از دیشب ساعت 3-4 تا حالا سرعت 2 مگ نامحدوده من که به زور تا 120 میرسید رفته روی 500 :n04: منم نامردی نکردم همینطوری دارم دانلود میکنم:n09:
Printable View
از دیشب ساعت 3-4 تا حالا سرعت 2 مگ نامحدوده من که به زور تا 120 میرسید رفته روی 500 :n04: منم نامردی نکردم همینطوری دارم دانلود میکنم:n09:
من سرعتم خوب بود ولی امروز خیلی بد شده
300کیلو قبلا دانلود می کردم
آلان 45کیلو شده:n03:
اینجوری باشه ماه بعد دوباره برمیگردم نامحدود:n27:نقل قول:
برای من 3 روزه اینطوری شده.نقل قول:
از قسمت crm.asiatech.ir یه فایل pdf هست اونو بگیرین ببینین نهایت سرعت با IDM چند کیلوبایت ؛ برای من تو ساعات معمولی که نا محدود ۲۵۶ ۷۰ تا اخرش ؛)
فکر کنم اون سرور داخلی باشهنقل قول:
دوستان هرکس اگر میتونه یه تست دانلود با تک کانکشن بزاره....
من سرعت تک کانکشنم (با گوشی) اینه:(سرویس کیمیا)
آقا درسته سرعت یه نمه بهم ریخته ولی دلیله اصلیش به نظرم مقدار دانلودیه که میکنی!
یعنی اگه زیاد دانلود کنی محدودت می کنن
من واسه پینگ اومدم آسیاتک اما از روزی که من گرفتم، پینگش داره هر روز بیشتر به سمت بینهایت میل میکنه!(همه میگفتند بهترین پینگ رو آسیاتک داره!)
اگه من جمعآوری کنم، پینگش میشه صفر! طوری که از سراسر دنیا میان تحقیق میکنند که چگونه چنین چیزی امکان پذیر هست!
حالا چهقدر میدید برم درخواست جمعآوری بدم تا هم شما راحت شید و هم من؟
من 2 مگابیت ماهی 10 گیگ هستم
تقریبا تا اوایل اردیبهشت شبا توی ساعات مجانی (1-9 که از 20 اردیبهشت بدون طالاع دهی شد 1 تا 8)، طرفای 16-17 گیگ دانلود داشتم! یه 3-4 باریم وسطش کانتر حجمم گیر کرده بود و کل روزو دانلود کردم. اما الان چند روزه جدا از قطعی بین ساعت 1 تا 2، کلا دانلود شبانم زیر 3 گیگ رسیده! یعنی از زمانی که 512 کیلوبیت داشتم هم کمتر!
پشتیبانیشونم که خیلی سربالا جواب میدنو ادمو گاگول فرض میکنن!
بعد از 7 سال همراهی با اسیاتک، تصمیم گرفتم بالاخره ازشون جدا شم! :)