نقل قول:
منو با خودت ببر... منو با خودت ببر...:n02:
خواهش میکنم. من سرویس eco128 یکماهه دارم. دانلود من الان چند وقته که کم شده ولی کلا تو گروه کاربران پر مصرف قرار میگیرم (همینجا سلام عرض میکنم به دوستان خوبم در معبد شائولین!!!).
راستش در مورد اینکه دقیقا بعد از چه میزان دانلود محدود میشی رو به جرئت میتونم بگم تقریباً هیچکدوم از بچههای اینجا دقیق نمیدونن ولی وقتی که محدود شدی دیگه کارت با صحبت و این حرفا درست نمیشه متاسفانه.
یه کاری که شما مینونی انجام بدی (البته اگه هنوز از داخلی محدود نشدی) اینه که فایلهاتو اول بیاری تو ایران (مثلا با استفاده از سرویس اکسپرس لیچ یا سرویسهای دیگه که اگه تو همین p30world جستجوش کنی پیداشون میکنی) و بعد دانلودشون کنی. البته شما میگید که حدود 19 گیگ دانلود کردی و به نظرم مید که کلا محدود شدی... امیدوارم که جوابتونو کامل داده باشم :n01:
ممنون . فقط یه چیزی که شما گفتین:
یه کاری که شما مینونی انجام بدی (البته اگه هنوز از داخلی محدود نشدی) اینه که فایلهاتو اول بیاری تو ایران (مثلا با استفاده از سرویس اکسپرس لیچ یا سرویسهای دیگه که اگه تو همین p30world جستجوش کنی پیداشون میکنی) و بعد دانلودشون کنی.
فقط جالبه وقتی منو محدود میکنه جفتشم باهم محدود میکنه . یعنی اول خارجی محدودم کنه بعد داخلی نه . تو یه لحظه از هر جفتشم محدودم میکنه . من حتی ارتقا سرویسم دادم . بعدش دوره جدیدم شروع شد . چند روز نگذشته محدود شدم!!!! خوب تو دوره جدیدم که تو دو سه روز من 19 گیگ نگرفتم فک کنم به 6 گیگم نرسیده!!! . 18 19 گیگ اون ماله دوره قبلم بود.اما این دوره هم محدود شدم!! فک کنم نباید تو لیست سیاه شاتل بریم. اگه رفتیم عادت میکنه محدود کنه .