ژابی آلونسو: رفتنم به رئال محال نیست
رئال مادرید میتواند این هافبک را از لیورپول به خدمت بگیرد.
سایت گل: ژابی آلونسو هافبک لیورپول حاضر نشده احتمال پیوستنش به رئال مادرید را تکذیب کند. میگویند این هافبک اهل باسک شاید به رئال برود، هر چند که پس از آن که رافا بنیتس مربی لیورپول گفته میخواهد آلونسو را نگاه دارد شایعات فروکش کرده است.
با این حال آلونسو میگوید: «هنوز هیچ دری را نبستهام. باید صبر کنیم و ببینیم چه میشود. همیشه وقتی میگویند تیمهای مختلفی شما را میخواهند اتفاق مثبتی افتاده. این حالت بهتر از آن است که هیچ تیمی شما را نخواهد. میدانم باید به بازی عالی خود ادامه دهم تا بتوانم تصمیم بگیرم که چه کار کنم. به نظرم رفتن به رئال مادرید غیرممکن نیست، ولی اگر در لیورپول بمانم هم پشیمان نخواهم بود.»
صفحه شخصی داوید ویا هک شد
به نظر میرسد چند طرفدار بارسلونا بیش از حد دوست دارند داوید ویا را در تیمشان ببینند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: یک طرفدار بارسلونا صفحه شخصی داوید ویا، ستاره والنسیا را هک کرده است. این هکر که نام خود را نمسیس گذاشته، ادعا کرده که طرفدار قهرمان اسپانیا است و از ویا پرسیده چرا به بارسلونا نمیرود.
او در این صفحه نوشته است: «ویا، بازیکنی در سطح تو دیگر منتظر چیست که به بارسلونا برود؟ ما منتظر تو هستیم. من یک طرفدار ساده بارسلونا هستم و هوادار تو هم هستم.» همچنین در این صفلحه میتوان Tux، نماد رسمی لینوکس را دید که پیراهن بارسلونا را به تن دارد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عجب آدمایی هستن این شانسلونایی ها :2: . بد دارن حرص میخورن ! :21: