ممنون از راهنمایتون.نقل قول:
Printable View
ممنون از راهنمایتون.نقل قول:
چند تفاوت عمده مابین طرح حرفه ای و شباهنگ وجود دارد
اولی و به نظر من مهمتر از همه میزان و زمان ساعات رایگان شبانه است ، طرح حرفه ای ساعت رایگان شبانه اش از ساعت 2 بامداد است تا 7 صبح یعنی 5 ساعت ، در حالیکه طرح شباهنگ از 3 صبح است تا 9 صبح یعنی 6 ساعت (یک ساعت بیشتر از طرح حرفه ای)
دومین تفاوت در هزینه گیگ اولیه است ، در طرح شباهنگ 6 ماهه با 24 گیگ شارژ اولیه ( با احتساب 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده ) هر گیگ 3451 تومان قیمت دارد
اما در طرح حرفه ای 6 ماهه با 14 گیگ شارژ اولیه ( با احتساب 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده ) هر گیگ 4593 تومان قیمت دارد
در سرعت هم سرویس شباهنگ و هم سرعت سرویس حرفه ای تا 10 مگ است و از این نظر تفاوتی ندارند
در نتیجه سرویس شباهنگ هم از نظر سرعت و هم از نظر ساعت رایگان شبانه بر سرویس حرفه ای برتری دارد
نقل قول:
برای بار چندم خواهش میکنم اگر اطلاعات کاملی ندارید لطفاً راهنمایی غلط نفرمایید
نقل قول:
یقینا وقتی این فرد وقتی میگه این طرح با شباهنگ با x گیگ با طرح حرف هایی با y گیگ چه تفاوتی دارد منظور ش قیمت و مقدار گیگ نیست چون خود فرد متوجه این تفاوت ها می باشد ..... مشکل شما اینه که این فروم و سایت را ملک و سایت شخصی میدانید و فکر میکنید همه ابله و نادان هستند و شما دانای کل .........نقل قول:
در ضمن من به ایشون گفتم سرعت برابری داره و اطلاعات غلطی به کسی نداده ام و اینجا یک فروم آزاد برای بحث و نبادل نظر میباشد و ایشون هم در پایان تشکر کرده اند واگر سوالی داشتند دوباره میپرسیدند . شماهم میتوانید نظر خود را به ایشون بگید نه اینکه برای رسید به اهداف نامشخصتون کاربری به دادن اطلاعات غلط متهم کنید ....
شما بهتراست من بعد وقتی وارد این فروم میشوید چوب و چماق خود را بگذارید و بعد وارد شوید گویا با تمام کاربران مشکل دارید . و بهتر است رفتار خودتان را اصلاح کنید
سلامنقل قول:
به نظرتون وقتی سرویس شباهنگ اینقدر برتری محسوس داره ، چرا هنوز سرویس حرفه ای هم ارائه میدن؟
چون عقل سلیم میگه اون سرویس کامل به صرفه تر هست اون وقت این وسط تکلیف سرویس حرفه ای چی میشه؟
به نظرتون عجیب نیست؟
سپاس :n16:
نقل قول:
تشکر از توضیحات کامل شما.
ببخشید دوست عزیز پس به نظر شما باید چیکار کرد ؟!!! دست روی دست گذاشت و آه ناله کرد ؟!!!نقل قول:
این سامانه 195 مربوط به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هست و مخابرات و کلیه شرکت های اینترنتی و غیره زیر مجموعه و تحت نظارت این سازمان هستند. وقتی با رجوع و شکایت به شرکت مربوطه جواب درستی نمیشنوی و نتیجه ای نمیگیری تنها راه شکایت کردن به ی سازمان نظارتی هست.
جالبه هرچی مودم و خاموش روشن میکنم از روی این آی پی 5.219.205.189 تغییر نمیکنه
هیچوقت اینجوری نبوده
آی پی مزخرفی هم هست. سرعت دانلود 60 کیلو
سلام
من طرح حرفه ای 1 ساله دارم
میتونم شباهنگ هم داشته باشم همزمان ؟
زنگ زدم پشتیبانی انگار داشتم به زبان مالاگایی حرف میزدم نمیفهمید
من چی میگم .
سلام.عزیزان کسی این تعرفه های مخابراتو داره لینکش برا من باز نمیشه.
هدف مخابرات از طرح شباهنگ جذب مشترکین دیگر شرکتهای ارائه کننده سرویس ADSL است و نه کاربران خودش
در ضمن اینکه شرکتی در یک زمان با ارائه طرح جدید طرح قدیمی را حذف کند و مشترکین را مجبور به استفاده از طرح جدید بکند خلاف مقررات سازمان تنظیم است
اگر منظورتان فعالسازی دو سرویس بر روی یک شماره تلفن است جواب شما مثبت است ، در حال حاضر هر مشترک مخابرات اصفهان می تواند تا 5 سرویس را بر روی یک شماره تلفن فعال کندنقل قول:
ولی اگر منظورتان استفاده همزمان از دو سرویس بر روی یک مودم است باید توجه کنید که حداکثر سرعتی که در این حالت خواهید داشت به 10 مگ محدود خواهد بود
نقل قول:
تشریف ببرید به این آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول: