خدا هفت پشتتو بیامرزه.تو بهشت ببینمت:دینقل قول:
آره والا همون بود قضیه.اون بازی های جدید فعلا نتونسته همشو اجرا کنه.فقط قولشو دادن هر چند خیلی بازی های جدید هم تونسته اجرا کنه.
Printable View
خدا هفت پشتتو بیامرزه.تو بهشت ببینمت:دینقل قول:
آره والا همون بود قضیه.اون بازی های جدید فعلا نتونسته همشو اجرا کنه.فقط قولشو دادن هر چند خیلی بازی های جدید هم تونسته اجرا کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
JAIL BREAK PS3
خوب طی خبر خیلی عالی که دیروز پخش شد و توسط سایت های مهم هم تایید شد این بود کهJAIL BREAK PS3آزااد شده.
در واقع از این به بعد برای هکر ها هیچ منع قانونی وجود نداره کهPS3رو JAIL BREAKکنن یا در این زمینه فعالیت کنن یا روش جدیدی رو عرضه کنن.
این قانون توسط دولت تایید شده و از این به بعد هم قابل اجراست.
در واقع دیگه دست هکر ها بازه و میتونن هر کاری رو قانونی انجام بدن و دولت و سونی نمیتونه مانع اونها باشه.
خوب با این خبر باید منتظر خبر های خیلی خوشی باشیم چون دیگه هکر ها دستگیر نمیشن و از دولت و پلیس ترسی ندارن.
البته معلومه که سونی هم تلاش میکنه این قانون از بین بره ولی همین الانشم خوبه.
قابل توجه که FBIخودش ازPS3برای انجام محاسباتش استفاده میکنه و با شبکه کردن اونها محاسبه های پیچیدشو انجام میده
منبع:
کد:http://www.ps3hax.net/2011/12/eff-fights-for-homebrewjailbreaking-across-various-devices-including-ps3/
والا نمیدونم فکر نکنم اما اگر هم ارور داد اسم یوزر من Sajjad هست و با تغییر اسم یوزر خودت حل میشه.نقل قول:
چجوری باید روی دستگاه تم بریزم؟ من یه تم با فرمت p3t ریختم روی فلش fat32 و رفتم تو منوی تم و رفتم تو بخش Install و فلش رو انتخاب کردم اما پیغام میده هیچ تمی پیدا نشد. مشکل چیه؟
سلام به تمام دوستان نظرتون راجب اینکه ps3 دیگه -- نشده وبازی جدید نمیاد برای ps3
دیگه خستم شد از ps3
طبق خبری که تو صفحه ی قبل گذاشته شده »نقل قول:
هکر ها دیگه از طرف دولت تحت فشار نیستن ... پس ممکنه آینده های روشنی در انتظار PS3 باشه ...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6674565&postcount=11128
ببینید خواهشا این بحث رو اینجا نیارید چون آخرش معمولا به اسپم و دعوا ختم میشه.نقل قول:
هممون میدونیم که هکر ها روی این مسیله کار میکنن هممونم میدونیم که دیگه از طرف آمریکا تحت فشار نیستند هممون هم میدونیم که همه بازی های جدید قابل اجرا نیست.
کسانی که قبل از -- شدنPS3کنسول رو خریدن میدونستن که باید بازی اورجینال بخرن و همین مدت هم کپی بازی براشون خیلی سود داشته.کسانی هم که بعد ازJAIL BREAKنسخه3.55این کنسول رو خریدن میدونستن که از OFW 3.55به بالا قابل جیل بریک نیست و همین تعداد محدود بازی های جدید هم که -- شده خیلی خیلی خوبه.(با توجه به اینکهOFWهای جدید جیل بریک نشدن)
در ضمن اگه یکمی خرج کنید میتونید دانگلTRUE BLUEرو بخرید که اکثر بازی های جدید رو پشتیبانی میکنه.یا هم صبر کنید براCFWیا همچین چیزی.
الان همه دارن رو این مسیله کار میکنن (متیو-KAKA ROTO-حتیC4هم تو این مسیله به هکر ها کمک میکنه ولی نه به طور آشکار-و...)
کسانی که نمیتونن صبر کنن قطا میتونن کنسولشون رو بفروشن و یه کنسول دیگه بخرن یا بی کنسول بمونن. کسانی که توانایی مالی دارن میتونن بازی اورجینال بخرن. کسایی هم که دستشون پره میتوننTRUE BLUEبخرن.کسایی که صبر دارن میتونن با این بازی های جدید سر کنن تا از هکر ها نتیجه بگیریم.
الان کل قضیه همینه و بس.
شاید فرداOFW 3.4جیل بریک بشه شاید تا ابد همون3.55جیل بریک بمونه.
کسی هم نمیتونه تایین کنه.
ولی هممون امیدواریم و توصیه میکنم صبر کنید.
نگران سونی نباشید ، عین همین قانون برای محصولات اپل هم هست ، یعنی جیل بریک کردن محصولات اپل نه در آمریکا بلکه در هیچ جای دنیا غیر قانونی نیست و فقط باعث از بین رفتن گارانتی میشه . سونی هم باید کراهای دیگه ای بکنه مثل بن کردن کاربران هکی .نقل قول:
اگر این داستان واقعیت داشته باشه که احتمالا هم داره ، از این به بعد هَک های جدید Ps3 مثل هَک های جدید IOS و محصولات اپل میاد ، یعنی چند ساعت بعد از عرضه :31:
همون طور که دوست عزیزمون گفتن سونی هیچ کاری نمی تونه بکنه و راه برای ه ک ر ها خیلی باز میشهنقل قول:
فقط سونی دیگه خیلی کرمش بگیره دیگه هر روز اپدیت بده :31:
ولی دیگه خیلی سخت می گیره قضیه رو که ه ک ر ها باید حواسشون باشه که مشکلی برای کاربران پیش نیاد
تا حالا از بازیهای جدی فقط آنچارتد و بتلفیلد را میشه اجرا کرد خبری از کال آف دیتی نیست ؟/