیره که بده اجاره مهدی اگه می خوای بازی کنی بهش میل بده بگو دوسته من هستی.
این یوزرش تو ورد 41 هست : Mr. Phelps بگو واسه یه ماه یا دو ماه می خوای با یکی از روستاهاش بازی کنی.
واسه فرستادن پول به حسابش هم خودم کمکت می کنم . تو پولو بفرست به حساب من. من میفرستم به حسابش.
بهش میل بزن جوابشو بهم بگو .
بقیه دوستان هم اگه خواستند همین کارو بکنن.
در خدمتتون هستم.
فکر خوبیه!:27:خوب شماره حسابت رو بده ببینم چی کار میتونم بکنمنقل قول:
1 دلار به پول ایران چقدر میشه؟
راستی حسابت مال چه بانکیه؟اگه کارت بانک داشته باشی بهتره
مهدی جان لطفا پیام خصوصی نفرست من دسترسی ندارم به پیام خصوصی( مدیران ازم گرفتنش)
حرفاتو همینجا بگو.
نقل قول:
سلام
به نظرم خوبه
1 دلار میشه چقدر؟به پول ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره حسابتم بده
البته اگه کارت بانک بانک ملت داشته باشی خیلی خوبه
1 دلار تقریبا میشه 1000 تومن البته تو ورد 4 اگه بخوای بری میشه 1 دلار واسه هر روستا ورد 41 چون جدیده فکر کنم 3 دلار بگیره.
یعنی 3000 تومن میدی واسه یه ماه (رنکشو چک کردی ؟ تازه حق انتخاب روستاهم با خودته)(روستای هجومی یا دفاعی)
البته اگه آموزش بخوای باید 5 دلار(5000 تومن بفرستی به حسابش) ( اما مهدی اگه خودت تنهایی میگم ازت پول آموزش نگیره آخه دوستمه :| )
شماره حساب بانک ملی و تجارت دارم.
هر کدوم راحتری بگو تا بزارم.
سعید جان داری همون Mr. Phelps رو می گی؟ اره بابا اون کارش خیلی درست بود.بچه با مرامی هم بود.یادمه دیگه یک ماه اصلا از من یک دلار هم نگرفت یه روستاش رو داد رفتم بازی کردم.خیلی حال داد.من بازی رو پیش همون یاد گرفتم.خیلی هم پول در میاره ها.ارزونم حساب می کنه.منم الان شبیه اون دارم کار می کنم دیگه.ولی خوب اون یه کار حرفه ای انجام می ده.تضمینی درس می ده و کارش واقعا فوقوالعاده است.
مهدی جان اینطوریبهت بگم تمامبچه های حرفغه ای اینجا و شاید 20 در صد کل تریبال وارز بازی رو از اون یاد گرفتن.تو هم برو مطمئن باش یاد میگری.
می دونی اون یه ماه رو چرا نگرفت؟؟نقل قول:
من ضمانتت رو کردم
بهش گفتم دوستمی و دو ماه گرفتی اونم گفت او کی نمی خواد پوله ماه سوم رو بده.
اما خدایی خیلی بازیش خوبه.
تو ورد 41 یکمی باهاش بازی کردم ترایب OUZO رو داغون کردیم.
دستش درد نکنه.
واقعا این پولا حقشه :|
آخه منم نمیتونم پست بدم باید تایید بشه(البته الان درست شد)نقل قول:
مهدی جان لطفا پیام خصوصی نفرست من دسترسی ندارم به پیام خصوصی( مدیران ازم گرفتنش)
حرفاتو همینجا بگو.
نقل قول:
سلام
به نظرم خوبه
1 دلار میشه چقدر؟به پول ایران:دی
شماره حسابتم بده
البته اگه کارت بانک بانک ملت داشته باشی خیلی خوبه
1 دلار تقریبا میشه 1000 تومن البته تو ورد 4 اگه بخوای بری میشه 1 دلار واسه هر روستا ورد 41 چون جدیده فکر کنم 3 دلار بگیره.
یعنی 3000 تومن میدی واسه یه ماه (رنکشو چک کردی ؟ تازه حق انتخاب روستاهم با خودته)(روستای هجومی یا دفاعی)
البته اگه آموزش بخوای باید 5 دلار(5000 تومن بفرستی به حسابش) ( اما مهدی اگه خودت تنهایی میگم ازت پول آموزش نگیره آخه دوستمه :| )
شماره حساب بانک ملی و تجارت دارم.
هر کدوم راحتری بگو تا بزارم.
خوب میشه شما ببینی توی ورلد 41 چقدر میگیره؟(خوب من که انگلیسی حالیم نمیشه بهش بگم)
بعد به من بگو
ممنون
az inha nakhar geroon midanنقل قول:
ye porsanti ham baraye khodeshon barmidaran
man yeki ro mishnasam ke 0.7 dollar mide yek rosta ro
نقل قول:
سعید بهتر از من اطلاع داره.اما چون وضعیتش خیلی توی 41 خوبه و مشتری زیاد داره و اوایل ورلد هست به خاطر همین با همه ی اموزش و اینا 5 یا فکر کنم 6 دلار بگیره.در هر صورت سعید بهتر می دونه.
نقل قول:
ببین خودت بگی بهتره :|
اگه من بگم روش نمیشه از من پول بگیره و منم خوشم نمیاد.
اینو واسش بفرست.
hi
i am mahdi.
SaEiD is my friend.
he told me that i can hire one of your villages.
how much money i should give you for one month?
if i want that you teach me , how much money i should give you.
thank you Mr. Phelps.
mahdi
بفرست به این یوزر.
Mr. Phelps تو ورد 41
از این به بعد تو پروفایل من پست بزار من برات کپی میکنم اینجا.
اقا فکر کنم ازم دعوت کردن که به اتحاد بپیوندم این کارو چطوری انجام بدم
مستر جان کار و کاسبی رو کساد نکن دیگه.تو خودت هم اولاش از این می خریدی.حالا چیه شده میگی این بده.خودت که وضع این کار رو می دونی.اونی که تو میگی اموزش می ده؟نقل قول:
انتخابت روستا می ذاره .چه حجومی چه تدافعی.خوب نه دیگه برادر من.این کارش بیست هست خودت هم می دونی.
حالا انتخاب با خوده مهدی هست که از کی بگیره روستا رو.از ما گقتن بود.
7 دلار؟من که نفهمیدم اخر کی چقدر میده؟نقل قول:
az inha nakhar geroon midan
ye porsanti ham baraye khodeshon barmidaran
man yeki ro mishnasam ke 0.7 dollar mide yek rosta ro
Mahdi man behet begam saret kolah nare
ba in yaroo ke 4 5 $ mide sohbat kon arzoontar bede
inha geron forosh hastan
به این میگم ببینم چقدر میگیرهنقل قول:
ببین خودت بگی بهتره :|
اگه من بگم روش نمیشه از من پول بگیره و منم خوشم نمیاد.
اینو واسش بفرست.
hi
i am mahdi.
SaEiD is my friend.
he told me that i can hire one of your villages.
how much money i should give you for one month?
if i want that you teach me , how much money i should give you.
thank you Mr. Phelps.
mahdi
بفرست به این یوزر.
Mr. Phelps تو ورد 41
از این به بعد تو پروفایل من پست بزار من برات کپی میکنم اینجا.
حالا انتخاب با خوده مهدی هست که از کی بگیره روستا رو.از ما گقتن بود.
ای ول سعید، من توی اسپید با یکی آشنا شدن طرف 5 تا نوک داشت.
5 تا روستامو کلیر کرد و 4 تاشونو نوبل کرد :(( بهش گفتم روستای 5 رو هم بگیر.
با مرام بهم گفت من تو ور نمیکشم. منم از فرصت استفاده کردم گفتم لااقل بزار 5 دقیقه سیترت باشم.
میبینم 100 تا روستا داره. ولی حالا این یارو رو که بهم گفتی خیلی حرفه ای تره. رنکش ای ول داره.
من یه نامه آماده کردم. بهش بدید کمی بازی یاد بگیریم.
Hi Mr.Phelp.
i hear that you are a pro player. i think its true, your rank is very goood.
can you give me one of your village to me? i want a offensive village!
im a noob, that please give the best of your vill. im a rich noob :)
iq 7 dollar naنقل قول:
7 cent
mishe 700 toman
man dar mored to alan bahash sohbat mikonamنقل قول:
ta 10 dagige dige javabesho behet midam
نقل قول:
مستر جان
شما با دوستت صحبت کن
اگر کمتر از 3 دلار گفت با آموزش و انتخاب روستا من با دوستم فیلیپش میگم مجانی به مهدی یه روستا بده :13:
عزیزه من مهارت و تجربه مهمه.
که فکر کنم دوست جنابعالی .....
مستر جان شما با دوستت صحبت کن.بگو ما یک داریم خیلی تازه کار.کار با روستا رو بلد نیست.همه نوع اموزشی فول می خواد.همون انتخاب روستا می خواد.توی جای خوب.(در از جنگ یا به انتخابش خط حمله)نقل قول:
بگو همه اینها رو چند حساب می کنی.خدا وکیلی ببین چند میگه.عمرا اگه کمتر بگه.ببین من از طرف که طرفداری نمی کنم.چیزی هم که گیره من نمی اد ولی خوب کارش چک شده است.سعید هم می دونه.ممد هم فکر کنم ازش گرفته باشه.
ای بابا، حالا همه شدن خیر خواه مهدی، من بهت میگم همین دوست سعید کارش درسته.
فکر کردی من این بازیو تو 3 ماه چطور یاد گرفتم؟
حالا بذار ببینیم اصلا چی میشهنقل قول:
مستر جان
شما با دوستت صحبت کن
اگر کمتر از 3 دلار گفت با آموزش و انتخاب روستا من با دوستم فیلیپش میگم مجانی به مهدی یه روستا بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا من 1000 تومان میدم از خودت میگیرمنقل قول:
مستر جان شما با دوستت صحبت کن.بگو ما یک داریمخیلی تازه کار.کار با روتا رو بلد نیست.همه نوع اموزشی فول می خواد.همون انتخاب روستا می خواد.توی جای خوب.(در از جنگ یا به انتخابش خط حمله)
بگو همه اینها رو چند حساب می کنی.خدا وکیلی ببین چند میگه.عمرا اگه کمتر بگه.ببین من از طرف که طرفداری نمی کنم.چیزی هم که گیره من نمی اد ولی خوب کارش چک شده است.سعید هم می دونه.ممد هم فکر کنم ازش گرفته باشه.
آخه من که انگلیسی حالیم نمیشهنقل قول:
ای بابا، حالا همه شدن خیر خواه مهدی، من بهت میگم همین دوست سعید کارش درسته.
فکر کردی من این بازیو تو 3 ماه چطور یاد گرفتم؟
Bahash sohbat kardam ba hame inha 2.7 $ migire vali motasefane ta 20 sep acc khali baraye ejare nadare
نقل قول:
Bahash sohbat kardam ba hame inha 2.7 $ migire vali motasefane ta 20 sep acc khali baraye ejare nadare
پس بهش بگو یه روستای مجانی به من بدهنقل قول:
مستر جان
شما با دوستت صحبت کن
اگر کمتر از 3 دلار گفت با آموزش و انتخاب روستا من با دوستم فیلیپش میگم مجانی به مهدی یه روستا بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dash mahdi chera shoma ye rosta ro nemikhari
ye rostaye 8 k emtiyazi geymatesh 15 ta 30 $ hast
مستر این اصلا نشون میده حرفه ای نیست طرف.وگرنه چطور می شه کسی که کارش اینکه خالی نداشته باشه.این از اونا هست که پول رو بر میداه یا وسطاش می زنه زیرش.معلومه دیگه.نقل قول:
بعدشم یعنی حدودا 15 یا 14 روز دیگه.اوه می دونی کی می شه مهدی.اینکه نشد.
اتفاقا منم اول فکر کردم که یه روستای فول اففنسیو بخره ولی اگه روستا بخره آوزش نداره دیگه.نقل قول:
واسه همین گفتم اجاره کنه.
حالا مهدی خودت انتخاب کن.
اگه می خوای بخری من در خدمتتم اگه هم اجاره کنی روستا بازم من هستم.
این دوست من مطمعنه مطمعنه
من خودم ضمانتشو میکنم.
میگم مستر جان، این روستا میفروشه! چه عجیب! انگار خیلی به پول احتیاج داره.
خوب بیا من یکی از روستاها دفاعیش رو میخرم. چون یکی بهم میل داده میگه فردا نوبلت میکنم!
همون دوک ترایب سی.سی، اگر تو بودی از این غلطا نمیکرد. حالا ببینیم چی میشه.
تا فردا این روستای دفاعی رو میخواهم.
نمیدونم ولله حالا فعلا بهم میل نداده ببینم قیمتش چندهنقل قول:
اتفاقا منم اول فکر کردم که یه روستای فول اففنسیو بخره ولی اگه روستا بخره آوزش نداره دیگه.
واسه همین گفتم اجاره کنه.
حالا مهدی خودت انتخاب کن.
اگه می خوای بخری من در خدمتتم اگه هم اجاره کنی روستا بازم من هستم.
این دوست من مطمعنه مطمعنه
من خودم ضمانتشو میکنم.
ببینم قیمتش چقدره بعدا تصمیم میگرم
از همتونم ممنون
مهدی شرایط اینو ببین !!!!!نقل قول:
میگه تا 20 سپتامبر روستای خالی نداره !!!!
چجوری .... ؟ :13:
تازه دوست من کجا و این کجا.
مهدی فکر میکنی من همش تو اسپید رنک 1 و 2 میشم بخاطر چیه؟؟
همش بخاطر 2 ماه آموزش پیشه اینه.
10 تومن میدی واسه 2ماه.
بعدش میشی یکی از باتجربه ترین ها.
می تونیم تو وردای بعدی روت به عنوان یه بازیکن قوی حساب کنیم.
نه اینکه مسخرت کنن بچه ها (محمد و ... رو میگم)
تو 2 ماه میتونی بیشتر از اینا یاد بگیری و سوالاشونو جواب بدی.
اون موقع بهشون بخند. :13:
باشه تصمیم رو بهت میگمنقل قول:
مهدی شرایط اینو ببین !!!!!
میگه تا 20 سپتامبر روستای خالی نداره !!!!
چجوری .... ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه دوست من کجا و این کجا.
مهدی فکر میکنی من همش تو اسپید رنک 1 و 2 میشم بخاطر چیه؟؟
همش بخاطر 2 ماه آموزش پیشه اینه.
10 تومن میدی واسه 2ماه.
بعدش میشی یکی از باتجربه ترین ها.
می تونیم تو وردای بعدی روت به عنوان یه بازیکن قوی حساب کنیم.
نه اینکه مسخرت کنن بچه ها (محمد و ... رو میگم)
تو 2 ماه میتونی بیشتر از اینا یاد بگیری و سوالاشونو جواب بدی.
اون موقع بهشون بخند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شاید یه چند روزی طول بکشه تا تصمیم بگیرم