دادا کم پول ندادیم که.کمم از حجممون نپروندن!!!! کجای دنیا واسه مودم 100 تومن پول میگیرن؟؟؟ من با 100 تومن تو ژاپن فک کنم اینترنت 10 گیگی میگرفتم ( البته اگه داشته باشیم دی:)
Printable View
دادا کم پول ندادیم که.کمم از حجممون نپروندن!!!! کجای دنیا واسه مودم 100 تومن پول میگیرن؟؟؟ من با 100 تومن تو ژاپن فک کنم اینترنت 10 گیگی میگرفتم ( البته اگه داشته باشیم دی:)
فعلاً سریع ترین از 1 گیگابیت نداریم که اونایی که من دیدم تو رومانی و بریتانیا بوده. شما زیاد تند نرو:31:
نه.نسبت به پولی که میدیدم!!! الان 512 جزو اینترنت پر سرعت محسوب نمیشه. و ما برای هر گیگش باید 8 تومن بدیم.یعنی حدودا 4 دلار که با همین 4 دلار ماهی خدا میدونه چه نتی تو ژاپن یا همین ترکیه میدن!!!
اینجا رو یه نگاهی بندازین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته برای سرویس های بالاتر از 128 باید مدرک کاری داشته باشیم، منظورتون چیه؟ چه مدرکی؟
این سرویس وایمکس شبانه هم داره یا نه؟
ما که با بدبختی گرفتیم. شما 128 بگیر برو تو خود سایت راحت عوض کن
حق با شماس. شکی نیس. شما زیاد راه دور نرو. همین افغانستان، اتصالات داره 3.75G (سرعت 3.5 رو میدونم که 7.2 مگابیته) رو با 4 گیگ ترافیک به قیمت ماهی حدود 40 تومن میده.نقل قول:
فعلاً از فرصت موجود استفاده کن تا تموم نشده:31:
منم فکر می کنم اگر واقعاً نشد سرعت دلخواهتو بگیری، همون 128 (2 گیگ 8 تومن) رو بگیر، فوری تمومش کن، بعد از تو سایت هر طرحی میخوای انتخاب کن.
نیازی به تموم کردن نیست چون پول میمونه((((( البته فک کنم )))))نقل قول:
نه نمیمونه، مگه اینکه بیشتر از مبلغ تعرفه پول ریخته باشی که در اینصورت باید به اندازه بسته مصرف کنی، بعد مبلغ مونده رو از تعرفه ی دلخواه کم کنی، حاصل این عملیات رو واریز کنی. چقدر پیچیده شد!
حالا این که درس میشه! ولی اگه حساب میشده که احتمالش کمه که نشه واست منفی میاد که مجبور بشی بعد پولشو بدی ! اگه نپردازیم مودمت انگار بی مصرف میشه! پس دعا هم کن! :ینقل قول: