آنتن ایده آل برای منم همونه. اما مشکل اینجاست که با وجود قوی بودنش وصل نمیشه. کل فرکانسارو از کار انداختم. فقط اونو فعال گذاشتم. تا 10 دیقه فقط سعی داشت وصل بشه. آخرم نشد :|
الانم 3596500 وصلم. خوبه. اما دیروز بیشتر 8 گیگ نتونستم باهاش دانلود کنم :((((((( با گوشی
اون تعداد کانکشن فرقی نمیکنه. چه با گوشی باشم چه با pc همین مشکل هست. بعضی سرور ها 32 باز میکنن اما اکثرشون همون 16 هستن. منم گذاشتم رو 16. روی گوشی هم 9 هست. هیچی دیگه
ماژولیشن هم نمیدونم چیه. اما تجربه ثابت کرده هرچی بیشتر باشه اتصال قوی تره مثلا 1/2 اوج فاجعست. 3/4 خوبه. بد نیست. 5/6 فوق العادست. 7/8 داریم اصن؟! :|
:دی :دی
شب دراز است و قلندر بیدار :دی(میخواستم اون یکی رو بگم جاش نمیشه اینجا :دی)
بذار از شر این کنکور بی شرف خلاص شم..... دارم براشون :دی
این ماه شاید 150 برسم. اما دوره تیر ماهم تا مردادم بعید میدونم کامپیوترم شات دان بشه :)
فقط باید براش یه مشت آت و آشغال بخرم. یکی از فناش ضعیف شد سوخت :دی
آقا میگما. به این چینیا اعنباری نیست. خب؟ مخصوصا این FMM-130
اینقد با این گذاشتم دانلود و 24 ساعته روشنه یه وقت بلا سرش نیومده باشه....
عاخه کم نیست 42 گیگ فایلو بدون 5 دیقه استراحت دانلود کنی!
به نظرتون یه رادیو بگیرم با کابل وصل کنم بهش؟ عاخه الان حس میکنم فشار زیادی روی وای فایشه.
به خدمتت عارضم که :دی من اینو گذاشتم اون سر خونه که خوب انتن میده. بعد اتاقم.این سر خونست. بعد برای اینکه بتونم خوب بگیرم وسط خونه به nanostation 2 گذاشتم و با کابل شبکه اوردم تا روتر و الان تقریبا کل خونه از لحاظ پوشش دهی پوشش عالی دارم
بعد تا الان نزدیک 70-80 گیگ با وای فای دستگاه دانلود کردم...
میترسم مشکل اون باشه. چون ضعیفم هست. یه فیلتر مک آدرس بذاری یا یه کاری سرش دربیاری سوافت کیفیتش به وضوح پیداست....